32

свинаря

преди 8 години

До 31И нека някой ми покаже закона,който казва,че дете родено без брак,но признато от двамата родителя е незаконно

31

Анонимен

преди 8 години

А кажете ми кой е по-щастлив хора, които са заедно и се обичат, но не са подписали, или двойка, която е подписала по принуда, защото жената е забременяла и сега не могат да се понасят и всеки ден има скандали, че и бой. Та още ли твърдите, че една хартийка ми гарантира вечно щастие? Това "и заживели дълго и щастливо" изобщо не е сигурно в реалния живот, така че спрете с детските приказки.

30

---------

преди 8 години

Някой бракуван да обясни ясно с 3 изречения под какво точно сложи подписа си на брачното му свидетелство? КАКВО точно подписаха кумовете му? Знаете ли какво? Това, че един и една са си турили подписите на една хартия, която няма никакъв смисъл, а тя няма смисъл, защото самото и наличие е овързващо психиката обстоятелство, което ти пречи да бъдеш свободен и те прави роб на обществени норми и прогнили очаквания.

29

Тоз

преди 8 години

То за това са го измислили хората да се казва БРАКУВАНЕ! За нищо не стават след време!

28

----

преди 8 години

22, какви права няма детето? Няма право да изисква баща му михлюзина или майка му развратницата (щот нали тези без брак са такива ужжжж) да го обичат и да се грижат за него ли БЕЗ да се подписват някъде си, за да ЗАДОВОЛЯТ зажаднелите за сигурност и пълни с треперещи от очакване ръце РОДНИНИ И *** да видят някой официално излъгал се в любов?

27

Офф

преди 8 години

До българин от ЕСНезаконни са ти разбиранията на тебе! Явно няма млад човек до теб! Писал си се от ЕС, за наивници ли ни взимаш! Като гледам в нашия град пачаври са жените с брак!

26

-----

преди 8 години

Животните бракуват ли се бе или се събират, за да отгледат заедно поколение, заедно и отговорно? Толкова относно набитите ви с к?хария тикви и изискванията да угодите на всичките си СТРАХОВЕ и на всички хора, на които, вярвайте ми, ИЗОБЩО не им дреме за вас, защото и те се владеят от страхове същите като вашите.Родили се едни страхливци безотговорни и се чудят как и кого и за кого да се прикачат и вържат! САКЪН да не увиснат сами със себе си, защото сами не моат се оправят ИЗОБЩО!

25

свинаря

преди 8 години

И кои права са му по малко? Няма да го пуснат в градина или училище ли? Или ще му пишат по слаби оценки в училище? Глупости

24

Ленко

преди 8 години

Аз не знам по овътрящ договор от брачния, от всякъде те сдухва! Да не говорим че след първите 5-7 години и любовта и щастието и парите им отиват на кино!

23

българин от ЕС

преди 8 години

Разликата е, че едните деца са незаконни за разлика от другите.

22

Анонимен

преди 8 години

Така е, защото когато не сте женени сте заедно защото се обичате, а ако имате подпис, може да сте заедно по 100 причини, нямащи нищо общо с любовта, най-вече финансови. Така, че по добре щастливи и влюбени без брак, отколкото задължени да съжителстват без любов заради апартаменти, бизнес и т.н.

21

Алекс

преди 8 години

До АнонименГоспод на по ракия ли ти каза че е против, или и ти си преминал към дизайнеските дроги?

20

Анонимен

преди 8 години

Дори и признато от баща си, детето извън брак няма същите права като законно роденото.

19

Зен

преди 8 години

До свинаряНищо не прави подписа , даже отежнява нещата

18

Домоуправителя

преди 8 години

В нашия блок има три семейства двете са с брак, а едното без! Е ми какво да ви кажа тези без брак весели , щастливи и децата им също , а другите просто нямам думи... , карат се както между себе си така и на децата , ама и то как се карат да видите , като луди.. , за усмивки по лицата им честно аз не съм виждал от 5 години насам! Това са фактите!

17

свинаря

преди 8 години

Какво променя един подпис? Стига глупости

16

Реално

преди 8 години

За двайсетина уж роднини - сватба , а за двамата - брадва! Що е то? Брак!

15

Анонимен

преди 8 години

Съжителство без брак е за наивници.Отговорните мъже не допускат такава гавра с децата си на първо място.Да не говорим за това ,че Господ е против !

14

Анонимен

преди 8 години

Винаги ми е правило впечатление това, че когато се заговори за брак или съжителство, веднага почват да се изтъкват някакви неверни и необоснавани критерии за щастие. Децата кой щял да ги признае, жената била се лъгала за това че нямала пръстен и какви ли не от този сорт. Разберете, че е важно човек да е щастлив, другото няма значение. Ако не е щастлив, дори 5 деца, брак или без брак, това няма да промени нещата.

13

Даа

преди 8 години

По мое мнение са и по щастливи от наблюденията който имам! Сватбите вече и брака са пълни отживелици , след като мине соц поколението ще се забравят тези неща , ще са в учебниците по история!