74

Членска карта №7

преди 8 години

До ShoppЗащото нямате топки! А се иска топки да застанеш срещу хилядите ядрени заряди на Баба Меца и лудите й кашици!

73

Заплахи !

преди 8 години

Днес " Ислямска Държава " излезе с видео , като заплаши САЩ и съюзниците и с нови атентати !

72

Членска карта №7

преди 8 години

До 123Може, но колко време? По-конкретно! Ако ще е след 300-400 години, какво ви топли!??

71

циника

преди 8 години

116, зависи от какви ценности заставаш. Ако за теб светските ценности не струват нищо, то тогава ислямизационния процес би могъл да бъде разглеждан и като положителен процес.Хората в Европа обаче очевидно не искат да се варавризира континента им. Не искат да се посяга на онези достижения в политика, изкуство, начин на живот, за които те векове са проливали крътва си. А ти се смей - това е което можеш!

70

Членска карта №7

преди 8 години

И кой я реши съдбата на Асад!???

69

?

преди 8 години

Обама изтъкнат в речта си , че бавно ще унищожават И.Д , като им намаляват завзетите от тях територии !Е защо бавно . През това време клетките им в Европа какво ще правят , нови атентати ли ?

68

Членска карта №7

преди 8 години

Асад също ще трови чувствителното ви его! Още дълго време!

67

Членска карта №7

преди 8 години

Дали ви харесва или не, ТОЙ е фактор, незаобиколим фактор в Световната политика! *** се от безсилие!

66

циника

преди 8 години

110, много наивно, много наивно. А бе, ти не виждаш ли, че още 1-2 подобни на онзиденшния атентат и Европа тръгва в тотален страх, хаос и паника! Вчера две пиратки бяха достатъчни, за да се стигне дотам няколкостотин хора да изпотъпчат като животни свещите и цветята, които сами бяха поставили в памет на загиналите и уж трябваше на същото място да демонстрират решителност и непримиримост към терора. За какъв нефт си седнал да говиориш? Цивилизацията се разпада, той седнал цената на нефта да гледа

65

циника

преди 8 години

105, аз обясних ясно кои са обективните предпоставки за сближението. Цивилизацията! Тук няма място за страсти тип футболен мач, в каквито се набутвате сами с постоянните си про и анти-русия припадъци. Постепенно Вашнгтон ще узрее и за идеята да се приключи веднъж завинаги с режимите в Саудитска Арабия и Катар, защото без тяхото унищожаване и инсталиране на светски управляниея там, никога няма да бъде премахната заплахата от ислямизация на континента.

64

Анонимен

преди 8 години

Dnes Obama kaza v Amntaliya na vapros na jurnalisti che nqma da prati voynici v Siria

63

циника

преди 8 години

95, ти си много наивен, ако си мислиш че Путин ползва Сирия като параван за някакви фантазни копнежи по Прибалтика или България. А бе, няма по-важно за глобалната доминация от от Близкия Изток. По-скоро ще ползва България или Литва като параван за Сирия или Ирак отколкото обратното...

62

Анонимен

преди 8 години

Много е просто ЕС затваря външните си граници за имигранти и Путин да се оправя с ИД както си иска. Само, че Меркел иска да направи Германия втора Франция като вкарва милиони араби.. И после ще реват пак и ще пишат ich bin Deutch вместо Je suis France..

61

Анонимен

преди 8 години

Абе много демократични президенти САЩ постави из арабско ? И срещу народът им И.Д . Да ги колят , Обама говори за демократично правителство в Сирия ?Интересно що трябва да си сменят конституцията според Обама . Така се изказа в Турция ?

60

циника

преди 8 години

вижте какво, колкото и да мятате слюнки против Русия, обективните обстоятелства налагат сближение на Москва и Вашингтон плюс Западна Европа. Никой не го е грижа за индивидуалната съдба на България или която и да е източноевропейска държава, които и без това нямат особени цивилизационни постижения, и никой няма и да пророни сълза за тях. В момента на ръба е самата цивилизация. Така че по-спокойно!

59

Анонимен

преди 8 години

"Евроатлантическата интеграция помага и то много на България."О да, от регионална промишлена, икономическа и военна сила се превърханме в мръсния канал на ЕС. Невероятна помощ ;)

58

Анонимен

преди 8 години

До Shopp Germancite Nali pomagat na kyurdite,tova lqto kolko teroristi ot germanski proizhod izbi turskiya asker

57

Анонимен

преди 8 години

По голяма тъпотия не бях чел скоро.Даже не успях да я дочета.

56

Анонимен

преди 8 години

Снимката е стара от Ню Йорк при ООН .Видях как изглеждат залите в които коментират . Там няма такива знамена !

55

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 88Евроатлантическата интеграция помага и то много на България. Руските пладнешки разбойници никога няма да посмеят да ни нападнат открито, както нападнаха Украйна. Ще ни нападат единствено подмолно като ни правят мизерии, както го направиха по време на изборите или пък чрез атентата в Бургас, който беше отговор на срещата проведена в София на опозицията на Асад.