47

твърд гербер

преди 8 години

Отговорете ми на тази задача: Триъгълник ABC има ъгъл C 90 , външен ъгъл A1 150. Ако AB е 16 см то колко е BC?ДА ВИ ВИДИМ ***, КОЛКО СТЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ!!!

46

твърд гербер

преди 8 години

*** са превзели този сайт!!!

45

Василев

преди 8 години

И руският народ скърби за нас, 450 евро за 1000 куб. метра газ, обир на К.Т.Б и източване на енергетиката!!!Агент Сам О Нийл!ЦРУ!!!

44

твърд гербер

преди 8 години

До твърд полуидиотКато ти чета мозъчните пръдни, ти не само си ***, ами си *** по безкрайно х!!!

43

123

преди 8 години

Дори и под такава статия ли го обръщате само на политиканстване и мерене на опорни точки? Не ви ли стигат върволицата от статии за скандали, измами, провокации, некадърни политически решения, убийства и т.н., под които да псувате и да нареждате на воля? Нищо човешко ли не е останало у вас?

42

твърд гербер

преди 8 години

До до твърдия гробВие *** не можете да измислите нищо оригинално!!! Това гробар е толкова тъпо, че умрях да ти се смея на тъпотията!!!

41

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Искал е да каже... - скърбим за Вас... - или още по-точно... - скърбим за теб...

40

Анонимен

преди 8 години

Плевнята показва, чесе нагажда според момента

39

твърд полуидиот

преди 8 години

Само Герб. Те ви обичат дори когато Б.Б. се обажда и спира митнически проверки или обсъжда съдебни въпроси с Н.Кокинов, или организира контрабанда, или усвояват средства с Л.Павлова. Или с идиотските оправдания за 6 апартамента, и нарушения на закона. Или смяната на мнение до 10 пъти само за ден. Но аз съм твърд *** и за това имам оправдание! А Вашето какво е? Няма такова. Ние всички сме твърди *** и за това живеем в идиотска държава с ниски доходи и неработещи държавни системи. Но аз съм твърд *** и не се отказвам от това дори и в тема засягаща огромна човешка трагедия. И за това с

38

8

преди 8 години

Устите на комунистите се затварят по-трудно. Ако ги биеш - им харесва... Затова е необходимо да се изходиш в говорителя им. Тогава млъкват, поне докато преглътнат...

37

твърд гербер

преди 8 години

До 44Как ще го изритате бе ***??? Както завзехте властта през 44-та ли???

36

Анонимен

преди 8 години

Твърд гербер е от трубадурите на Рапонкьо. Надуват тук свирката за големите успехи на гробарите които още никой не е видял. Пълно със шлякатарници в тази партия. Като видиш вожда им се хващаш за главата. Като прочетеш какво пишат глашатаите се тресеш от смях. Но както се тресе държавата така и гробарите треска ще ги тресе когато изритаме Рапонестия.

35

твърд гербер

преди 8 години

До ало гербераКогато Герб ни оправят не знам как ще се чувстваш заради тези си думи! :-)Просто ще отидеш пред Бойко и ще му се извиниш задето си го плюл несправедливо!!!

34

ало гербера

преди 8 години

Виж си комсомолското секретарче ,пожарникаря комунист , цвъки отроче на служител от ДС ,партизанската внучка и т.н. и после пиши врели не кипели . Колкото до това ,че някой ден ще се оправим си прав просто герберите ще бъдат изринати и нещата ще се оправят въпреки тях ,а не благодарение на тях.

33

твърд гербер

преди 8 години

До 31Ами *** разсипаха тотално тази държава и затова е трудно да се управлява!!! По време на другите правителства да не би да е било по-добре???

32

твърд гербер

преди 8 години

До 29Когато на някой не му изнасят истините на лесно е да каже, че този, който му ги казва е платен!!! И СПРИ ДА ПСУВАШ!!! :-)

31

(-_-)

преди 8 години

Тия двамата по-добре да скърбят за българския народ вместо да плачат на чужди гробища!

30

твърд гербер

преди 8 години

До 27А ти да не би да си комунист??? А и Герб имат най-много гласоподаватели и те всички са читави и интелигентни хора като мен!!! Факт е, че животът ни се подобри след като Герб дойдоха на власт и вие не можете да го отречете! И спри да псуваш, защото аз като интелигентен човек не псувам и не обиждам, а споря без обиди за разлика от *** в този сайт!!!

29

8

преди 8 години

Маминото комунистче седи и чака се някой да му дигне заплатката...

28

Анонимен

преди 8 години

До твърд герберДа, да, то е ясно, ***, как щяло да не се вдигнат... Още чакаме старите ви обещания, за благинките развитото социалистическо общество! Сега продавате евроатлантически скъпоценност....