14

аслан

преди 8 години

Тая шматка е добре да се върне към основната си професия на служебна

13

трол

преди 8 години

е нали бойко ги бил привикал днес, значи за пореден път мутрата е излъгала.

12

ох

преди 8 години

Ако не ставаш за нищо и си комплексар ставаш полицай, а ако съвсем нищо не можеш да правиш ставаш военен. Сегашните полицаи даже не си правят труда и закона за МВР да поразгледат.

11

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Плевен падна ! ...Време е за София !

10

Анонимен

преди 8 години

Както винаги Вожда не знае нищо. Той дори не знае, че са обсъждали бюджета. Ако не възвеличавах Вожда бих казал, че не знае какво е бюджет, но понеже се прекланям пред Неговото величие няма да го кажа. А ще кажа само: Слава, вечна слава на Вожда, на племето гербераско и на шлифера.

9

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ И ПОЛИЦИЯ СА ДОЛНА МАФИЯ

8

ОСТАВКА !!!

преди 8 години

Още като назначиха тая социоложка за министър ми стана ясно, че ще прецакат полицаите.Това е гавра с българския полицай !Няма да взимате 20, а ще взимате 5 заплати при пенсиониране ... Протести до дупка !Оставка на цялото антибългарско правителство !!!

7

Aneta

преди 8 години

МВР не е имало по слаб министър!

Тая кога ще си подаде оставката?

5

митко п

преди 8 години

Какво зависи от Бъчвата? Каквото каже Султана това е. Султана пък получава нареждания от посолствата, а те имат интерес от слаба държава.

4

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ умишлено скриха Бъчварова от изслушването, тъй като тя е некомпетентна и просто няма как да отговори на въпросите. Прави това, което й нареди Мутрата. А в случая, нали се досещате че няма как да й подсказва на изслушването. Циркът би бил по-голям от този с Румито Желева навремето.

3

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Няма нужда министър Бъчварова да се връща, по-добре да се затегне контрола върху полицията и да се се прекрати своеволието им. Нека който протестира да се запише и по бързата процедура да ги съкратят, на тяхно място да се въведе Народна Милиция от народа, както си беше навремето. Младите не помнят, но си имаше квартални отряди от народа.

2

Анонимен

преди 8 години

Вие пък какво искате. *** още не е повярвала, че е министър, оставете я да се находи, да напазарува от Лондон парцалки за себе си и за семейството. Тя не знае къде се намира, вие я критикувате. Може ли да сте толкова коравосърдечни?

1

Анонимен

преди 8 години

МНОГО ВАЖНО ,ЧЕ СТАЧКУВАЛИ ПОЛИЦАИТЕ . КАКВИТО СА ПОЛИЦАИТЕ ТАКИВА СА И ПОЛИТИЦИТЕ НИ. БЮДЖЕТЪТ ДАЖЕ ДА СЕ РАЗТЯГА НЯМА ДА СТИГНЕ ЗАЩОТО ИМА БАСНОСЛОВНИ ЗАПЛАТИ НА ПОЛИТИЦИ, БАНКЕРИ,СЪДИИ И ПОЛИЦАИ А ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА ,КОЯТО СЪСТАВЛЯВА 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО РЯПА ДА ЯДАТ .......