239

До софиянец № 399

преди 8 години

Софиянец, ти от кой край си бе?

238

Съвет

преди 8 години

Бойко, имаш две възможности: или да защитиш името си, своята чест и честта на народа си, като заявиш че България е суверенна държава, или да отидеш още днес в руското посолство, да целунеш ръка на посланика и да се извиниш.

237

Анонимен

преди 8 години

КАКЪВ СИ ТИ, ЧЕ ДА ДАВАШ СЪВЕТИ НА БОРИСОВ, БЕ ЧУКЧА? БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ГЛЕДА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ А ТИ СИ МАХНИ МИРИЗЛИВИТЕ *** ПРЕДИ ДА СМЕ ИМ ДАЛИ ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА.

236

До 386

преди 8 години

Не бе.Единствено българските политици и особено Б.Б са еталон за почтеност в целия свят. А ти си ясен .За теб е важно да се получат американските интереси .Нищо ,че са в ущърб на България.Важното е да се одраска Русия.Само ,че тя е Империя ,а ние пионка от които не зависи нищо.Само ,че повечето хора мислят ,че когато ни нареждаха от руското посолство живеехме с пъти по-добре от колкото сега ,когато нарежданията идват от американското посолство-грубо и безцеремонно

235

Анонимен

преди 8 години

Гнусни и некомпетентни хора са във властта. Как допуснахме?

234

Къса памет

преди 8 години

Мдаа..етоо това е от вчера: dnes.bg/politika/2015/10/12/spirame-ruski-samoleti-sasht-ne-sme-li-partniori.279443 А това за просвещение:Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация, умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9

233

наблюдател

преди 8 години

песента пътнико свиден пътнико драг отчетливо зазвучава леле кво ша праим без ТИКВА начело

232

Анонимен

преди 8 години

Едва ли руските политици са еталон за почтеност към народа си.Така че не е толкова важно какво се казва ,когато знаем кой го казва и с каква цел.Лошото е,че тези думи са знак за действие за ония,чийто бъдеще зависи от този назидателен тон.И всячески, по долен и познат начин се опитват спрямо своите интереси да променят бъдещето на България в лична изгода.Но този път няма да им се получи.

231

Дядо Петър

преди 8 години

А нас изцепките на Рапона отдавна не ни впечатляват.Защото ИЗОБЩО НИ ИМ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ.Направете Руско-български икономически форум за да чуете благи за вас думи.Защото ЗА РАПОНА ДА СЕ ИЗВЪРТИ НА 180 ГРАДУСА Е ЕЖЕДНЕВИЕ.

230

До 380

преди 8 години

Ей ама това герберите всичките сте събрани в тая партия с конкурс по тъпота.И най-тъпия си го избирате за лидер.Не бе ,руските проекти са спряни в интерес на русия така ли тъпоъгълник

229

до 380

преди 8 години

😄 Да не е блокирал биологичният ти часовник?.

228

До Ани

преди 8 години

Уважаема Ани ,тук не става въпрос какви са руснаците или американците.Става въпрос ,че този за който Ти си гласувала( аз за него не гласувам) ,другаря Бойко Борисов е правил нещо в интерес на друга държава ,а не за интересите на България.От което последиците са за милиони .Ти е ясно ,че си на някоя герберска копанка и ти сипват редовно да си папкаш.Милиони те ,бе Ани ,милионите българи страдат за да е добре една банда разбойници и фамилиите ми. И на разни Анита подхвърлят по нещо да лаят предано

227

Анонимен

преди 8 години

А Лавров трябва да се срамува, че дъщеря му учи и живее в САЩ. Иначе Борисов ръси често бисери. Ние сме го избрали.

226

марш

преди 8 години

Лавров, стой далече от Родината ми, и без това имаш много *** тук.

225

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Селският тарикат Лавров, има много да се учи от д-р, инж. ген. ор. Б. Борисов.

224

до 363

преди 8 години

Да не сте си сложил "твърда" добавка в сутрешното кафе?.

223

Анонимен

преди 8 години

До Анонименdo 355tъп пedaл...

222

Пенсионер

преди 8 години

Какъв е тоя Лавров, че да говори глупости по адрес на лидер на друга държава. Защо идиотските тролчета (воглаве с перхидроления пияндур, хулиган и сол-ташака му) пригласят на една чужда и враждебна към България Русия. Русия винаги се е отнасяла към България като към зависим от волята на руската политика протекторат. България не е видяла нищо хубаво от Русия, няма място за фалшиви емоции и фалшифицирана история. Цивилизована европейска демокрация или просташка азиатска алкохолизирана система.

221

до 358

преди 8 години

Дали работи за интересите на България?. Ако правителството работеше за интересите на България сега животът нямаше да е мизерен, щеше да има промишленост. Работа и европеиско заплащане. Вместо това те "усвояват" крадат еврофондове и обогатяват с милиони свойте фамилий и близки до тях кръгове. Мошенници политици и *** баламурници гласуващи за тях.

220

до 361

преди 8 години

Вие руснаците наистина сте най-бедни, но това какво общо има с нас? Ако сте гладни, ще пращаме колети с храна, няма да ни е за първи път.