9

Некой си...

преди 8 години

До 10: не му спестявай името, то трябва да се знае - Андрей Баташов. Лека му пръст!

8

до мая

преди 8 години

Сигурен съм, че знаеш всички чалга изпълнители, но не и кой е Ален Делон ...

7

мая

преди 8 години

къв е тоя

6

Анонимен

преди 8 години

Спестяват факти - една година е воювал, за кратко е бил в затвора. Така е започнал животът му на 18-19-годишно момче. Освен това, няма висше образование по актьорско майсторство.Това доказва, че е човек с голям талант и много мъжко момче по характер, за да успее да се пребори за такова място в живота, без да се из.***.де.расти, както често се случва на красивите и даровити момчета, които нямат нито връзки, нито покровители, нито лично богатство в началото на житейския си път.

5

До Ха ха

преди 8 години

Пич,Имахме един, който на 20-22 г. беше почти копие на 20-годишния Ален Делон, но за разлика от французина, нашият беше с ръст около 190 см и с красиви, големи черни очи, с изискани маниери, защото беше от сой, също и мъжкар по природа, какъвто е и Делон. Беше талантливо актьорче, но от завист и заради произхода му създаваха доста пречки. накрая се пропи и почина без време.Не искам да споменавам име, лека му пръст.Царе сме, когато трябва да унищожим някой от нас, който се отличава с качества.

4

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Чаровен,завладяващ,атрактивен,непоколебим индивидуалист;това е Ален Делон-епоха във френаското и световно кино.В близките изминали години не съм гледал интересен филм и ако трябва аз да избирам,бих избрал някой филм с него,или може би с него и Белмондо.

3

АТАКИСТ

преди 8 години

ГОЛЯМ!Говорим за друго чувство, за друг живот!Изисканост до болка!

2

велик е

преди 8 години

Интересно напушените от НАТФИЗ дали са чували за него и такива като него?

1

ha ha

преди 8 години

Жив и здрав да е още дълги години...