50

Анонимен

преди 8 години

83 Путин и мир стига бе , ти си перверзен .Скапаняко , тази бежанска вълна е само началото на това което ще се случва на Европа заради кремълското джудже

49

1995година

преди 8 години

Запознат съм с проблемите си и провеждам интензивно лечение от доста години. Може би ще промените мнението си, когато се запознаете с интересните ситуации в живота.

48

Анонимен

преди 8 години

80 Ти не си в ред , ходи се прегледайн

47

1995година

преди 8 години

извинете ме...сЪУченичка имах предвид. а идеята на Путин е много добра. Трябва да има пионерски и скаутски организации, дори бих предложил към военно=патриотичните организации да се създадат детско-юношески клубове.

46

1995година

преди 8 години

на абитуриентския бал бях облечен като Владимир Путин. Странно е , че тогава спортувах бойни изкуства...и сам си избрах черен кабардинен костюм, вишнева червена вратовръзка и леко кремава риза.Спомням си , че дори не се напихме. Бях леко увлечен по една суъченичка, и яко попарен от любовта си към друго момиче...

45

Анонимен

преди 8 години

77 не петни името българско скапана ***

44

МГЕРБ

преди 8 години

А у нас няма никакви подобни движения, особено от управляващата партия!

43

Патриот

преди 8 години

Който иска детето му да стане част от държавна патриотична организация и да се занимава с нещо полезно и приятно извън училище да сложи +.Който иска детето му да се шляе безпризорно по улиците и да пуши трева а и бог знае какво още (справка, днешните новини) да сложи -.

42

БЪЛГАРИН

преди 8 години

Никога няма да дам на децата ми да членуват в такива , организации.Там ги учат на омраза , злоба и примитивно комунистическо мислене!Да благодарим на Бога --ЧЕ ЗА НАС....ТОВА ВРЕМЕ ОТМИНА!!!!!

41

1997

преди 8 години

Айдеееее,бодра смяна алкохоличета за пушечно месо.

40

ha ha

преди 8 години

А пък ние от уса, за да не останем по назад ще създадем младжко "ид" движение, децата вместо да ми ритат топка да се учат как се разглобяват и сглобяват огнестрелни оръжия и да си игравт с пластелин, или как му се викаше онова де.. абе пак нещо такова звучаше. Да се оформят като достойни граждани на нашето демократично общество, няма да ми стават хаймани като русначетата, пионери и какви ли не там още глупости.

39

Анонимен

преди 8 години

И какво лошо има в това ?

38

мнение

преди 8 години

по-добре пионерска организация отколкото да се крият по ъглите да пушат. Днес върхът беше трима напушили се с неизвестни треви и така стигнали до Пирогов.... ако питам родителите им въобще няма да се колебаят дали да ги запишат в школската организация...

37

Анонимен

преди 8 години

Сегашните тийнове са с воля изнежена от консуматорството и с чувства осакатени и огрубени пак от нея. Ако има начин да се противодейства на това, защо пък да не го направи и държавата. Стига да може.

36

Анонимен

преди 8 години

закъснял си за СССР, живееш в миналото но няма да го върнеш.

35

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 58И къде стана такъв експерт по масонството? Масон май си виждал само през дупката на женската баня у Кючук Париж! Четат простотии из нета разни лапунгери и пишат тука после шитни на килограм!

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 61И кои са тези масови младежки християнски организации, които са унищожили комунистите?И нали знаеш, че петолъчката е основен елемент и в символиката на САЩ, а пионерската организация е подражание на скаутите в Америка? и нали знаеш от къде идва Лео Бронщайн - Троцки, за да направи революцията в Русия?

33

Анонимен

преди 8 години

Колко *** народ Боже.....Че скаутската организация в сащ какво е бе *** ??...Разбира се, че едно дете трябва да бъде формиранао като личност и характер...Ето ви пример, как за 30г. в България се оформиха безхарактерни личности пълни *** !!!!Хора без ценности, хора на по 30-40г които са като деца на 15г , нямащи ясни цели и визия за своето бъдеще....

32

Перо Пипера

преди 8 години

До Анонимен 56както вече стана ясно на повечето тук, комунистите и Народният съд изпълняват волята и следват инструкциите на Съюзната Контролна Комисия, съставена от военни представители на САЩ, Англия и СССР. В други държави като Франция и Норвегия няма такива комисии и там с фашагите се разправят на улицата! В Италия само американците съдятфи бесят, в Югославия Тито намалява чувствително усташкото поколение в Хърватия и Словения, в Германия върви конвеир за бесене, управляван пак от САЩ.

31

_

преди 8 години

Откакто премахнахме организираните форми в училище, слободията и безотговорността заеха опразнената ниша. Отделно си отгледахме няколко поколения тотално неебателни за обществените отношения младежи. Така че, който не може да даде по-добра идея, по-добре да си мълчи...