26

Анонимен

преди 8 години

Горките хора, ще станат чужди в собственото си село. Бежанците трябва да бягат там където е тяхната вяра и манталитет иначе ще стане мазало.

25

Анонимен

преди 8 години

30 - мисля, че германските граждани не проумяват, че африканците искат БЕЗВЪЗМЕЗДНО държавата германия да им ДАРИ жилище, бмв/ мерц+ маркови дрехи:) Африканците НЕ ИСКАТ да си ги купуват от магазините в германия, а ИЗИСКВАТ ГЕРМАНСКАТА ДЪРЖАВА ДА ИМ ГИ ПРЕДОСТАВИ САМО ЗА ТОВА, ЧЕ СА "БЕЖАНЦИ"- БЕЗ ДА ПЛАЩАТ ТЕЗИ ПРИДОБИВКИ с каквато и да е било валута- дори с биткойни:D:D:D СЛЕД КАТО ГЕРМАНИЯ ИМ ПОЗВОЛЯВА ТОВА МИСЛЕНЕ И ГГО ПООЩРЯВА- ДА СИ НОСИ САМА!!! КРЪСТА!:)

24

Анонимен

преди 8 години

До 30 "...че източните гастърбайтери не са ефективни, защото не щат да си харчат парите на германска територия и не теглят кредити..." 1. Българите сме ЕС граждани, а не гастарбайтери- осъвременете си знанията.2. Африканците нима си харчат парите в германия и теглят кредити? Искате да кажете, че африканските НОМАДИ И ПАСТИРИ, свикнали да живея в КОЛИБИ в Африка, вместо да събират пари и да ги пращат на роднините си, вземат ипотечни кредити за жилища в германия? ХАХАХАХАХА-СМЯХ:D:D:D

23

Анонимен

преди 8 години

26 - Моето момче, ние това го знаеме. Ти немаш нужда от жокер. За останалите - анализът на немците показа, че източните гастърбайтери не са ефективни, защото не щат да си харчат парите на германска територия и не теглят кредити. Това рязко намалява БВП на Германия и точи парична маса. Няма нищо общо с качеството на работната ръка и производителност на труда.

22

Аз Малдив

преди 8 години

Бабата направо уби коча с метлата!

21

Анонимен

преди 8 години

Меркел,слизай от стола,че подпали и народа си и всички останали в Европа!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 8 години

До 28- Е- след като сте гласувал/а за нея, значи пребивавате в германия. А сега разгледайте прогнозите на маститите ви икономисти и кажете- защо меркел не искат да приема други ЕС граждани- напр. българите- за германската индустрия , а е имало специална държавна дискусия дали да се дадат трудови права на АФРИКАНЦИ?С Какво един африканец е по-добър като работник от един българин? С НИЩО! Меркел ни дискриминира, а после реве, че германия не може да се справи с имигрантите, които ТЯ повика!

19

Анонимен

преди 8 години

Меркел втори мандат няма да види! Аз лично няма да гласувам за нея. Въпросът е защо го прави?!? Толкова очевидно вкарва таралеж в гащите на Германия. Защо го прави?

18

vlady

преди 8 години

Жителите на селото да сезират архиепископ Карекин Беджиян архиерей на епархия Германия на Арменска Апостолическа Църква за проблемите с бежанците.

17

Анонимен

преди 8 години

Не си прав европейците са обречени и тях никой не може да ги спаси заради манталитета им и начина на живот холойн мелойн чалга малга никой не ражда вместо да мерят кой повече деца родил те мерят кой какво BMW си купил и тн

16

Анонимен

преди 8 години

Най-лошото е, че и да искат германците да отворят газовите камери, няма как да стане, защото са доказано непригодни за дейността, която им приписват победителите от Втората световна война. Ще трябва да градят всичко на ново. Но аз вярвам в немската инженерна мисъл. Ще им писне и на дойчетата и ще изригнат. И тогава много мюсюлманска ссггаанн ще изчезне. Вероятно решението ще е високотехнологично - я някоя мини черна дупка ще използват, я някоя телепортация към слънцето. Винаги има начин.

15

Анонимен

преди 8 години

Меркел ще затрие Германия.

14

Анонимен

преди 8 години

Лошо няма-Аллах агбар

13

Анонимен

преди 8 години

Веднага да се построят 2-3 джамии, местните да приемат исляма и да се обрежат!

12

hrbtn

преди 8 години

До Анонименamin

11

Анонимен

преди 8 години

Deutschen zu beobachten youtube/watch?v=PJMIB4kE998. Es ist sehr lehrreich.Германците да гледат youtube/watch?v=PJMIB4kE998 . Много е поучително

10

Анонимен

преди 8 години

Tazi Merkel nqma li nqkoi da q ubie ve4e? Kak naroda o6te q turpi!?!?! Haide,nie bulgarite sme sviknali da navejdame glavica i da ni upravlqva sultan,zatova vse si izbira Boceto na6iq narod......no germancite da turpqt tazi podigravka i unijenie,ne moga da go vuzpriema,.....

9

Анонимен

преди 8 години

Евроатлантически ценности

8

Шаран_БГ

преди 8 години

Моля Ви, не плюйте Ангела ! От началото на миналия век Германия е в ръцете на "безсребърникът" чичо Сам. Огледайте се, ослушайте се и ако не иде хамерикански танк, пресечете !

7

Анонимен

преди 8 години

Честито а сега първото нещо е да им построят джамия, тази овца Меркел е решила твърдо да затрие Германия и Европа