31

УУУУУпппппсссссссссс

преди 8 години

ЕРДОГАН вчера е почнал да си измива ръцете--арестували са трима турски генерали,като са обвинени в сътрудничество с ИД....Първите бушони поставени и прикриващи търговията с петрол на Ердоган вече изгоряха....Да видим следващите кои ще са--замесниците му--най вероятно........

30

Бивш студент

преди 8 години

Ей, големи сме ***. Готови сме да защитаваме дори Турция само защото са срещу руснаците. Забравихте ли историята, бе? Турция скача срещу Русия, а представете си, че скочат и срещу нас? Тогава кой ще ни пази като си пътеките? После да не ревете когато башибозука изнасилва жени и дъщери пред очите ви и реже главите на мъжете. Знаете ли колко пъти Иван Шишман е молил брат си Страцимир за помощ срещу тях, а последния е мислил, че ще му се размине? Така, че айде да не плюем по Русия !

29

Помощ за кюрдите

преди 8 години

Паникьосаният Таип окончателно обърка рейса. Путин не е прокурор, че да си играе да доказва. Путин вчера закъсня за общата снимка, защото го задържаха от Генщаба на РФ с доклад за покрепата, която ВКС РФ оказва на кюрдите в Северна Сирия и конкретно за унищожаването на един от двата КПП, през които Турция извършва вноса на петрол от Идил. Унищоженото КПП на сирийско-турската граница се нарича Баб ал-Салам. Вероятно днес ВКС РФ ще бомбардират и второто КПП и окончателно ще прекратят вноса вТурция

28

Анонимен

преди 8 години

и тепърва ще събират още ламарини

27

Анонимен

преди 8 години

проскубаната руска мечка си събира ламарините по синай и сирия.

26

Анонимен

преди 8 години

руснаците си просеха плесницата. от октомври турците ги предупреждават да спрат с провокациите по границата.

25

Анонимен

преди 8 години

Руснаците още преди седмици твърдяха, че ИД кара нефта за преработка в иракски рафинерии, който после ползват за гориво на тойотите си, любезно предоставени от САЩ. А от месторожденията на нефт в Кюрдистан директно карат в Турция. Защото им е най-близо.

24

ПРИЯТЕЛЯТ НА ЕРДОГАН

преди 8 години

ще поддаде ли оставка с него, ако се докаже , че ЕРДОГАН търгува с ГЛАВОРЕЗИТЕ в СИРИЯ

23

Анонимен

преди 8 години

Няма начин руснаците да не са снимали керваните с петрол, които влизат в Турция. Путин няма да каже нещо в което не е сигурен пред целият свят.Само че Ердоган, тогава ще смънка, че не купуват нефт, а получават хуманитарна помощ от терористите.

22

ПУТИН

преди 8 години

никога не говори празни приказки. Щом го еказал значи РУСИЯ има доказатества за това. Да видим дали ЕРДОГАН е мъж. Или е като нашия "мъжкар" от Банкя дето по 3 пъти на ден си сменя позицията, взависимост от кое посолство му звъннат.

21

ПЛЕМЕННА ДЪРЖАВА

преди 8 години

е ТУРЦИЯ и ЕРДОГАН е вожда. Докато военните накрая не им писне от глупостите му и не го сваля с преврат както много пъти е ставало

20

жеко

преди 8 години

тоя анадолски *** си мисли че тъй като са дупе и *** но не са му казали че са го прежалили

19

Умен

преди 8 години

Ердоган нарита злобното кремълско джудже.

18

Анонимен

преди 8 години

джуджи по майчина фамилия е шаломов и е лъжливо юдейче

17

(-_-)

преди 8 години

Сигурно Северна Корея го купува тоя евтиния петрол, нали? А, терористите се самозараждат там, на място в Сирия..

16

Анонимен

преди 8 години

ердо срита дребния.

15

до 22

преди 8 години

Снимките даже са качени на сайта на Пентагона.А това е пряко доказателство.

14

Анонимен

преди 8 години

Ердоган - гангстер!

13

Анонимен

преди 8 години

На Путин му приседна този дюнер...Това да на са му Украйна, Грузия и Армения?И двамата не ми допадат, но нека руснака разбере, че не е толкова висок, колкото му казват неговите съветници.

12

Анонимен

преди 8 години

Ердоган пак шамароса Путин, но онзи си го просеше.Чакаме следващата серия на турския сериал.Май Руснака ще клекне на Ердоган. На там вървят нещата.