111

Щирлиц

преди 8 години

До Анонимен206Наполеон и Хитлер също мислеха така,но явно има още алтави ***.

110

юбералес

преди 8 години

До АнонименAнонимнико колкото и да се напъваш, няма да промениш мнението ни за Турция, която е една нещастна страна, без ресурси, без високи технологии, без образовано население. Да, става за туризъм и дюнери и вечно ще се умилква около Европа, САЩ или Русия.

109

(-_-)

преди 8 години

Турция не й трябва война поради простата причина, че е проядена от вътрешни конфликти. Единствено я държи един тиранин, който пъха всичко живо що каже нещо против властта в затвора. След една трета световна война на тая земя ще остане едва 5-10% от населението въобще и ще съжаляват, че са живи!

108

Анонимен

преди 8 години

4е те еропеиската 4аст тогава вси4ки Велики сили официялно ни я даваха плюс цялото Беломорие,но Фердинанд вместо да подпише и да имаме Империя от 160000км2 се сби със съюзниците си за да взима и Солун!Това престъпление той извърши под давление на Австро-Унгария и Германия.И вместо сега да сме номер едно и най-големи на Балканите а Турция да няма Европейска 4аст,България бе победена и орязана!И намразена от вси4ки съседи.С последващи национални катастрофи в търсене на реванш!Лаком....,кръв....

107

Анонимен

преди 8 години

Един въпрос много вълнува Пентагона - кой ще подпише споразумение за поражението на Русия? В случай, че руския президент Владимир Путин стигне на открита конфронтация с НАТО, тя ще продължи не повече от 10-20 дни. Бандата на Путин бързо ще избяга (в Северна Корея, Иран, Сирия, Венецуела) или като плъхове ще се скрият в бункерите. Цялата война с Русия ще продължи 10-20 дни след първите удари на НАТО.

106

Анонимен

преди 8 години

Руснацитеникога не са се отличавали с умни и ппрагматични действия))) Формални Турция и в момента може да приложи вонновременния раздел на конвенцията от Монтрьо заради окупацията на Крим, но се съмнявам да го направят, по вероятното е да скъсат нервите на руските кораби с инспекции

105

Анонимен

преди 8 години

ердо шамароса путин. сега е достатъчно турция да замени вноса на руски петрол и газ с такива от ирак персийския залив азербайджан. търговския стокообмен е със силен дисбаланс и губеща ще е русия

104

Анонимен

преди 8 години

То да не става защото ако се случи от турското надмощие ще останат само малко сажди.По страшното е, че Европа която през 1683 г. спря османските пълчища край Виена, сега е на път да ги пусне напълно законно - без визи и с редовни турски паспорти.

103

Анонимен

преди 8 години

турската армия има надмощие в черноморския и кавказкия район. има и могъщи съюзници. с русия е само барикадиралия се асад

102

Анонимен

преди 8 години

Нека Русия да се опита да нападне член на НАТО. Русия ще бъде върната в мезозойската ера за 2 дни.

101

Анонимен

преди 8 години

украйнската армия след превъоръжаване заедно с турската са достатъчни за да вземат москва

100

Анонимен

преди 8 години

Komentatorche,a tyi ne pritesnena ot rusko lazerno oruzhie v kosmosa,uchi matchast!

99

Су 34

преди 8 години

турската армия има надмощие в черноморския и кавказкия район. има и могъщи съюзници. с русия е само барикадиралия се асад-------------------------Турската армия няма групировка в Кавказ, още повече,че от Кавказ я дели Армения, която е близък съюзник на Русия. Русия има голяма база в Източна Армения, а Арменската армия е много силна и добре въоръжена. Азербайджан - протурска държава няма никаква Армия.В Черноморския регион лидер е Русия, Турция няма силно морско присъствие.

98

от България с любов

преди 8 години

преди 100 години когото ни спряхте до чаталджа само на 40км от истамбул а не ни подкрепихте сега европейската част щеше да е християнска

97

Pesho

преди 8 години

Един начин да почне 3та световна война е Турция да затвори босфора за Русия. Тогава крайния резултат ще бъде унищожаването на Турция и започването на 3та световна.

96

Су 34

преди 8 години

Предвижда се Дарданелите да преминат под международен контрол заради непредвидимата и агресивна политика на Турция. Ще бъде нещо като Суецкия канал в Египет и Турция няма да има право нито да затваря Приливите нито да провежда маневри и да държи военни кораби там.

95

Анонимен

преди 8 години

не се притеснявайте,русия е разпадаща се държава като ссср.всичко върви по план.нашите евреи в кремъл-путин медведев лавров рогозин вършат чудесна работа

94

Су 34

преди 8 години

Скоро последната крепост на протурските сепаратисти в Северна Латакия - гр. Салма предстои да падне в правителствени ръце. Околните села са вече превзети от Сирийската Арабска Армия (Джейш Арабия Сури), а с помощта на ВКС на Русия терористите - туркмени-туркомани са изпепелени и изгонени в Турция.Това ще затвори напълни границата с Турция, която постоянно вкарва оттам хора и техника и ще отвори пътя за настъпление в Идлиб към гр. Джиср Аш Шогур.

93

Анонимен

преди 8 години

До ha haКакви щуротий пишете само, Босфора и Дарданелите са естествени протоци.........................................................................Турция признава само старата Резолюция от Монтрьо.На теория може да затвори Босфора само при война.Турските стоки се продават от години в Русия и изведнъж станаха вредни и опасни. Аналогично Турция може да постъпи с руските кораби.Санитарни проверки за вредни вещества до дупка.Симулиране на аварии,варианти много. И блокиране на руските съдове.

92

Анонимен

преди 8 години

Заплахата от разпадането на двете империи прерасна в конфликт между тях на сирийската сцена.