76

Анонимен

преди 8 години

Заглавието Ви направо кърти мивки. Как така е "вилнял" като от текста ви по -долу не излиза нищо такова. Всеки гражданин в тази държава има право да се защитава. Защо не написахте, че Б.Борисов е вилнял в Европарламента? Аман от платени от "Америка за България " журналисти. За това ли сте четвърта власт за да лъжете нон стоп.Да не би Волен да е изнасилил някоя 90 годишна съдийка ? Нямате ли такива данни? Смешнш сте ! АТАКА ПОБЕДА!

75

Чичо Кольо

преди 8 години

Альоуу, Банкянския джентълмен?!!!! Докога ще разрешаваш на тоя белоглавия льохман да води за носа цялата държава, барабар със парламент, следствие и прокуратура?!??? Защо това лице е още на свобода? Най-добре е да бъде депортиран в САЩ, където да си понесе съдебна отговорност за неговите извращения по адрес на партньорите ни от НАТО и САЩ!

74

1

преди 8 години

Май още не е изтрезнял

73

Анонимен

преди 8 години

Аз не знам дали *** далиги е шубе но помня ,че когато гласувха дълга от 16 милиарда лв,АТАКА осигури кворум а лично тва хамавото броеше дали има липсващи в залата.Прибраха ли депутатите на АТАКА по 5200лв за дълга ? Прибраха ги и никой не каза аз съм патриот ,никой не отказа рушвета .Субсидията на АТАКА идва с пари от ес и Сорос,само ,че не се отказват от тези пари

72

Анонимен

преди 8 години

Волен е:А) Пълно ку-куБ) Прави се на пълно ку-ку за да накара кукувците да гласуват за него и после да прави каквото си иска.Аз още се чудя, кой е верният отговор. Ама май е Б, обаче наивниците си вярват, че му пука за тях.

71

Песоглавец

преди 8 години

До долу ръцете от ВоленПо- добре да не ви призовава. Няма клинична за пътека за това, което ще ви се случи на атакаджиите, ако започнете да буйствате. Народа яко ви е набрал.

70

Анонимен

преди 8 години

White dust...

69

Анонимен

преди 8 години

КОЛКО ПОДДРЪЖНИЦИ ИМАТ ГРОБ. МАЛКО СА ВЕЧЕ.............скоро ще се види ... със сигурност ще са повече от вас в пъти.и за разлика от вас никой от чужбина не им дава пари да работят срещу България

68

teo

преди 8 години

Волен Сидеров, този ВИП ДЕПУТАТ И ПРЕСТЪПНИК отдавна трябваше да е в затвора, та там ВОЛНО да си спечели боя на своите съкафезници ! НИТО ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА НЯМАШЕ ДА ТЪРПИ НЕГОВОТО НАГЛО, ПРЕСТЪПНО ПОВЕДЕНИЕ, ЧЕ И ДА ГО ДЪРЖИ И В ПАРЛАМЕНТА ! БЪЛГАРИНО, ДО КОГА ??? АТАКА И ДПС СИ ПРИЛИЧАТ ПО ТОВА, ТРЯБВА И ДВЕТЕ ПАРТИИ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ В БЪЛГАРИЯ !?!?

67

Анонимен

преди 8 години

АТАКА-ПОБЕДА!

66

Филип

преди 8 години

Тоя клоун е за смяна.

65

Анонимен

преди 8 години

АБЕ ГЕРБЕРУГИ, ЩОНА ОТКРИВАНЕТО НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ БЯХТЕ ТОЛКОВА МАЛКО, ЧЕ КАМЕРИТЕ ИЗОБЩО НЕ ПОКАЗАХА НА КОЙ ГОВОРИ ЦВ.ЦВ. ТЕ СИ РЪКОПЛЯСКАХА САМИ.СЪВЕТВАМ ВСИЧКИ ДА ГЛЕДАТ КОЛКО ПОДДРЪЖНИЦИ ИМАТ ГРОБ. МАЛКО СА ВЕЧЕ.

64

Анонимен

преди 8 години

Волене, само ни призови, ние ще свършим останалото................*** !!!

63

Волен Жириновски

преди 8 години

Няма ли кой даме върже, БЕ?

62

Men

преди 8 години

До долу ръцете от ВоленАло безработните фенове на Волен. Призовавам ви - намерете си работа, има отворени позиции за полуграмотни метачи на улици.

61

Анонимен

преди 8 години

До кога в БГ опаснолудите ще се разхождат на свобода?

60

Сестра от психото

преди 8 години

Докторе!!! Пациентът от стая 15 пак е избягал! И е успял да се скрие в Парламента (не че е единствен, де), освен това не си е пил лекарствата скоро и пак се мисли за Хитлер.

59

долу ръцете от Волен

преди 8 години

Волене, само ни призови, ние ще свършим останалото. Ще хвърчат остави и глави.

58

Анонимен

преди 8 години

До Винаги!Абе, докторът пак ли е забравил компютъра включен? Нали знаеш, че в твоето състояние не ти е разрешено да ползваш компютри.

57

Атакист

преди 8 години

*** ги тресе шубе за кокала. С нами Бог и напред с АТАКА!