169

Анонимен

преди 8 години

Greshkata e viarna ,tova ne sam AZ,BARKATE ME S BRITNI OT DRUGIA KLAS. PETRA - folkpevica.

168

Анонимен

преди 8 години

До до 187"ДО 180, АБЕ ПИЧ МИСЛИ БЕ!!! КОЙ КАРА БРОНИРАН ДЖИП ЗА 1,4 МЛН. И С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА ТАКЪВ ЧОВЕК..."- - - - Мисля че в СВ-то му пише че работел за ДАНС ?????? Ако не греша .........

167

Анонимен

преди 8 години

*** те всички по голями бизнесмени, карат бронирани коли! И Тиквата също!

166

гепи

преди 8 години

Баце е невинен и има жИлезнУ алиби. Най- Фероятно, Тракторчето само се е реднало, за да се впише като борец срещу фашизЪма и капитала и сЯ като дойдат рашките да го турнат за наместник на ВВП. НЕкой хора бърЖе се ориентирВат в обстаноФкЯта и кярат от т'ва, а виЙ си чешайте ЯзикО, щот' си нЕмате бизззнес. ПВу!))))))

165

Анонимен

преди 8 години

До ББА защо тогава се движи с бодигардове и се вози в брониран мерцедес и то 7-мо ниво на защита?- - - - - - -Защото познава бившия си приятел !!!!! И май е бил прав !!!!

164

Смех

преди 8 години

178 Експерт български е толкова и експерт щом подкрепя мутрата ББ или може би е експерт по мутрите и престъпленията! Аха! Показателно!!! пп. къде е независимоста, т.с над нещата/случващото се, м ?!?

163

Анонимен

преди 8 години

Ей тоя Бойко бе ??? От Брюксел ... направо в Равда !!! Ни за Сидеров знае нещо , ни за Трактора !!! ?????? А го няма и по телевизията да каже - БИХ ТОЗИ, БИХ ОНЗИ, ..... ?????? Мълчи ? Мълчи и за заключените в "Арена Армеец" които трябваше да подменят протоколите с вота на софиянци за да спечели ТОЙ и партията му ???? Ама как да каже БИХ, като толкова много хора вече знаят истината за подменените протоколи ????

162

Анонимен

преди 8 години

До всички дежурни герберасти: ще видите, че тиквите ви никога няма да разкрият кой е поръчал Алексей Петров точно в разгара на подновеното дело срещу него, защото нямат изгода да разкриват детайли от "кухнята".

161

ББ

преди 8 години

"...не е подозирал, че ще стане мишена на покушение..."А защо тогава се движи с бодигардове и се вози в брониран мерцедес и то 7-мо ниво на защита?Добре де! Няма да го мисля да не взема да спукам менискус или аневризъм беше.

160

Анонимен

преди 8 години

капка вода е достатъчна да задейства взривателя при свалена капачка хах стреляно скитайски гранати

159

Анонимен

преди 8 години

ДО 184, ТУК ПАК ПОКАЗВАШ СЛАБА И НЕЛОГИЧНА МИСЪЛ, АКО ИСКАШЕ ДА ГО УБИЕ, ЩЕШЕ ДА ГО УБИЕ ПРЕДИ ДА ПОЧНЕ ДЕЛАТА ЗА ОКТОПОДА И ДА СТАНЕ ИЗВЕСТЕН :))))))))ПРОСТО АЛЕКСЕЙ ИМА МРЪСЕН БИЗНЕС С *** И НАРКОТИЦИ И ТОВА ЦЯЛА СОФИЯ ГО ЗНАЕ... КАРА ББРОНИРАН ДЖИП ЗА 1,4 МЛН И ЯВНО ИМА ВРАГОВЕ.....НА БОЙКО НЕ МУ ПУКА ЗА НЕГО, АКО МУ ИСКАШЕ ГЛАВАТА, НЯМАШЕ ДА ПОЧВА ДЕЛА СРЕЩУ НЕГО И ДА СЕ РАЗЧУВА, ТООООООООООООООЛКОВА СТЕ Г.Л.УПАВИИИИИИИИИИИИ :)))))))))))))))ИЛИ СТЕ *** :)

158

Анонимен

преди 8 години

ПРИ НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ДА СЕ ВЪРНЕ ЛИ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ БУДА ДА БЪДЕ ПРИСПАН СЪС СМЪРТОНОСНА ИНЖЕКЦИЯ В ОКОТО!!!НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОТГОВОРИ СЪС 80% ДА!

157

Анонимен

преди 8 години

до185 недей да отваряш шампанското! Р.ака ще дойде по късно от народната клетва!

156

до 187

преди 8 години

"ДО 180, АБЕ ПИЧ МИСЛИ БЕ!!! КОЙ КАРА БРОНИРАН ДЖИП ЗА 1,4 МЛН. И С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА ТАКЪВ ЧОВЕК..."Сещам се за двама души отговарящи на описанието- Борисов и Петров и при двамата не е напълно ясно с какво се занимават под прикритието на официалната си дейност.

155

Откровенно

преди 8 години

До ЕкспертЗащо му е на Борисов да се занимава с тия двамата, след като вече трети поредни избори печели.---------------------Защо "печели" винаги на местна почна, а навън е винаги губещ, м?

154

Анонимен

преди 8 години

ДО 180, АБЕ ПИЧ МИСЛИ БЕ!!! КОЙ КАРА БРОНИРАН ДЖИП ЗА 1,4 МЛН. И С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА ТАКЪВ ЧОВЕК...ПРИЧИНИ ДА ГО ЗАСТРЕЛЯТ 1000, НО НАЙ-ТЪПАТА Е ЗА БОЙКО ЧЕСНООООООБОЙКО БИЕ НАРЕД В ИЗБОРИТЕ, ТРЯБВА МУ ДА СЕ ЗАНИМАВА С *** КАТО СИДЕРОВ И ТОЯ!!!

153

2015година!!!!!!!!!!

преди 8 години

Не виждатели, че всичко това е отклоняване на ВНИМАНИЕТО, от фалшифицирането на изборите! Сътворено от фирмата ГЕРБ! 6000 човека бяха заклещени за повече от 48часа в Арена Армеец! Ее, моля Ви се, това не са избори 2015година, аре моляви се

152

Анонимен

преди 8 години

Убиха ли Бойко ,да отварям ли шампанското ?

151

до 179

преди 8 години

"МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ АКО ИМА КАКВО ДА КАЖЕ, ДОСЕГА НЯМАШЕ ДА ГО КАЖЕ, ДАВАЙКИ ТОЛКОВА ИНТЕРВЮТА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ДЕЛОТО..."Да, мисля, защото заедно с Борисов ще изгори и Петров, ако Петров се разприказва. Ако си мислиш, че делата срещу Трактора го трогват или губи влияние и пари, значи жестоко се лъжеш. Има много по-страшни неща от това и това е казването на истината.

150

Анонимен

преди 8 години

ДО ЕКСПЕРТ, ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕДИН УМЕН ЧОВЕК, КОЙТО МОЖЕ ДА МИСЛИ ЛОГИЧНО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО !!!БРАВО, ВСИЧКО ДРУГО СА НАХВЪРЛЕНИ КЛЕВЕТИ НА ВЯТЪРА, БЕЗ ГРАМ ЛОГИКА...ЛОГИКА, КОЯТО УТРЕ И МЕН МОЖЕ ДА МЕ НАПРАВИ УБИЕЦ, МНОГО УМНИЦИ ТУК!