77

Анонимен

преди 8 години

Като гледам колко много защитници има В. Сидеров в днес.бг, стигам до извода, че или половината ръководство на Атака цъка минуси срещу негативните коментари срещу Великия беловлас вожд, или наистина българина е тотално изтрещял, щом подкрепя един човек, който от главен редактор на седесарския вестник "Демокрация" обърна палачинката и сега за няколко рубли повече, стана трубадур на Русия. Човек, който смело бие жени и се прави на мъж пред хилавите студентчета от НАТФИЗ.

76

Анонимен

преди 8 години

10 години строг тъмничен затвор без право на замяна

75

мнение

преди 8 години

Сидеров е сам .Атаката приключи .Всички да се насочат към нов проект.След 5 г Сидеров ще над 60 те.Ккаъв Хитлер ви гони .Хитлер има зад себе си цялата машина на Германия .И е готвен за премиер още преди затвора.Сидеров е един обикновен постмодерен перко ,който даже каза ,че не харесва Хитлер ,а СССР.

74

До 89

преди 8 години

Абе като ти чета писаниета ще излезе ,че последните 26 години все Волен Сидеров е бил Министър Председател ,а партия Атака управляваща.По-полека малко бе розово фламинго.И като арестуват Сидеров всичко в България ще цъвне ,та и ще върже.Той Волен може и да е похарчил някоя и друга хилядарка ,нека са стотици хиляди народни пари.А ония дето открадоха милиардите за тях нещо няма ли да ни кажеш

73

според мен

преди 8 години

Тъжната истина е ,че Атака се разпада .Всички търговци по места ,които се натикаха в общинските съвети вече не познават Сидеров .Други пък му искат оставката намеквайки ,че не се чувстват комфортно в една партия с биячи и леки жени .

72

Анонимен

преди 8 години

бой по сидеровата ***

71

Анонимен

преди 8 години

Ако се сезираше прокуратурата със скороста на светлината за всяко хулиганство и прибираха така на пожар всички хулигани в България трябваше нови следствени арести да строим и нови затвори,за да ги настаняваме в тях!!!Просто отвсякъде вони на политическа разправа с неудобни!!Кои ще са следващите????

70

Анонимен

преди 8 години

ако не го вкарат в пандиза народа ще го линчува на улицата

69

Анонимен

преди 8 години

АБЕ, МУШМУРОЦИ СОРОСКИ, БРОЙКАТА ВИ НАМАЛЯВА С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН И ЧАС!

68

Анонимен

преди 8 години

HA SEGA DA VIDIM IMA LI ZATVOR ZA DEPUTATI OT KRIMIOGENA.

67

Анонимен

преди 8 години

ХОРА, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?? СРЕЩУ ВОЛЕН СА ВСИЧКИ КРАДЦИ, МОШЕНИЦИ, НЕГРАМОТНИЦИ, НАРОДИЛЪРИ, НЕВЕРНИЦИ И НАРКОМАНИ И ТЕЗИ ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО НА МАФИЯТА. А ТЕ СА САМО 30 -ТИНА %ОСТАНАЛИКЕ, КАКВО ЧАКАМЕ. ДА НИ ОГРАБВАТ И УНИЩОЖАВАТ ОЩЕ ЛИ ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ!!??!!

66

машина

преди 8 години

До ?провери в гугъл за рада дълбоката. Ето и жокер - 'мазната усмивка'.

65

Анонимен

преди 8 години

До 76Радан Кънев

64

Анонимен

преди 8 години

Волен президент.

63

АТАКА

преди 8 години

Волене, тези ще те убият в следствения арест, като онова момче миналата седмица и ще заявят, че си ги нападнал. Бягай Волене, спасявай живота си човече, мафията не прощава!

62

Ангел

преди 8 години

Волен Сидеров *** в най скоро време!

61

?

преди 8 години

Коя е Рада дълбоката ?

60

stan

преди 8 години

Напомням отново, че във вторник вечерта Рада Дълбоката & ко дават парти-прием по случай ареста на Волен Сидеров. Всички протестъри, грантаджии и сор.осоиди са поканени. Дрес код няма, но ако носите лилава перука получавате БОНУС - един час беседа с Рада. Специален гост ще бъде една де.бела цаца.

59

Анонимен

преди 8 години

Ще ви кажа нещоКато другите управляващи не си вършат работата, намира се един луд да се прави на нещо- ВоленНе се хлъзгайте по негоТой е луд

58

факт

преди 8 години

Пингвина е като Г.Димитров .Само дето няма СССР.