12

До 8 ми

преди 8 години

До АнонименСамо дето САЩ нанася удари по ИД, а ИД си удвои територията, Русия нанася удари по противниците на режима на Асад - Ал Нустра - клона на Ал Каида в Сирия . Кой точно седи зад ИД при това положение САЩ или Русия? Смешници и кво излезе, че украинците на са спрели полетите над АТО и са свалили самолета , нали? Смешни русофоби. Вън от България на тая *** гадна атланто-болшевишка!!

11

Анонимен

преди 8 години

Стига с тази кремълска партенка, за терористична група на ИД в Москва ! Това си беше активно мероприятие на КГБ в подкрепа на оправданията на Путин пред руснаците за безмислената инвазия в Сирия за защита на един изпортен диктатор.

10

АНТИ

преди 8 години

А пък в Щатите бият *** даже ги стрелят!!!

9

Рекорд на Гинес

преди 8 години

Преди около седмица един от полевите командири на терористичната организация Идил заплаши Русия с война, но само след няколко часа намери смъртта си под отломките на своя щаб, ударен от руска бомба пусната от Су-34 и насочена от сателит. Въпросният джихадист веднага беше записан в книгата на рекордите на "Гинес" като военноначалник живял най-кратко след обявяването на война.Виждам, че не липсват желаещи да подобрят този рекорд.

8

защо?

преди 8 години

Защо правите пропаганда на ИД? Кой ви плаща за това?

7

Анонимен

преди 8 години

ей това соросидчетата пак почнаха с лъжитетака ни лъжеха и за аеца и за южен потокпа боратино каза че защитавал интересите на сащкакъв велик народ сме с голи гърди защитаваме краварника за собствена сметка и сме горди

6

Анонимен

преди 8 години

за ИД не са едно и сащо краварите русиякраварите ги тъпчат с оръжие и информация- те са им най-свидното детедето им позволаво да държат близкия изток във вечен шах

5

Анонимен

преди 8 години

За ИД: США и РаСША - едно и също !

4

Анонимен

преди 8 години

Само дето САЩ нанася удари по ИД, а Русия по противниците на режима на Асад. Кой точно седи зад ИД при това положение САЩ или Русия? Смешници и кво излезе, че руснаците ( уж бунтовниците в Украйна) са свалили самолета ама не викате за другаря Путин колко е избил нали? Смешни русофили. Вън от България на тая *** гадна комунистическа!

3

456

преди 8 години

Русия не ви е краварника!Намерихте си майстора и сега плачкате като дете за загубено бонбонче!Досега се правихте на "мъже",сега се жалвате!

2

последно

преди 8 години

Срещу кой по-точно е джихада срещу тези които бомбандират бомби и ракети или срещу тези които ги бомбандират с долари ,тойоти и парашути с оръжие е нЕма как да е и срещу двете страни.

1

Анонимен

преди 8 години

ИД, само подкрепата на Турция и САЩ ви остана в момента!