35

Анонимен

преди 8 години

Вижте Витошка как изглежда Днес при синьо червената магла как изглеждаше !

34

Анонимен

преди 8 години

Борисов бил ***! *** ама ви набива комунистическите атакистки канчета на всички избори.

33

до 59

преди 8 години

Вулкан е малко вероятно по скоро новите заселници ще им резнат зелките

32

se

преди 8 години

Бойко и да агитира няма файда.Всеки сам преценя как да гласува в неговото населено място.А ко примиера е казал наистина за кого е гласувал то той е нарушил изборните правила.Но културата в политиката ни е на нула.

31

Анонимен

преди 8 години

Има фонтани на всякъде Аз за това ще гласувам ! Ха ха ха аааа

30

Jon gihadista

преди 8 години

Долен,гнусен,национален предател.......мутроооо срам и позор си за БГ.....дай боже да изригне вулканът на Витоша и да спаси България от мръсното,гнусното,жестокото РОБСТВО на кръвопийците,крадците от насрания катун София...София НЕ Е БЪЛГАРИЯ

29

Анонимен

преди 8 години

Какво искате от *** човек, от него само простотии. Интересно, кой се връзва?

28

,,

преди 8 години

А може ли референдум, България да напусне ЕС и НАТО,защото не сме влезли в тези организации с народната воля???********************************************************************************И като излезеш де ще отидеш ?

27

ИЗБИРАТЕЛ

преди 8 години

ТОВА НЕ Е ЛИ АГИТАЦИЯ ЗА НЕГОВАТА ПАРТИЯ?

26

шоп

преди 8 години

Просълзих се! Пожелавам ви Пулицер!Продажници!

25

Анонимен

преди 8 години

На смехуркото от снимката работите му са като кучето на нивата. Знаете какво е извършили кучето там.Защо ни Господ наказа с това подобие на човек,грешка на Майката природа за да граби, предава и продава цял един народ. И толкова ли хората у нас не са разбрали, че него го интересува само едно, да е във властта защото жалкият му животец ще бъде приключен.Ето защо лиже Обонго където му каже,с нищо не е подобрил живота ни а обратното, повече бедност и отчаяние. Натрупал е милиарди а вие си го избир

24

BASHTICATA

преди 8 години

NA NARODA!!! NASHIQT BATIUSHKA KOITO NI OPRAVQ I SHTE NI OPRAVQ I ZANAPRED! BULGARINA CQL JIVOT CHAKA NQKOI DA GO OPRAVI ZA NESHTO NQKYDE SI.....V UCHILISHTE, V UNIVERSITETA, ZA RABOTA, POSLE NA RABOTATA, ZA POVISHENIQTA, ZA SEMEISTVOTO....ABE OPRAVEN CHOVEK! POSLE NE SE CHUDETE CHE SME NA TOQ HAL! VSEKI NAROD SI ZASLUJAVA UPRAVNICITE I SYDBATA!!!

23

Както винаги досега

преди 8 години

формата победи съдържанието! Нищо ново. Както е тръгнало, трябва да закрием новинарския бранш на територията, то всичко си е ясно и без разни писачи да ядат хляб, заблуждавайски себе си и другите, че са го заслужили, като ни заливат с подобна помия.

22

василев

преди 8 години

До 19: изключителен коментар.Защо избягаха всички от истинския рефередум?Защото ги е страх .Ако имаше бяла бюлетина-отрицание на всички партии,резултата щеше да е над 75%.На всички им удобен настоящия модел-крадене до дупка,а пък нас кучета ни яли.

21

Край

преди 8 години

Дедо Ташунко е па то МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА за парламент са ЗАБРАНЕНИ в България. Такива избори ще променят България и за това саа нежелани от "партиите" - мафиотски образования подменили суверена и изопачили тотално демокрацията.

20

дедо Ташунко

преди 8 години

Ако изборите имаха някакво значение, отдавна да са ги забранили.

19

Виктория

преди 8 години

До ВикторКогато едно стадо спи като заклано,значи наистина е заклано.Факт!.

18

Сноудън

преди 8 години

Ще ви разкажа един стар виц с ново значение. Отиват Боко и Цецо да агитират.Боко пита какво искате?Първи селянин "Аз искам крава с теленце"Боко "Цецо пиши му крава с теленце"Втори гражданин " Аз искам нов апартамент"Боко "Цецо пиши му апартамент"Трети избирател "Аз искам две яйца"Боко "За какво са ти"Отговор "Да окомплектовам голио к... от предишния мандат"

17

Виктор

преди 8 години

Както винаги става накрая ГЕРБ печелят с голяма преднина! Това сега пак ще се повтори защото много по голямата част от народа са зад тях , колкото и да е мъчно това да го разберат някой хора! Факт!

16

Анонимен

преди 8 години

Асфалта на 1 км е 400 трилиона бре!! Ама ха!:))