81

Букурещ

преди 8 години

Идва края на диктатора, Мутрата, убиеца и антибългарина Борисов! Адиос

80

Анонимен

преди 8 години

Еееееххххххххх, тролчета...Може и да е тиква ама изборите пак ви навря в ***...............За десети път:)))

79

Полиция

преди 8 години

Това е власта в днешна БГ. Нека направят преврат. Добро и полезно дело за народа. Та да заслужат 20 брутни.

78

Google Bing MSN

преди 8 години

Абе кой кой кой уби чакъра с гранатомет? Кой кой кой уби Мишо бирата?Кой кой кой уби жената на бирата?Заради кой кой кой се самозапалваха хора?

77

Мишо бирата

преди 8 години

Само на две места в света наркобос е бил и политик! В Колумбия все пак го убиха Пабло Ескобар, а в България идва ред на тиквата политик!

76

ПРОВАЛЕН СЕЗОН

преди 8 години

на морето откъдето чакаха пари. Ама като говорите срещу РУСИЯ, а те са основни туристи...ПЛЕВЕЛА и ТИКВАТА работят целенасочено СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ в угода на САЩ и ТУРЦИЯ. Сега се чудят откъде да орежат разходите в бюджета

75

чудно ми е

преди 8 години

Най-големия мит е че тиквата разбира от работата в МВР .Същия някога беше просД пожарникар да ме извиняват истинските огнеборци,след което както всеки знае се подвизава в ъндър граунда,на голямата сцена се показа покрай байТошо,а звездата му изгря когато мадридския пенсионер първо го взема за пазвантин,а после го назначи за глаДен секретар на МВР. С други думи как някой който не е израснал в йерархията от долу на горе в тази система може да бъде наричан,че едва ли не е експерт по нещата в МВР.

74

16 МИЛИАРДА ЗАЕМ

преди 8 години

КЪДЕ ОТИДОХА БЕ ГЕРБЕРАСТИ ДОЛНИ! В чий джоб изчезнаха. Оревахте София а 1 млр, дето Орешарски ИСКАШЕ да тегли

73

крумова

преди 8 години

Държава, в която полицаите взимат повече от учителите е загубена. Полицаите са най-неабразованата,корумпирана и разглезена от страха на управляващите прослойка на обществото. Заради образованието си ли или заради езикова и друга култура искат повече от другите или може би за добре свършена работа. Всеки в тази държава се е сблъсквал с некомпентността им и некадърието им и на какво от горе са толкова нахални.

72

Цацаров

преди 8 години

1.Цветанов в затвора! 2.Бойко в Белене на прасетата да отговаря за всеки един от самозапалените! 3.Забрана на мафията ГЕРБ! Излезте всички утре и да подкрепим полицаите и военните! ...

71

МАЙ РУСИЯ

преди 8 години

ще ни освобождава за 3-ти ПЪТ. Като не можем сами да изритаме тия, дето са ни яхнали

70

LoL

преди 8 години

Като ги гледам *** дето пишат под статията са готови за един така демократичен "Евромайдан", после малко ще пукнат от глад и новите им другари отвъд океана ще дойдат да си напазаруват булки за по 10-15 долара, ама това са вторични проблеми. Иначе блокирайте, трошете, то това е най-лесно... А че се краде в държавата - боже това новина ли е, днеска ли се сетихте?

69

РЕВОЛЮЦИЯ

преди 8 години

до ПЪЛНО ИЗМИТАНЕ на всички ПРОДАЖНИ АМЕРИКАНСКИ ***

68

Букурещ

преди 8 години

Дойде време за истинска политическа промяна не само в Румъния, а и в България!!! А до скоро си мислих, че няма да има отърване от мафията ГЕРБ!!!

67

бай Петко

преди 8 години

Наближава втора серия 10 ноември...

66

БОЖЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ

преди 8 години

то само на теб вече се надяваме. ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ

65

ОХ, ТЕЖКО НИ

преди 8 години

има да си плащаме за греховете. ТОЯ *** още дълго ще ни дразни. Лошото, че по заръка на САЩ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ

64

КАКВАТО Е ТИКВАТА

преди 8 години

такъв е целия БОСТАН=ГЕРБ.

63

Мишо бирата

преди 8 години

Трепериш ли мутро,трепериш ли? В понеделник цялата държава заедно с полицаи и военни пред парламента! Цяла България ще ти покаже колко много те обича!

62

Анонимен

преди 8 години

От 100 поста 90 са на "охлаждащия супата" руски ***. Ама няма да е още много време. скоро ще им спрат живото поддържащите системи рубладжийски.