96

2015

преди 8 години

Всъщност има справедливост,защото Сидеров е един действително лош и зъл човек . Няма значение ,че не бил крал след като беше в услуга на групировки ,от Мултигруп до всякакви руски проекти тук . Един подъл човек ,отнел приятелката на доведения си син (че и дете от нея ).Безотговорен ,дни след раждането ,вместо с майката по улиците пиян залян .Такъв човек ли ще управлява България?Атака ,засрамете се .

95

маке

преди 8 години

стига сте ни занимавали с глупостиобявявам 48 часа жадна стачка щот съм против 100лв за винетка а за тва дека посегнахте на ракийката кръв ке се лее от макето да знаете

94

Анонимен

преди 8 години

Ахахаха ,последният път когато един чичко с мустачки влезна в затвора , след това стана канцлер на Германия ,циркът продължава .

93

Анонимен

преди 8 години

Продажбите,Волен е единствения начин да има България и вие измисли да се наричате българи...Волен президент....

92

Анонимен

преди 8 години

Аз ли бъркам нещо или наистина този ще го вкарат в затвора само защото мисли неправилно.

91

OMG_Lucker

преди 8 години

Не че Воленчо не заслужава солена глоба, ама чак пък затвор?! Не се ли изсилваме малко? Хората продадоха България, на свобода са с убийства, наркотици и т.н, а сме се хванали за този ***? Да, съгласен съм, че към публичните фигури наказанията трябва да са по- големи, за да има отзвук и по този начин да се дава пример (както е в Щатите, а и в други развити страни), но затвор е наистина ДОСТА пресилено. И не, не съм фен на Волен.Да питам: Костуф, Овчаров, Кунева, Цецко и прочие герои кога?

90

Анонимен

преди 8 години

Въпросът е не кога ще го арестуват, а кога ще го набият.

89

Анонимен

преди 8 години

А Цецо Крадецо

88

Факт

преди 8 години

На ДС им остана полицията .Полицията ,която те старателно мафиотизираха след деполитизацията. Слави Трифонов - техният шут . Друго май не остана.

87

sasho

преди 8 години

boiko dolo , vole ministar predsedtel o6te dnes

86

факт

преди 8 години

Политическата партия на ДС и генералите е на път да бъде разпусната.Лека полека някои атакисти отиват към партията майка -БСП. Само следете развитието .

85

Любопитко

преди 8 години

А защо Цацаров не предяви обвинение към съпругата си-нотариус участвувала в някакви сделки на имотни измами?/поне така писаха медийте/. А извинете сетих се.Това е конфликт на интереси.

84

Анонимен

преди 8 години

Далеч сме от правовата държава, щом за влизане на човек в НАТФИЗ. следва искане до 5 години затвор.

83

Анонимен

преди 8 години

Пак политически гонения ...

82

до 101

преди 8 години

Не сте в час с реалната действителност. Сверете си часовникът.

81

Анонимен

преди 8 години

Ехааа,за хващане на китката на някой -5 години затвор.Още смехории ще пише те ли ? Прокуратурата може да си иска какво си пожелае.Съдия ще прецени дали се налага арест и задържане.А аз мисля ,че няма да се стигне до това ,защото Сидеров и Чукалов няма опасност да се укрият или да избягат.Още повече ,че ги грози най-много глоба за това ,което са направили или не са направили.Ако на Сидеров прокуратурата иска 5 години за това ,че е хванал китката на някоя си,тогаво на оня артист сигурно доживотна

80

Анонимен

преди 8 години

Това е началото на края на диктатурата на ГЕРБ. Живеем в тоталитарна държава, факт.

79

Анонимен

преди 8 години

Идва Видов дени6рикчията Сидеров ще си плати за златния пръст с който подкрепяше Местан продажния Сайдер ще си плати за дето подкрепи Дебелян Пеевски за шеф на ДАНСза турските обласни управители, назначени от пишман-експерта Орешарски с подкрепата на АТАКАГоспод забавя, но не забравя!Видовден идва

78

Родолюбец

преди 8 години

През последните 71 години народът на Тиквенландия доказа, че е достоен единствено за доене, стригане и клане от юдео-масонската върхушка!

77

Анонимен

преди 8 години

Волен Президент!