13

свинаря

преди 8 години

Ей много рубладжии има в тоя близък изток :))

12

Истината

преди 8 години

Соросченца, кажете на стария човек: Защо американците въоръжават "умерената опозиция" Ал Кайда? Същата организация, която им взриви кулите и прави терористични актове из цял свят. Това ми обяснете и ще се превърна в ***.

11

Анонимен

преди 8 години

otivam za vodka

10

нещо подобно

преди 8 години

Те си въобразяват следното .Нека запада и изтока се изпокарат както Визартия и Карл Велики ,а ние ще завземем света.Пошла постановка.Обама вече си плати за заиграването ,дано Путин не излезе толкова *** .

9

:)

преди 8 години

Един е Путин и Сидеров е негов пророк.:)

8

Истината

преди 8 години

"Русия не си играе игрички. Руснаците са хора, които решават проблемите и го правят без шум и ефикасно, а не като американците, които предпочитат да правят всичко пред камерата"Това е самата истина !

7

факти

преди 8 години

Почти веднага след смъртта на техния пророк се разделеят на две.Защо ?И продължават войната по между си .Тогава "лицемерна" е Византия ,все нещо им пречи .Родови варвари ,крадци и и убийци . Светът опищя докато се намериха барони да им смачкат фасона ,но после стана отново пълна каша.Оправия нямат ,освен с атомна бомба и на това ще се решат един ден .Може и руснаците да го направят.

6

11 септ

преди 8 години

Абе нали ги оставиха и след ПСВ .ЧЕ и държави им направиха .Нямат и нямат оправия .Ако не е Папата ,ще е Америка,ако не е Америка ще е пак нещо срешу което да бомбят .Това са неамдерталци в ново време.*** е че религията им е копияе на християнството , по скоро отровна гъба двойник . И лесно лови *** .

5

Анонимен

преди 8 години

Много престижно някакви да ти целуват портрета.

4

Това не е Германия

преди 8 години

Руснаците правят най правилното нещо и това е да запазят режима. Ако някой знае по добър вариант за Сирийците, нека да напише къде в арабския свят след смяната на режима подпомогнато от САЩ нещата са по добри.И аз ако бях на тия на местото щях да се радвам, след като се огледам за примери като Ирак, Либия. Добре че военните в Египет направиха преврат, след като там ислямисти взеха властта. Не ми се мисли какво щеше да стане.

3

Анонимен

преди 8 години

И по времето на Гьобелс е било така,после забравя и почва да псува!Блатото ,от начало е примамливо.Като гледам, Обамата ще излезе най умен!Оставаш мюслитата и ушанките да се чистят взаимно!

2

11 септ.

преди 8 години

Тъкмо още повече Америка да намрази исляма. Америка не е приключила с тях .

1

Анонимен

преди 8 години

Шепа безмозъчен материал са тия на снимките