11

Анонимен

преди 8 години

Световните лидери хванали златната рибка и един през друг завикали: "Злато! Искам целият да съм във злато!" Обаче златната рибка недочувала. Разбрала друго и ги пратила всички в Сирия. И от тогава всички си имат едно Блато! Целите са в блато!

10

Цариград

преди 8 години

Володя Стоянов заплашвал Турция, че може да им спре газта. "Много уплашилият се" Ердоган преди малко се договори с Ирак, която е готова да осигури газ на турците за следващите 50 години.-------------------------Да ти припомня,че държава Ирак почти няма в момента. На север е кюрдската автономия, на североизток е приятелската вам ИД.Ако имаш предвид, че се е договорил с ИД за още петрол той първо никога не е спирал, но Русия му унищожи почти всички цистерни за внос!

9

майорски

преди 8 години

ейййй..... много ми е интересно кат се сблъскаха последния път ко стана !! Май турция загуби 30% от територийте си ...с Кюрдистан ...май пак натам отиват нещата .....таз Турция много голяма бе ....май ще я разепят САЩ ЕС и Русия

8

Елемаг

преди 8 години

От 200 години насам воините с Русия завършват винаги със загуба на територия от Турция.Губят половин Армения,после губят цяла Армения,след това губят Крим и лека полека нещата си идват.Време е за проливите и Константинопол.Някой нещо против?

7

Анонимен

преди 8 години

Ердоган вече се преименува на ErrorDogan.

6

Цариград

преди 8 години

Много лошо е комплексарщината в политиката. Проектът "Турция" върви към своя край, в монета Русия се договаря с големите страни за разделянето на "Турция" на анклави. Част от населението й ще бъде изселено в Афганистан, а на българското, гръцкото малцинства ще бъде дадена автономия. Проливите минават по международен контрол!Създаването на независима държава Кюрдистан се поразбира от само себе си.

5

зов за помощ

преди 8 години

изядох 3 шкембета с 5 бирички на обед и ся ми е тежко на корема дали да не пробвам ся с 4 ракийки

4

сеизмолог

преди 8 години

Що ми се струва, че скоро ще има катастрофално земетресение в Турция ?!

3

Анонимен

преди 8 години

Володя Стоянов заплашвал Турция, че може да им спре газта. "Много уплашилият се" Ердоган преди малко се договори с Ирак, която е готова да осигури газ на турците за следващите 50 години.

2

Анонимен

преди 8 години

След този акт на Турция, последната практически ще бъде изолирана от случващото се в Сирия, независимо дали на Ердоган му харесва или не.

1

МЕРАК, МЕРАК

преди 8 години

ама като дойде БАБА МЕЦА и го разтърси ЕРДОГАН и му развали хубавия сън. Само да внимава да не я ръчка с пръчка, че РУСКИЯ МИША да му се ядоса наистина...