25

LEVSKI

преди 8 години

Abe hora vie druga rabota nqmate li si che da zloradstvate koi kakva kola kara i po kakuv nachin...moje da ne kara po pravilata no tova da vi e vuzmojno nai malkiq problem!Nelepo e pri polojenie che vi ograbvat vseki den da pravite ot muhata slon che momcheto e napravilo 1-2 drifta...

24

и аз съм просД

преди 8 години

Диагноза *** шАфьор на скъпа кола безспорно е проблем ,но какво да кажем за шАфьора на държавата който в прав текст казва "вие сте прости и аз съм *** и за това се разбираме" това така наречените журналисти как ще го обяснят или някак си не е удобно и по-добре да си трайкат.

23

Анонимен

преди 8 години

ше изкоси дедовия

22

винетКу

преди 8 години

До Анонимен не градска винетка 2000лв., а 2000 лв глоба на ден! ... и тук-таме някой и друг шамар! .... и ще му дойде акъла нашмъркан

21

Анонимен

преди 8 години

Намерете го тоя барутник и го надраскайте с гвоздеи и ключове да не може да си го познае, нулева толерантност към джигити на пътя!

20

123

преди 8 години

До СандоАз пък на тебе ще ти кажа да не ми се правиш на много умен...

19

Сандо

преди 8 години

гляма сила сте като чешете клавиатурите по форумти ама на тоя копче не смеете да му кажете на улицата да те изкоси набързо

18

Има ли видео?

преди 8 години

Някой намира ли линка с видеото в тази новина. Гледам когато някой зададе въпрос къде е видеото, веднага му се слагат минуси. Очевидно не само не намирам видеото.Въпросът ми е друг - има ли някой, който да вижда видеото или пък да е намерил линк към него?

17

edin

преди 8 години

А работещи в Контрол на Автомобилния Транспорт някьде наблизо не заснехте ли?

16

Анонимен

преди 8 години

Така е защото няма държава. В БГ всеки се мисли за недосегаем от закона, една от причините да емигрирам.

15

Няма видео линк

преди 8 години

Къде може да се види видеото към новината. Дайте линк или го прикачете към новината.

14

Щиглиц

преди 8 години

тоя е балъче, кабриолет е истината! по сфетофарите мацките сами скачат вътре

13

Анонимен

преди 8 години

Човека се учи да кара не му се сърдете.

12

майорски

преди 8 години

Споко бре момчето загрява гуми за зимата...който е карал BMW знае за какво говоря ....това е нормално поведение на пътя на BMW в зимно време!

11

Всички сме в кюпа!

преди 8 години

По мои наблюдения всички тотално са изтрещели на пътя !!!! Всички със всякакви марки коли....А тези със служебните и такситата са най-зле - карат като за последно.

10

ime

преди 8 години

Този или баща му или някой роднина е висш полицай 100%! За последните 20-25 години 2 пъти видях че има полиция в България - като биха студентите на протестите срещу *** и като блокираха незаконно столицата ! И в криминалната хроника напоследък при всяко по сериозно престъпление има замесен настоящ или бивш служител на МВР. Престъпници !

9

nevinen

преди 8 години

До SSPlatih si q cqlata navednuj,budi spokoen ;)

8

Кибик

преди 8 години

До АнонименМерцедес избират селяните а БМВ - синовете на селяните. Ауди е за кандидат-гражданите.

7

Анонимен

преди 8 години

Обикновенно БМВ са предпочитани коли от комплексари и неможачи! Не винаги е така, но поне едно 90%.... Истинските мъже с възможности избират Мерцедес, не всички , но поне на 90 % ....:))))) Другите 10% от истинските мъже избират АУДИ !

6

Casus_belli

преди 8 години

Той поне да го караше с вратите...Неможач на всичкото отгоре.