31

(-_-)

преди 8 години

Това е предварително нагласена операция. Работата е в това, че руснаците 'обезпаразитяват' района, в който има подкрепяни от турците 'умерени опозиционери'. Освен това им развалят бизнеса с евтиния петрол и доставките на оръжие. Надяват се, че като свалят самолет и ще минат към други райони, но ефекта ще е обратен. Сега вече тези самолети ще летят с ескорт, разположиха с-400, за да обезпечи сигурност, а в морето дебне и един кораб - за всеки случай..

30

Анонимен

преди 8 години

До стига лъжи!Самото министерство на войната на Турция съобщи, че картата, указваща на нарушаването на турското въздушно пространство от страна на Су-24 не е съставена в щаба на министерство на войната на Турция, а е изработена и публикувана о пресцентъра на правителството на Турция. По този начин турските военни еднозначно показаха на света, че няма да позволят да бъдат замесени в откровена фалшификация.

29

Анонимен

преди 8 години

Айде сега,остарял китайски софтуер,неочаквано но факт

28

макето

преди 8 години

абре нема ли некой да каже едно наздраве ората ги е подгонил апокалипсисо а мен един махмурлук ме гони не ви е работа

27

страх ги е

преди 8 години

Турските ВВС моментално са прекратили полетите в района на турско-сирийската граница. Страх ги е. Защото вече са засекли радара на С-400.

26

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Сега руснаците ще им преначертаят картата на комшиите ! :) :) :)

25

засада

преди 8 години

Било е засада. Защото обикновено самолетите-нарушители ги предупреждават с изстрели и ги принуждават да се приземят на някое летище. За да арестуват "нарушителите". А този са го чакали от засада. Близо да мястото дебнеха турски телевизионни екипи и турски главорези от Сивите вълци, които и разстреляха Олег Пешков. След като руснаците удариха нефтените кладенци на ИДИЛ и прекъснаха потока от евтин петрол към Турция, турците решиха да си отмъстят.

24

Анонимен

преди 8 години

Абе те турчаците колко пъти вече предупреждаваха рашангите да внимават къде летят, ама те на няколко водки и не разбират. Еми ей така стана че им отстреляха непобедимото самолетче.

23

стига лъжи!

преди 8 години

Самото министерство на войната на Турция съобщи, че не са пускали никакъв запис на предупреждения.

22

Анонимен

преди 8 години

Американците такъв номер му врътнаха на Ердоган, че сега няма измъкване. Сценариста отдавна е за уволнение.

21

Анонимен

преди 8 години

istinata e 4e az q udarih sas pra6ka sory :(

20

КуРти

преди 8 години

До Анонимен 8Никакъв запис не са пуснали, тоест пуснаха и после "опровергаха" усетиха се, че стават смешни и жалки. Просто днес.бг както винаги не е в час с нещата или умишлено се опитват да манипулират.

19

Анонимен

преди 8 години

Турците твърдят, че турските летци са му отправили най-малко 10 предупреждения. Акцентира се върху предупрежденията. Мен лично отдавна ме гложди съмнението дали изтребителя свалил руския Су-24 е бил пилотиран от турски летци? На територията на Турция присъстват самолети и пилоти, които не са турски и не са турци.

18

до 14

преди 8 години

Само че в такива случаи има цял протокол за изпълнение. Първо предупреждаване по радиото на международните честоти, после придружаване на нарушителя отзад и отгоре, като се изравняват и му посочват курса който трябва да следва. Ако продължи, стрелят предупредително по посоката, и чак след това следва заповед за сваляне. И кое турците от това са изпълнили? Това е хладнокръвно убийство, затова сега Ердоган е в паника и говори несвързано.

17

Су 34

преди 8 години

Добрите новини са на всеки час: Днес депутати от руската Дума са поискали Турция да върне храмът Св. София в Цариград на православните християни.Мирише на война, на Кюрдкса автономия, на връщана на планината Ерзерум на Армения и на предаване на проливите под международен контрол!

16

Анонимен

преди 8 години

Тая издатина не само ще се изглади, ами въобще няма да я има понеже държавата "Турция" ще бъде разделена на отделни анклави.

15

ж

преди 8 години

До - До тъпанара-кукловодА ти верваш ли си?Русия е най голямата по площ, има достатъчно оръжие да срине всички, ядрено и всякакво, и даже да претърпи поръжения, може да засипе цялата земя с радиация и пак да има части от Русия в които да оцелеят.Ти чел ли си някога историята на Русия? Е , определено не е история на САЩ от 18 век :)Бедна ти е фантазията

14

Пешко

преди 8 години

Eто че рассийските Сми почват да натискат спирачката. С други думи осторожно в оная област, грешка станала, случва се, след някой и друг месец - ама дайте да си правим ние турецкия паток и АЕЦ-а

13

Анонимен

преди 8 години

Като ви казват "Вие наближавате..." това значи, че още сте били отвън. Казвали са го продължение на колкото там минути. Това преведено на *** език значи - "А си влезнАл, а съм те гръмнАл, мое е небето, мое е и правото". И Су-то взело, че влезнало. Летяло вътре 10-15 секунди, ама време достатъчно да се изстреля ракетата. Която настига Су-то вече излязло от където не е трябвало да влиза. Да го представим по-кратко - предупредено да не влиза, влязло, изстрел, излязло, попадение.

12

Анонимен

преди 8 години

Еми другия път като ходят в Турция да си носят турски карти.