119

Боби

преди 8 години

До Анонимен 157В България няма АРОЧНИ или други видове БРОНИРАНИ Укрития за НАТОвски САМОЛЕТИ(ако щеш ги наречи Букси все тая) Самолетите се държат в обикновени хангари.

118

Боби

преди 8 години

До Анонимен 153Военни разходи за 20163,145 трилн рубли или 4% от ДЪРЖАВНИЯ Бюджет или по днешен курс $ - 48Милярда$ (САЩ 700 Миляда $)това вече са точните цифри При тях е едно МАЗАЛО с бюджетите Имат ФЕДЕРАЛЕН , Държавен, на Автономните области, Приема се не на една година като за 2016 ще е изключение а на 3 години изобщо МАЗАЛО бюджета име 8 хиляди страници

117

Анонимен

преди 8 години

Всеки един народ заслужава това което е в момента в това число и бьлгарският

116

Анонимен

преди 8 години

Аве гледам много подрьжници тука на ИГИЛ ми слагат минуси !!!!! Мале мале докьде я докара Бьлгария

115

Анонимен

преди 8 години

Много съм ***, но не чак толкова че да повярвам на това

114

До анонимен

преди 8 години

Революцийката през 1917 г. в Русия я устроиха Англичани и Германци с мнооого пари!А за окупацията може да се сърдиш на чичко Чърчил и дядо Рузвелт, които подариха източна Европа на Сталин.псЧърчил неистово ненавиждаше Бг заради разгрома на Англия при Дойрен и попадането му в плен на бъларската армия.

113

Бойко не Борисов

преди 8 години

Кадрите по телевизията били случайни! НИМА?

112

Анонимен

преди 8 години

TERORISTITE BIAHA INSTRUKTIRANI OT TURSKOTO VOENNO RAZUZNAVANE.LOGISTIKATA NA ISLIAMSKA DARGAVA SE OSASHTESTVIVA OT TURSKITE SPESIALNI SLUGBI.

111

боби

преди 8 години

До kokospa 138Това че не четеш и не си се интересувал не значи че е вярно. За да се даде субсидия от правителството за някое предприятие изискват освен за военните да имаш и гражданска продукция. Ти може на три смени да работиш за военните но да имаш и разработена гражданска продукция. Примерно УралВагонЗавод - прави танкове и ЖП състав(вагони и локомотиви). От миналата година почна трамваи. За тази ще усвоява Метро състави което е директна конкуренция с Московския метро завод направил нашите

110

Анонимен

преди 8 години

Кюрди вдигнаха във въздуха камион с джихадисти самоубийци от Ислямска държава. Те се опитали на висока скорост да се врежат и да предизвикат кръвопролитен атентат, но акцията им била предотвратена, съобщава Руская весна.Камионът бил буквално разкъсан на парчета. Терористите в него били заредени с експлозиви, което усилило силата на взрива. Има видео в нета може да зяпате

109

Боби

преди 8 години

До Анонимен 137УФФ ГОВОРИШ ЗА АРОЧНО УКРИТИЕ ЖЕЛЕЗОБЕТОННО(АРОЧНО идва от АРКА - ДЪГА)Да укритията по българските летища са за 2-3 поколение самолети МиГ-21 и МиГ-23. МиГ-29 влиза в такова укритие като до стената остават по 15 сантиметра от крило и опашка. Натовски самолети не могат да влезнат.Су-25 е много широк(разпереност на крилата) и не влиза в тези укрития. Държат ги в обикновени не бронирани хангари на Безмер.

108

Анонимен

преди 8 години

Гледайте Русия да не изтреля по погрешка някоя ракета от тия с разделящете се бойни ядрени глави че тогава да ви видя какви професори сте и как ще се изпокриете

107

Анонимен

преди 8 години

Кажете какво хубаво е направила Русия през последните 30 години освен това да разпадне СССР? Ами освободила те е за да можеш да плямпаш

106

Боби

преди 8 години

До Анонимен 13995% от бюджета на САрабия е от петрол. Заради ниските цени и заради двете войни в които САрабия се напъха между шамарите(Сирия и Йемен) им трябват много пари. За това продават на дъмпингови цени нефт където могат.

105

До анонимен

преди 8 години

Ми, то тогава кво да кажем за Краварника, бе?Те от 1945г. та до днес живеят благодарение на военните конфликти и преврати които устрайват по света! Било то под формата на "цветни" революции, било то демокрация на "крилата" на бомбандировачи и ракети.

104

Анонимен

преди 8 години

Случайно, ама друг път...

103

Боби

преди 8 години

До Анонимен 123Ами ти ЧЕТЕШ ЛИ БРЕ2016 бюджет 274МЛРД$2016 Военен бюджет 51МЛРД$ след увеличението за войната в Сирия това са около 5% от бюджета като всички са съгласни че това си е направо милитаристичен бюджет в сравнение с 2015.А ако стигнат 33% за оръжие както ти искаш Рашките щяха да се превъоръжат само за 2 години целия си парк от стари машини. и да почват да продават относително съвременно оръжие за стотинки защото е ползвано.

102

kokospa

преди 8 години

Умните хора знаят че Никой не иска да презема Русия!Отдавна не става с сила.А с пари и технологии.Матушката има нужда и от двете.И е зависима от технологиите както на Запада така и на Китай.Единсвено на Путин му се ще да стане втори зентър на света,гледайки в миналото а не в бъдещето.Мислете преди да пишете безмислени лозунги и опорни точки.Даже и в Русия проумяват реалността!!!!

101

Боби

преди 8 години

До Анонимен 106Букси според мен имат всички самолети- това са местата където се съединяват кабелите един с друг или с някакво устройство.СУ-25 преди седяха на открито години. Откази заради корозия на тези букси бяха ежедневие. След това им осигуриха хангари. 7 пъти са намлели откзите след като самолетите са под покрив. Су-25к са на Безмер. Имали сме Су-22М3У и Су-22М4(голямото Су) на Толбухин чисти тактически ударни самолети бомбардировачи.

100

Един Българин

преди 8 години

До kokospaСливин, просто иска всички да гладуват заедно с руснаците. Те и без това гладуват от поне 100 години и ще гладуват още толкова. След като се вижда, че Русия няма как да настигне Европа, то може да я върне със столетия назад та да са на едно ниво."Я не сакам аз да съм добре, я сакам Вуте да е зле".От друга гледна точка Сливин е изявен еколог. Унищожавайки човечеството след има - няма 100 години природата ще се възстанови.