40

Анонимен

преди 8 години

Ако Англия или САЩ имат фактите за бомбата, те са длъжни да ги докладва на разследването. Но те НЕ ГО ПРАВЯТ! ЗАЩО?

39

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 51 те нещата на фронта са зле за космонавтите Морек е паднал и яко скърцат със зъби и ползват деца за пропаганда

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 52 Звездите ли ти го говорят това

37

Анонимен

преди 8 години

Големи *** са англичани, американци. Като са прихванали разговорите за сваляне на самолета, защо не са казали на руснаците. Егати изметта.

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 46Освен бомби има насочени лъчения с огромна разрушителна сила, ама ти хабер си нямаш за тях.

35

Анонимен

преди 8 години

До До тъпака мдаДГД мойто момче прерови си старите ленти и тогава дрънкай Мразя американската наглост не харесвам руската агресия НО ПРЕЗИРАМ *** като теб ч еи платени...

34

Уточнение

преди 8 години

До ха-ха-ха-ха-хаЗащото никакви такива разговори не е имало, ***! Много е лесно да направиш атентат и да хвърлиш вината на друг, който играе ролята на маша или бушон. Те и с кулите така направиха, с Шарли ебдо, запада винаги обича да води война срещу Русия чрез посредници. И Хитлер е бил тяхно оръжие срещу СССР, ама и там не успяха. Ха ха ха

33

Анонимен

преди 8 години

общо взето русия си е световен шампион да жертва руснаци за нищо дори и малки деца Достатъчно е да им се види историята се тази в кой период

32

Анонимен

преди 8 години

До Наблюдател бомба на летището обаче могат да сложат

31

Анонимен

преди 8 години

ДО 40 (41=ПОВТОРЕН КОМЕНТАР)АМИ ЗАЩОТО КОЙТО ГОТВИ ЕДНА МАНДЖА САМО ТОЙ ЗНАЕ КАКВО Е СЛАГАЛ ВЪТРЕ И КОГА ДА Я ИЗКЛЮЧИ ...НО ВРЕМЕ ОТ ВРЕМЕ СИ ОТВАРЯ КАПАКА ЗА ДА ВИДИ -ВРИ ЛИ ИЛИ НЕ...НЕЩО ПОВЕЧЕ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ?

30

Наблюдател

преди 8 години

Разбира се, че американските и британски служби ще твърдят, че ИД има вина. Нали те са им изпълнители на мръсните поръчки, нещо като мутрите за нашите политици. Само че да си ясновидец със задна дата - не важи. ИД нямат технология за сваляне на самолети на 10 000 м височина, друг е изпълнителят, друг се крие зад тях. Този, който не иска войната да свърши и да сепродължи с етническото прочистване на Сирия докато се освободи територията. Познайте кой е от веднъж?!

29

ха-ха-ха-ха-ха

преди 8 години

"По-рано друго британско издание съобщи, че служителите на специалните служби на Великобритания са прихванали съобщения на ИД, в които се обсъжда подготовката на атентата.""Американското и британското разузнаване в резултат на съвместна операция с употребата на спътниково следене са успели да прихванат предполагаеми съобщения на терористичната групировка "Ислямска държава" за бомба на борда на руския самолет А231"A защо "великата" сила Путлeристaн нищо не са разбрали, нищо не са прихванали?

28

ха-ха-ха-ха-ха

преди 8 години

"По-рано друго британско издание съобщи, че служителите на специалните служби на Великобритания са прихванали съобщения на ИД, в които се обсъжда подготовката на атентата.""Американското и британското разузнаване в резултат на съвместна операция с употребата на спътниково следене са успели да прихванат предполагаеми съобщения на терористичната групировка "Ислямска държава" за бомба на борда на руския самолет А231"A защо "великата" сила *** нищо не са разбрали, нищо не са прихванали?

27

Анонимен

преди 8 години

До Кан Крумтия номера дето войната не е точна наука и други подобни извинения да ги дрънка пентагона Не Кремъл. Русия е страната с най голям опит във военното дело. затова да не си мислят, че се разхождат в парка и пускат хвърчила над излямистите. Ако ще правят да правят ВОЙНА НЕ ПОЛИТИКА!! другото е демагогия. Имат два месеца да ги намалят до безобразно малко количество иначе са същите калъфи като смотаните американци...

26

Анонимен

преди 8 години

Човек от летището е помогнал да се качи взрив на борда, иначе не би било възможно. Затова не ходете в ислямски държави, терористите вече са в Европа благодарение на глупави политици като Баба Меркел!

25

анонимен

преди 8 години

Добре ,а защо след като англичаните са имали информация и са взели мерки за сигурност,не са съобщили и на руснаците и те да вземат мерки.Или те са им врагове защо да им казват,да се оправят както си знаят.Много лоши станахме,тази лошотия няма да е за добро.Жалко за невинните жертви-те са като нас,обикновени хора далеч от мръсните политически игрички.

24

мда

преди 8 години

Преди един месец Путин каза : 3 месеца и офанзивата срещу ислямска държава с прогресираща сила ще се справи с тях... Ако 3 месеца след изказването му все още има ислямска държава душата на това детенце ще тежи на неговата съвест ако я има. Ако ги има значи е точно толкова нагъл колкото и американците... Мина един месец остават два... ЧАКАМ!!!

23

ККК

преди 8 години

До ЗЛОСТЪР ИСТИНАТАОкупацията на България която са се опитали да направят няма да им излезне безплатно я ... иначе имам уважение към българи, не към завоевателите руски !!! Ти не си русофил, а нашенски нихилист, готов да продаде всичко родно на другите.

22

KKK

преди 8 години

До ЗЛОСТЪР ИСТИНАТАгарантирам ти че съм по възрастен от теб и даже помня комунизма, за разлика от теб.. не е лошо ти да понаучиш историята ни, че се излагаш....

21

ККК

преди 8 години

До ЗЛОСТЪР ИСТИНАТАТе не са ни освободили бе, *** .... учи история