8

Тракийски

преди 8 години

Е защо се подигравате с родната милиция така ! Първо им режете 20 пенсии дето им се полагат за това, че тероризират зима и лете народа. А сега ще го осъдили човека заради някакво момче ?! Ами нали това му е работата. Да покаже на всички какво става ако не изпълняваш всяка полицейска прищявка. Добре ,че има приятели дето не протестират да му помогнат да избяга от тази ужасяваща демокрация. Надявам се да заделил по някой лев от допълнителните си доходи.

7

Анонимен

преди 8 години

Седа нарочно бави нещата, народа трябва да бъде обезверен, че справедливост няма !Но виновен е простия българин, че не вземе сопата да пребие няколко съдии и да ги наплаши!*** народ = слаба държава!

6

Анонимен

преди 8 години

А бе няма такава държава като буга.рист.анската ***!!

5

Анонимен

преди 8 години

Много объркана история. В Гугъл написах Айредин Мустафов, излиза доста информация, полицаите се връщали от някаква операция с джип без отличителни знаци и на Ботевградско шосе се опитали да спрат някаква кола, щофьорът на която Айредин Мустафов обаче не се подчинил и започнали да стрелят по колата, улучвайки този Айредин, който пък нямал нищо общо с акцията, за която били тръгнали полицаите.

4

Анонимен

преди 8 години

Колкото беше убийство случаят с Харала и Лулеов....Журналистически бисери!

3

Анонимен

преди 8 години

От най големия няма как да избяга,ТОЙ всичко вижда и чува !!!

2

онбашията

преди 8 години

а нищо не се казва как се е стигнало до убийството, да не би просто да си е вършил работата?

1

Grom

преди 8 години

Те всички искат да го отърват. Как няма да го прекратяват това дело...