62

Анонимен

преди 8 години

Правете разлика между бунтовници и терористи !!!!Бунтовниците са си в своята страна !!! За това се бунтуват !!! А терористите са в чужда страна !!!!! Кои са в случая терористите - РУСНАЦИТЕ !!!! Кой им дава правото да убиват сирийци в собствената им страна ?????

61

Анонимен

преди 8 години

Водача на глутницата стреляла по падащия пилот е чист турчин,ислямист,син на бивш областен управител в Турция.Същия е позирал после пред камерите на Ройтерс.Това е международно престъпление по Женевската конвенция за военнопленниците.Мисля обаче че руското възмездие ще го стигне доста по-скоро от международното!А Турция?Ядовете й тепърва започват!

60

Анонимен

преди 8 години

Аудио записите са пълно менте такива мога да си направя на домашния компютър за точно 3 мин. Ще добавя всички ефекти от изстребителя и от наземен турски контрол :). Дори на турската карта се вижда че турския Ф-16 е минал във сирийското въздушно пространство бялата траектория. Един американски боен генерал пилотен ас каза че дори руския бомбардировач да е навлезнал то е било само за 17 сек. е как тогава за 5 мин са му отправяли съобщения през интервал 30 сек. :) УСА *** не ви стига мозъка

59

....

преди 8 години

моджахедините...Вие сериозно ли???

58

До Оди Сей

преди 8 години

Одисейчо,снощи по едно тв ,естествено не българска показаха какво каза Ердоган през 2012г когато турски самолен навлеза 15 км в Сирия и беше свален.Тогава каза ,че нарушаването на въздушнот пространство не е повод да се свали самолета.Ония пендело от НАТО също вкупом тогава осъдиха свалянето.Сега обаче и Ердоганя и натовците пеят друга песен.Ей това ще разруши ЕС-двойните стандарти на твоите господари от където и да са.

57

Анонимен

преди 8 години

А ако някой нарушава сирийските граници, разни бунтовници и други борци за нещо?

56

86

преди 8 години

До Одисей 1Разумният човек предпочита да не си причинява негативни емоции. Ти обаче не можеш без тях. Всеки твой показ пред хора е с надежда за себеутвърждаване, но винаги завършва с провал. Сам си го причиняваш, а после наричаш хората простаци. Пробвай, понякога неказаното има по-голяма ефект от казаното.

55

Анонимен

преди 8 години

Атакуваните от турските ВВС руски Су-24 са били два, но единият е успял да извърши противоракетна маневра и се е спасил, а втория не е имал късмет. Свидетелствата са на бойци на сирийската армия. Има клип в Тубата.

54

Анонимен

преди 8 години

До СократисА какво да каже ???? Върнете ме в Сибир ????? Ха, ха, ха, ха, ха, ...... По- добре умрял в пустинята отколкото лагерник в Сибир !!!!

53

Сократис

преди 8 години

Не знам обърнахте ли внимание какво каза оцелелият и спасен летец във краткото си интервю-"Искам час по-скоро да ме изпишат от болницата и да се завърна на боевата линия.Имам да плащам дълг за командира си и командоса които загинаха"...Това е достатъчно за да разберете какво значи боеви дух,бойно другарство,себеотрицание и патриотизъм!Тези хора освободили Европа от нацизма ще го направят отново премахвайки новия Световен враг независимо от цената и ще бъдат новия световен лидер-съвсем заслужено!

52

Анонимен

преди 8 години

До 78 прочети малко повече .След като цяла западна Европа е била потресена от издевателствата на турците над нас но само са си чесали езиците и са се чудили кой да обяви война на Турция единствен руският император е имал смелостта да го направи и никой не ни е нападал тогава а е обявена война на Турция от Русия затова се казва и руско-турска а французи и англичани през това време са си чесали перуките

51

Чехлю

преди 8 години

Да викаме силно "Аллах Акбар" и да се молим, оня дребния от Москва да не ни забие някоя крилата ракета в ***. Защото и ние сме виновни, защото до вчера продавахме оръжие на нашите приятели от ИД и сме първи аркадаши на Ердоган султан.

50

Анонимен

преди 8 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ГЛАВОРЕЗИТЕ ОТ "СВОБОДНАТА СИРИЙСКА АРМИЯ" БУНТОВНИЦИ! Това са предимно наемници от чужди държави, които по всички правила са ТЕРОРИСТИ И РАЗБОЙНИЦИ, а не бунтовници. Докога с това лицемерие. Те наричат ИДИЛ свои братя, вършат същите зверства като тях! Наричайте ги с истинските им имена!

49

Агент Алонзо Мозли

преди 8 години

Колега агент Маккинли, *** сте като черен президент. Защо Чърчил пиеше Мелнишка широка по времето на ВСВ, въпреки че беше най-големия враг на България съюзничеща си с Германия. Следите ли ми мисълта, гражданино или хам бургерю? Алонзо Моузли, ФБР.

48

Анонимен

преди 8 години

Сирийците са наши братя и до всеки паметник на Ленин ще сложим бюст на Мустафа Али !

47

Анонимен

преди 8 години

Баце, ако не сме в НАТО за отрицателно време половин България, ако не цялата, ще стане турски вилает. Кой ще ни спасява - руснаците? Питай сърбите кво мислят по въпроса.....Хах, опитвам да си представя, как руските мятат ядрени томахамки и се самоунищожават, щото на турците им хрумнало да се разходят до Стара планина....всъщност даже не мога да си го и представя. Та поради тази причина и другарите от БСП прегърнаха идеята НАТО, колкото и да се плюмчат в момента, щото и чатнаха нещата.

46

Бан Янука

преди 8 години

До Анонимен 52Лошото е, че при такъв сценарий тук ще има хора дето ще ги посрещат с цветя. Отсега са готови да сложат наколенките.

45

Те руските пилоти

преди 8 години

Руските пилоти ще подвият опашки. Тази смелост да нарушават националното пространство на други държави я събраха след като нарушават това на България и няма последствия.Само, че Турция не е ПООДЛОГА на Русия, както нашите поодлоги.

44

Анонимен

преди 8 години

До СпартакАбе ти си егати смотаняка ? Мислиш че като си забол перо в *** си и вече си индианец ????

43

Анонимен

преди 8 години

Слава на героите.Който е с турците значи е с ИДИЛ!