49

Анонимен

преди 8 години

И какво да гледаме баба Ванга е казала какво ще стане в Сирия казла е нещо и за последния президентин на САЩ, ама няма кой да види.

48

Анонимен

преди 8 години

Руснака много може да търпи, обаче започне ли да удря не пита и много боли.

47

Каквото повикало

преди 8 години

"Руската инвазия в Сирия. Война, която е истинска, не просто кадър""САЩ са първи в налагането на "демократични стандарти":Болницата в Кундуз ударена от американците,бомбардирани сватби в Афганистан и Ирак.Да не говорим,че във Виетнам само САЩ избиха над 2 000 000 милионна виетнамци повечето мирни жители.Същото се случи в Ирак и Афганистан след "американската агресия".Сенатор Маккейн на тиймбилдинга с Багдади шефа ИДИЛ през 2013 не подкрепи ли терористите,които стреляха в Париж 2015?"

46

Чомпил

преди 8 години

Натовците бомбардират в продължение на година, без Резолюция на ООН и без покана от легитимното правителство, не стига това, но и подкрепят терористичните организации, но ни показват кадри от "Руската инвазия". Това вече е жалка пропаганда, но която могат да се връзват само пълни ***.

45

Анонимен

преди 8 години

България не бива да взима страна в тази касапница.

44

Анонимен

преди 8 години

Слушай 97, тая песен я слушам от 50 години. Ще те светна, безплатно, че докато подкупите са дават в зелено, долара ще си царува

43

До 82

преди 8 години

Нищо вече не може да спаси тази зелена тоалетна хартия! Ако някой не е разбрал, от днес МВФ включва китайския юан в кошницата с резервните валути. И глеай кво става от следващата година! Така че, краварчетата, за спасението си вече са готови и трета световна да подпалят, и биха го направили ако не се страхуваха от "ответния удар"! А колкото до снимките, те тези снимки ги показваха още преди руските самолети да излетят. Че там се води война от 20111 година. ройтерчето СЕГА ЛИ Я ВИДЯ??????????????

42

Анонимен

преди 8 години

Руснаците избиват жени и деца

41

odessa

преди 8 години

nai veroiatno si na deredjeto na sindito, havstraliata:)

40

до 90

преди 8 години

Колега, това е нормално за тяхната ***....стка природа. Те без дрога и к.р , не могат да живеят и 1минута.

39

fen

преди 8 години

Да ,само те са виновни,а за американците в Сърбия забравихте май много лесно,за тяхната инвазия по цял Свят.Седнете си опреснете познанията,не само да спамите и хулите,май няма какво друго да правите!?!?80612

38

до 85

преди 8 години

И, какво програмираш като толкова се хвалиш?.

37

до 81

преди 8 години

"стой та гледай" . Русия ще изпрати бойците на Рамзан Кадиров. За чеченците няма "умерен и не умерен" терорист, всичко под ножа.

36

PILOT

преди 8 години

Истината е, че американците с убийството на Садам, Кадафи и изобщо с полотиката им в близкия Изток направиха тази какафония . Нищо не е случайно,само така могат да стабилизират валутата си,която отдавна трябваше да е фалирала !!!

35

odessa

преди 8 години

a vas vi vijdame po paradite vi zapadnoevropeeco kakvi ste.

34

До 57

преди 8 години

А ти "западноевропеец", по-добре се изнасяй нанякъде, докато не си станал "източно-западнал-евроарабин"! Ама къде да бягаш, на изток никой няма да те погледне, такива черноработници -няколко милиарда; на запад, в чикагото, в гетата при афроамериканците-наркотици и оръжие. Така че изнасяй се на Марс или Венера. Още набират желаещи за заминаване, без билет за връщане. Може да се вредиш, а то на нашата Земя вече ще е този хаос! Краварчетата така решиха!

33

Анонимен

преди 8 години

Руснаците трябва да се насочат към избиването на жени и деца защото всички те носят заразата на джихадизма .Старите джихадисти са лесни .

32

me

преди 8 години

Странно, а преди Русия да се намеси войната не беше ли истинска? Защото милиони хора се превърнаха в бежанци, все от нещо трябва да са бягали! Войната си е война - и в Сирия и в Украйна и в Либия.

31

Западноевропеец

преди 8 години

Русофилите нещо спряха да пишат! Явно са отишли да си вземат обедната надница и после пак ще се върнат на работа!!!

30

Анонимен

преди 8 години

ДО 53 КАКТО СЕ ПОДПИСА -ТАКОВА И НАПИСА...