44

ББС

преди 8 години

Сега очаквам баба Меркел да каже, че терористите нямат нищо общо с "бежанците" които Европа е приютила. "Нашите бежанци" са лекари, инженери, архитекти...всички с IQ от 130 нагоре.

43

intenazionale

преди 8 години

Атаките в САЩ на 9/11 само да подчертая че не са атаки от терористи. Вече има многобройни доказателства от независими експерти че собствените им служби са организатори на атаката , като предтекст за увеличаване на военния бюджет и инвазия на изток за завземане на петролните полета .

42

Поп Грую

преди 8 години

Fransетата да си спомнят как бомбардираха Кадафи, който държеше тези диваци изкъсо! Разберете, тези *** разбират само от камшик и здрав юмрук! Ще цитирам Владимир Путин: "Знаете ли какво направихте???" Ха сега, сърбайте си попарката!P.S. Шарлитата няма ли да драснат една "весела" карикатурка с черепчета и черва?

41

факти-само факти

преди 8 години

Меркел-2 октомври-2015 год.--"Бежанци,добре сте дошли.Отворена Европа ви очаква"...........ИМА ли смисъл да говорим повече.....

40

Анонимен

преди 8 години

Вече и на децата е ясно ,че зад всичко стоят евреите . '' От хаоса ще се роди ред'' , точно така Новият световен ред заплануван от евреите сатанисти идва и само Путин и Русия може да ни спаси разберете , евреите притежават всички останали ''политици'' които всъщноста са ...евреи разбира се , или масони сатанисти ...

39

Xexe

преди 8 години

Kakva voiska kato 1/3 ot frenskata sa islqmisti!

38

О, Цион, Цион

преди 8 години

Това е идеята на Цион - смесваме християни с мюсюлмани в Европа, настройваме европейците срещу Арабите и пренасяме войната от Близкия Изток в Европа. Другите да ***, Израел има свещеното право да съществува, защото сме богоизбрани, а вие сте гои!

37

akut

преди 8 години

с поздрави от гостоприемните оланд и меркел

36

ист

преди 8 години

Релегиозни войни, но за власт и пари. Ислемистите се върнаха в средновековието - в Европа погава се избиваха католици и протестанти. Жестокоста, удоволствието да убиваш и религиозната ненавист не се придобиват -те са в ГЕНИТЕ на новороденото-както наследствените болести. Отмяната на смъртното наказание е престъпление против човечеството. Сега сме стадо за клане.

35

Анонимен

преди 8 години

Мултикултурните ценности е организатора. Да отворим границите и да бъдем толерантни към всеки дошъл от ***'ната си. Чудиха се как да го въведат тоя тотален контрол и накрая такова ла'но направиха, че на нормалните хора им се повръща. Още първосигнални от гз на географията няма ли да поканите?

34

Анонимен

преди 8 години

Ватиканът гузно мълчи

33

Анонимен

преди 8 години

Организаторите са във синагогите , там ги търсете

32

Анонимен

преди 8 години

Черният френски петък 13 нямаше да бъде възможен без помощта на ЦРУ,Израел,френските тайни служби,без подкрепата на Меркел,Оланд и Юнкер,ето това са истинските терористи,тези избиха невиини хора и организираха спектакъла с футболният мач между Франция и Германия за да може цял свят да се наслади на фанатизираните им юдею масонски изцепки.Целта е ясна .ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА,тези хора се нуждаеха от удобрението на хората и сега ще избият милиони

31

Анонимен

преди 8 години

От Ирак 2003-та насам, и ескалацията на насилието, това което цъка е една една бомба със закъснител! Жертвите до момента и последствията едва ли някой може да измери.

30

123

преди 8 години

До паломаКакво значи Европа сама си е виновна.......... жертвите конкретно и поимено, каква вина имат... Представи си, отиваш на концерт, и някъв *** те застрелва, убеден, че твоя разстрел ще му донесе купища с жени в рая :DНие обикновените хора страдаме, и винаги ще страдаме ние, не *** оглавяващи правителства

29

Аз

преди 8 години

До АнонименНаучи се да пишеш първо бе!!!! Е за това сме в това състояние!!!!

28

Българин

преди 8 години

Така е българите са в златния 1млрд живеещи прилично на планетата НО не го ценат. Що са се глупости изписали против България. Ще я оценим като я загубим.

27

Анонимен

преди 8 години

ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК Е ПУТИН КОЙТО ОСТАВИ НА ВЛАСТ БАШАР АСАД КАСАПИНА!!!!!!НИТО СЛЕД НАМЕСАТА НА САЩ В ЛИБИЯ НИТО СЛЕД НАМЕСАТА НА САЩ В ИРАК ИМАШЕ НЯКАКВО ЗНАЧИТЕЛНО КОЛИЧЕСТВО БЕЖАНЦИ !!!!!!!!!!!!!!ВСИЧКО СЕ ПОЯВИ СЛЕД ВОЙНАТА НА НАРОДА НА СИРИЯ С БАШАР И ГОСПОДАРЯ МУ ПУТИН !! ИД СЪЩО СЕ ПОЯВИ ЗА БОРБА ПЪРВОНАЧАЛНО С АСАД И ПУТИН!!!!!ЗЛОТО СИ ИМА ИМЕ И ТО Е ПУТИН И ДОКАТО Е ЖИВ ОПРАВИЛ В СИРИЯ НЯМА ДА ИМА НИТО В УКРАЙНА!!!!!

26

Анонимен

преди 8 години

Така ще е :(, ще има повод да ви предложат чипове. Ако не искате, ще има още проблеми. Войната в Сирия ще се разшири и ще загинат много хора. Кой стои зад това? Сврьх богати хора и семейства. Бланкфеин, шефьт на Голдман Сакс беше казал, че правят Божи дела.сьжалявам, че нямам линка кьм интервюто на Лойд Бланкфейн.

25

БГ

преди 8 години

1 ОТ 6 МИЛИАРДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ ! НИЕ СМЕ В ТОЗИ ЗЛАТЕН 1 МИЛИАРД !ОСТАНАЛИТЕ 4 МИЛИАРДА ЖИВЕЯТ В БЕДНОСТ, А 1 МИЛИАРД С 1$ НА ДЕН !!! НЕ ЖИВЕЕМ В НОРМАЛЕН СВЯТ,АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ТАКА АЛЧНОСТТА ЩЕ НИ ПОГУБИ,САМИ ЩЕ СЕ ПОГУБИМ !!!