83

Мира

преди 8 години

За сметка на това, гледането и коментирането на "Биг брадър" ще е задължително.

82

Анонимен

преди 8 години

Орхан Памук ли ще се учи вместо Вазов И Ботев?

81

123

преди 8 години

Имам предложение: да се въведе задължително изучаване на "Винету" вместо Ботев и Вазов!

80

Анонимен

преди 8 години

pravilno ste gi zamestqt Mestan i Peevski

79

Анонимен

преди 8 години

Цензура значи....

78

Да е жива БЪЛГАРИЯ

преди 8 години

Предлагам родителите на учениците да не пускат децата си на училище. Да БОЙКОтират учебната система (ама всички родители). Не се страхувайте, българи! *** *** само пробват почвата! Ако всички си мълчим и не вземаме мерки навреме, значи си го заслужаваме!!!!

77

Пешко от 4б

преди 8 години

Ас си изкам винету. Написах поемка:винету, винету, колко искам да съм смелда се уча ас от теп, да съм смел орелкойто фъф небето издига се високоИ народа офчи да го лъжа нашироко.

76

Анонимен

преди 8 години

БУДА Е НА ВЛАСТ А ТОЙ ЗА ТУРЦИТЕ БИ НАПРАВИЛ ВСИЧКО!!!8 ГОДИНИ УПРАВЛЯВАХА ТУРЦИТЕ С ЦАРЯ ИЛИ БСП И ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ!!!!ДОЙДЕ БУДАЛИСОВ И Е ФАКТ!

75

Анонимен

преди 8 години

Забележете какво искат да редуцират: от Под игото на Иван Вазов са включени две глави - сещайте се почти маловажно, тъй като присъствието не може да се нарече иго; Яворов остава с едно стихотворение. Не знам как не искат да включат нещо от турската история, но предполагам и това ще стане.

74

Анонимен

преди 8 години

Вие луди ли сте,бееее?Ще сваляте Ботев и Вазов?Що не закриете и училищата поне,да се знае,че в България няма образование и всеки да се спасява сам както може.То и без това във всички други сфери вече е така.И МОН да закрият и държавата накрая.Така и така натам сме тръгнали.

73

sid

преди 8 години

Сега вместо Ботев,Вазов и Яворов ще включим разширено изочаване на турски език.А, Яворов има толкова хубави стихове ,ще оставим само едно.Ми да вземем да махнем и него.Как досега не сме включили история на Турция.Ами бъдещото население ще е такова,българите се разпръснаха из света.Нищо защо ни са българската литература,нали гледаме литературните произведения всяка вечер по Босфор тв.

72

анонимен

преди 8 години

СРАМ!

71

КУКЛОВОД

преди 8 години

НИМА ОЧАКВАХТЕ ДРУГО КОГАТО МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА Е ***???БОРИСОВИЯ Е ПРОДАЛ БЪЛГАРИЯ НА АМУДЖИТЕ СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРЯ!!! МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА ВЕЖДИ РАШИТОГЛУ БИ ПОЛИЦАЙ НИКОЙ НЕ ГО СЪДИ ЗАЩО ЛИ?

70

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 76 - не ръце , трябва глави

69

Анонимен

преди 8 години

Заглавието е подвеждащо. Отново.

68

Анонимен

преди 8 години

***!

67

Анонимен

преди 8 години

Да бе, горките деца, много имали за четене! Та те не четат изобщо! И за какво им е Ботев, Вазов, Яворов? Да гледат чалга-концертите, Слави, идиотизмите в "Къщата", тъпите американски екшъни, турските сълзливи филми и т.н. Да отстранят всички български автори от учебниците, няма нужда изобщо да се чувстват българи децата ни! В образователното министерство са явно родоотстъпници. А ние всички вкупом сме скудоумници, щом позволяваме всичко това!

66

Даниел Митов чифута

преди 8 години

Нормално, няма да обиждаме нашите господари от Турция, я. А и твърде много русофилия има в техните текстове, не ни отива на седесарщината.

65

Анонимен

преди 8 години

А, не се тревожете те вече са решили с какво ще заменят Ботев. С такива класически произведения като "Едно ферари с цвят червен", "На лопатата дръжката" и подобни чалга класики. Освен това животът и творчеството на Азис ще изучават най-подробно. Тъй де, ще си губят времето с някакъв си Ботев когато живеят и дишат един и същ въздух с този всепризнат гений Азис! Ама моля ви, се Ботев и Вазов, глупости! Ние цял Пайнер си имаме, вие ще им губите времето с класики.

64

Д. Димитров

преди 8 години

Аз се чудя, как тези продажници още не са се сетили да напишат, че преди турското робство изобщо не е имало Българска държава, и всичко което знаем е било комунистическа пропаганда 😄... Хайде бе, напишете го, знаете ли колко ще се харесате на господарите си... а пък какви кинти ще паднат.... ДО КОГА?