110

регулатор

преди 8 години

Това не е трагичен инцидент, а си е чиста екзекуция!

109

Austin Powers

преди 8 години

Вълкан да се моли афганистанеца да няма роднини във Алкайда.

108

в Дюлево

преди 8 години

Европейци трябва да разследват случая. На нашите не им вярвам. Нещо крият! Установили в "интегрираната" си система на границата 54 бежанци. И изпратили 3-*** полицаи в Дюлево. На 70 километра от границата, да ги пресрещнат? Били 20-30 годишни, но убития е на 56 години?

107

Анонимен

преди 8 години

Браво на граничаря!Такива хора трябва да бъдат награждавани,а не умните журналисти да им втълпяват чувство за вина.Днес слушах една госпожа журналистка,която поне десет пъти попита дали ще се потърси наказателна отговорност на виновния за смъртта на мигранта. Моляяяя?Че той е нарушил всички правила и е навлязъл в чужда територия,сиреч в дома ми,не се е подчинил на заповед на охраните,бил е въоръжен и какво с пита и мед ли да го посрещнат?Я се опитайте вие да влезете в Афганистан въоръжени.Ха!

106

Chendov

преди 8 години

Заслужава най-висока награда за изпълнение на служебният си дълг!По-добре ли щеше да е днес да има национален траур за убити граничари?!

105

Аспарух

преди 8 години

Само от БХК могат да сложат "-" на бившият граничар набор 1953.Предатели,гледайте да не попадните в ръцете на ядосани Български патриоти.Нещата отиват вече далече,так че внимавайте.И дано г-н Борисов чете малко форуми,че да разбере какво иска народа.Тука г-н Борисов влиза войска.Не всички са такива,но е достатъчно и 10% .Дейсвайте сега докато нещата не са излезли от контрол,защото скороБъгарина ще грабне каквото може и ще почне да се защитава.Ама тогва могат да се сетят и за политици

104

Анонимен

преди 8 години

Хоби -лов и снукър. Много добър изстрел.

103

Анонимен

преди 8 години

Xора, има вече фейсбук група. На 17.10 има митинг в подлрепа на граничарите. Да дадем подкрепа, за да не сенапълним с ислямистки ***

102

Анонимен

преди 8 години

Защо другите граничари не са помогнали на колегата си като застрелят останалите нарушители които застрашават живота и сигурността на българският народ ???

101

Анонимен

преди 8 години

Да бе, ако беше бълг. мюсюлманин веднага щяха да са с инициали , но щом е бълг. давай!Нормално за България

100

Чекист

преди 8 години

Тя потвърди и че смъртта е причинена от рикошет. ?!?! Писача на статията е как може да си толкова зле? Смърт от рикошет? :)))

99

До бившия граничар

преди 8 години

Хаха, не се и съмнявах, че си някой мало*умен п*едал! Нямам и съмнения, че сте ****анари! Ела на пл. Народно събрание в неделя от 12.00 ч., за да те линчувам публично, като мръ*сно куче! Вземи си и други колеги, оборудвайте се! Слабаците това можете!

98

Анонимен

преди 8 години

На полицая балдъзата на колко е, че не ми стана ясно????.....

97

Анонимен

преди 8 години

Скоро Константинопол ще бъде освободен и притоците на разни роми към Европа ще бъде пресечен!

96

Анонимен

преди 8 години

Не е така, сега границата се минава нон стоп и вече не им пука да се крият и делят, минават заедно.

95

дядомраз

преди 8 години

Не са джихадисти и талибани,те имат доста ум в главата си.Защо ли мисля така? Защото бойна единица пресичаща няколко граници никога няма да тръгне с оръжие.Оръжието я чака там закъдето са тръгнала,оръжие има навсякъде. Освен това те ще се движат поотделно ,а не да ги сгащят на камара. Много сте наивни бе хора! И тази наивна омраза някой ден ще ни излезе солено!

94

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг, освен че не трябва да го арестуват, трябва да го повишат, защото това е човек, който е защитил държавната граница, за разлика от вас, които сте враг на този народ.

93

Анонимен

преди 8 години

Турция ни дестабилизира момче, но ти си млад и не ги усещаш тези работи. Тази талибанска рота от Гърция ли дойде?

92

ddd

преди 8 години

до платените драскачи-ако сте гледали новините по която да е българска телевизия щяхте да видите, че "невинните" мигранти са в ГАНИЧНА ЗОНА. това значи, че се подчиняваш безприкословно на нарежданията на овластения да защитава тази граница. а тя (границата) е СВЕЩЕНА И НЕПРИКОСНОВЕНА!

91

А НЕ

преди 8 години

УМРЕЛИЯ НЕ УБИТИЯ. ОТ РИКОШИРАЛ КУРШУМ..НИКОЙ НЕ ГО Е УБИЛ ПРОСТО Е БИЛ НА ПЪТЯ НА ВРЪЩАЩИЯ СЕ КУРШУМ.