7

Анонимен

преди 8 години

Така и не стана ясно защо трябва да се дават семейни помощи за деца, както и всякакви други социални помощи. За България трябва да се премине от давам, към не вземам, т.е. вместо да се раздават пари, да се премине към данъчни облекчения, най-вече за Данък общ доход за работещите и Данък собственост за неработещите.

6

преди 8 години

420 лева минималната заплата -а те и 300 лв не заслужават -не им се работи а им се иска да си клатят карката и да си пият кафето с цигарките и лаф-моабче да си правят . 420 ЛВ СА МНОГО ПАРИ ЗА ТОЗИ МЪРЗЕЛИВ НАРОД .А тези коио заслужват то нека взимат и 1500 лв , но да са квалифициранни и производителнаоста да е висока ,а то ние сме на последн место по проивзодилност .Производителност -за единица време количество продукция .(за тези които не разумет що е произодителност и има ли почва у нас .)

5

бг

преди 8 години

А на бежанците 1000лв? Меркел от това се интерисува.

4

Анонимен

преди 8 години

420 лева МРЗ. С 420 лева могат да си купят цели 420 билета за градският транспорт на София. А в бедна България от преди 30 години, с билет от 10 стотинки, трябваха цели 42 лева за тези 420 билета. Кой получаваше тогава 42 лева заплата?! Тогава заплатите бяха по лев-два.......

3

Анонимен

преди 8 години

2лв. увеличение на детските ! То повечето не ги взимат . защото са баровци с над 350 лв. на човек.

2

Анонимен

преди 8 години

Супер, от догодина ще взимам минимална залата.

1

Анонимен

преди 8 години

Много пари за пенсионерите какво ще правят с 161 лв . цял месец не знам !