51

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 75Франция много добре знае кой стои в основата на атентатите в Париж. Още на 14-ти ноември беше намекнато от високопоставен френски чиновнк, че в основата на атентата стоят кадировци, а самите изпълнители са разни бурмички привърженици на ИД. Привържениците на ИД са със същия манталитет като нашите русофили, заблуда до състояние на фанатизъм.

50

донски казак

преди 8 години

До АнонименДа, ама не! На всеки вече е ясно, че руснаците най им бърка съюза ЕС-САЩ. За туй все гледат да разбъркват гюбрето. Бъркат, бъркат, и все американците лоши. Ама той волът рие, рие, а все на гърба му пада.

49

Анонимен

преди 8 години

руските гaвaзи търкaт всяко aнтируско мнение в товa подобие нa форум. и къде е " свободaтa нa словото" бе руски модерaтори. с товa нaстройвaте Всеки с умa си Бългaрин срещу любимaтa ви рaшa, влaст НИКОГA НЯМA ДA ВИДИТЕ, ЩЕ ГЛAСУВAМ СРЕЩУ ВСЕКA русофилкa пaртийкa, СAМО ЗA ДЕСНИ!

48

Анонимен

преди 8 години

Не може да има съюз с държава терорист като Русия. И нищо чудно Путин да е предизвикал атентатите за да принуди такива *** като Оланд към сътрудничество.

47

Анонимен

преди 8 години

Лошото за съветски Крим е че кабел между Русия и Крим може да има едва на пролетта. Някакво китайско корабче прокарвало подводни кабели, но украинците са започнали дипломатическа офанзива да принудят Китай да спре полагането на кабела. Основанията на украинците са съвсем законни защото за света Крим продължава да бъде част от Украйна а китаеца работи не за собственика на Крим а за крадеца заграбил Крим, което е очевидна причина за спиране на полагането на кабела от всеки международен съд.

46

Анонимен

преди 8 години

Колко много ги е стах *** Русия и ЕС да не се обединят. Стане ли това краварите загиват като овце без исторая.

45

Анонимен

преди 8 години

Вижте какво, яжте ушите на другаря Путин. Оставете го да работи. В момента нашия товаришч главнокомандващ събира усилено стари цинкови кофи по руските мазета за да ги пълни със съветски ток за да ги носят руските роби на украинкия полуостров Крим.

44

УУУУУпппппсссссссссс

преди 8 години

Путин ги скапа от шамари и САЩ и Е.С.--уникален политик....Еми сега ще му се молят-няма начин...

43

Анонимен

преди 8 години

Със запада или без, Путин със сигурност ще си свърши работата докрай. А западняците да си решават проблемите, че закъсвацията с имигрантите им не е малка.

42

Анонимен

преди 8 години

Смешници, запалиха арабския свят заради измислената си "демокрация", сега ще го потушавали. Както навярно го потушиха и във Виетнам, откъдето позорно избягаха след милиони невинни жертви.

41

Анонимен

преди 8 години

До ььььььььььььььььььььРакетите Калибр най-големия срам на руската военщина през последните години. От 26 ракети нито една в целта. Преди 3 дни т.н. стратегическа авиация на Русия изстреля 34 руски крилати ракети по Алепо и Ракка отново нито една не стигна целта. 50% от тях дори паднаха преди да преминат и половината разстояние.

40

антитрол

преди 8 години

А как можеш да наложиш санкции на някой, дето си има всичко!?

39

ьььььььььььььььььььь

преди 8 години

ЗАВОЙ..як ЗАВОЙ правят американците--щото ракетите "Калибър" нямат спиране....А САЩ могат само да лицемерничът...

38

Анонимен

преди 8 години

На Русия и дреме от цената на нефта и газа.

37

kokospa

преди 8 години

Загубвайки влиянието си през 80те в/у Египет,несъстоялата се Палестинска държава-Русия и остана един съюзник Сирия.И тя я пожертва за да постигне стратегическите си цели.Ако не го бе направила Русия щеше да е средна регионална сила с ядрено оръжие подобна на Индия и Пакистан.Путин игра грубо и като че ли спечели!Пожертва Сирия чрез Асад.

36

Анонимен

преди 8 години

До антитролНа Русия страшно много и дреме от сакциите, дори взе активно участие в организирането на атентатите в Париж за да наплаши Запада, лично Путин нареди Франция да се счита за съюзник за да не си помисли някой военен руски *** че Франция все още им е враг в Сирия. Всички тези действия говорят за безизходната ситуация в която се натресе самата Русия, а сега трескаво се опитва да излезе от нея.

35

антитрол

преди 8 години

На Русия и дреме за санкциите на запада!

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 42Това не е новина, това е блян на някакъв путинизиран американски "политолог". Новините днес са: "Запада продължи санкциите на Русия с 6 месеца, без да се интересува от участието на Путин в Сирия на страната на САЩ", другата новина "Крим остана снощи без ток и скоро ток няма да има". Това са новините тов. русофил другото е "мечтание от Шуман".

33

антитрол

преди 8 години

Не ме е страх от ислямската, а от българската държава! Първата бързо реже зелки, другата цял живот те кара да си броиш жълтите стотинки! Едната един път те убива, другата всеки ден те убива! Кое е по- страшно нз!

32

Ломоносов

преди 8 години

Какви ли още чудеса има да стават, на какви ли магии ще се нагледаме, само и само да забравим Грузия, Крим и Донбас. Научиха братушките номера най-после, а той е да вършиш това, в което обвиняваш другите.