82

Анонимен

преди 8 години

До Българин 101 По - здрави от всички останали българи . Щото май си единственото х.ю.мненце тука.

81

*/*

преди 8 години

Странджа смени си ника Н Е Щ А С Т Н И К О.Не се подигравай с историята на народа ни и тия които са умрели за нашата свобода.

80

Анонимен

преди 8 години

Анкара може само да направи държавна поръчка за ибрици.Все пак мъже са , ще трябва да са с чисти *** за руснаците.Те и мелезите от окрайна бяха много силни , пък вече даже не се чува нищо за връщане на Крим .

79

*/*

преди 8 години

Егати пердето.Убиват го от засада в сирийското небе и не са виновни.Те са за международен съд(леле каква глупост написах),така наречените опозиционери разстреляха пилота във въздуха,ревяха като обезумели алахакбар и накрая не са виновни.То пък се оказа,че извършителят даже не е местен а си е бил от Турция ,че и член на сивите вълци.Но комент.

78

Demokrat

преди 8 години

до Българин (101)"Виждам стотиците платени трoлове на Путин, заграбването на Крим, убийствата на хиляди украинци, виждам ДНЕС кой е моя враг. Този, който води хибридна война срещу България. Едно дребно плешиво ненаядено диктаторче".Българче колкото виждаш толкова и невиждаш. С други думи виждаш това което ти отърва или това за което ти плащат да видиш!Поздрави от един друг Българин

77

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 110А ти създаваш газово замърсяване на въздушната среда с коремните си еманации. Храниш се с *** и затова така вони около теб.

76

НФБ

преди 8 години

До АнонименСлава на НОВОРУСИЯВРЕМЕ Е ЗА КЮРДСКА ДЪРЖАВА.

75

не на нас

преди 8 години

Новинарски манипулатори, същността на престъплението във вторник е, не че бе свален руски самолет (само гл.упак може да твърди, че е нарушил границата), а че беше ЗАСТРЕЛЯН КАТО ДИВЕЧ ОТ ДИВАЦИ на ИДИЛ и ЗАЩИТАВАНИТЕ ОТ Турция "ТЮРКМЕНИ" един РУСКИ ЛЕТЕЦ и така бяха непоправимо ПОРУГАНИ ВОЕННИТЕ ПРАВИЛА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА в 21 век. А страстта на турската империя да присъедини сирийска територия, на която живеели и мистичните тюрки, както е анексирала и кюрдска земя с 18 милиона кюрди е прастара.

74

Анонимен

преди 8 години

България не е Турция, и ще си остане само един мокър сън за нея! Стига са се държали като старец на пейка и са точили мустак след младите булки. Реализъм в поведението никак няма да им е излишен.

73

Анонимен

преди 8 години

Ориента да замълчи.предпочитам вкуса на хубавата руска виодха и красивите жени.От мен кючекюия не става,само бурки и килимчета са вив в главите.Путин каза ,ще освобоим България за трети път а това означава ,че сме пак под турско.След освобождението идва и революцията и преследване на продажниците,историята това помни,не това не е заплаха срещу Плевнелиев и Борисов но историята помни.Марешки също ще е на чатала със кървавото гориво което продава

72

бг

преди 8 години

Ей така се действа като Путин.Ердоган затова подлуди меките китки от ЕС.Ще пускаме, няма пускаме мигранти.Ще воюваме,няма да воюваме с ИД.....Тука има,тука няма.Само мачкане му е майката.Те по природа са страхливи.Ега си комшиите!!!!

71

Анонимен

преди 8 години

Ти си турчин, какъв българин си ти! Крим си е руски- набий си го това в прозтата тиква! Това, че Хрущов го беше отдал на УССР и впоследствие Елцин го хариза на Украйна, беше временна историческа несправедливост! Пък украинците сами са си виновни, че ги пращат да гинат в Донбас, биейки се с отцепниците! Досега трябваше да изметат отдавна тази пасмина, узурпирала властта в Киев! Това, да ти вземат насила децата ти и да ги пращат на братоубийствена война, го могат само фашистите в Киев!

70

Фесконтрол

преди 8 години

Съвсем скоро турция ще се прибере в азиатската си част и ще остави само лошия си спомен тук. А и там няма да и е лесно. "Планинските турци" много са и набрали.

69

бг неутрален

преди 8 години

Отношенията с ИД - приотитетни за Анкара.

68

Demokrat

преди 8 години

до СТРАНДЖАТА"Давутуглу... - натика Путин в углу..."Станджа, като ти чета коментарите имам чувството че все едно пише някакъв представител на едър рогат *** от Странжа планина.

67

Българин

преди 8 години

Помня. Помня и хилядите избити в Белене, помня и изпращането на български войски в Чехия по заповед на Мосва, но не само помня, но и виждам. Виждам стотиците платени трoлове на Путин, заграбването на Крим, убийствата на хиляди украинци, виждам ДНЕС кой е моя враг. Този, който води хибридна война срещу България. Едно дребно плешиво ненаядено диктаторче.

66

Анонимен

преди 8 години

Турция може да влезе в ЕС но България трябва да го напусне

65

Анонимен

преди 8 години

Плановата политика на цион върви по план,след смешния инцидент със руският самолет,следва стъпката на дипломацията,след дипломацията следва ??? Войната.Тука някой се надява България да грабне руските туристи,ха ха ха бих казал,ние сме провинция на Турция и правителството на герб и ДПС няма да посмее да забие нож в гърба на Ердоган.Русия е наш враг към днешна дата а Турция държи въздушното ни пространство а и сухопътната ни граница.България е Турция за жалост,спрете да сънувате ,продадени сте

64

бай Иван

преди 8 години

Тоя не само,че е с грозен мустак,но е и нахален.Ако гърците бяха свалили Турски самолет,след стотиците нарушения как щеше да реагира мустака???Къде са журалистите за да даде отговор за далаверата на Ердоган с петрола от ИД и финансиранети и???

63

Фесконтрол

преди 8 години

На този вече му е издадена смъртна присъда. Ще му запаля свещица.