9

НСО

преди 8 години

Това с премиера на улицата, дето го пазим и от мухите много ми хареса!

8

Анонимен

преди 8 години

Пари няма, нещо май събираемостта в бюджета значително намаля!И това е нормално в предвид на изключително лошата работа на приходните агенции.

7

Орлин

преди 8 години

а бе я всички дето са на "улицата" в 3 та категория...ше ми се прави некъв си 20 годишно среднистче на голям терикат и ше ми взима 1 000лв заплата, бонуси, привилегий и премий, че и пенсиониране заплати...сега да не сме по татово време

6

непукист

преди 8 години

до хаХа-ха едностранно анекс няма и не може да има разбира се ,ако държавата се стреми да спазва собствените си закони ,а не да играе по правилата на по-силния .

5

Анонимен

преди 8 години

да тва МВР-то не заслужава и стотинка, не стига , че само щавят народа ами и нагли. Я всички 3та категория

4

до 4

преди 8 години

никой не си мисли ,че ще им отнемат правото на 1ва категория за годините до момента , просто за годините от утре до пенсиониране ще са 3та , а не за целия стаж.А иначе и аз мисля ,че това е предизборно говорене , особено излязло от устата на горанов или москов - пълни са с популистки идеи ,за да се харесат на народа, само дето до края на мандата няма да има завършена нито една .

3

непукист

преди 8 години

Колкото и минуси да пишете не може правилата едностранно да се променят по средата на мача затова МВР губи делата в съда и държавата още по-вече се набутва . Да реформа трябва да има и най вероятно ще има , но трябва да се направи така ,че да се спазва условията които самата държава е предложила и подписала .

2

Бай Миле

преди 8 години

Тия хрантутници всички трябва да са IIIта категория труд! Че едни набивали крак голямо важно! С какво са повече от докторите или учителите?! Всички IIIта категория и без това за нищо не стават! !

1

непукист

преди 8 години

Когато някой постъпва на работа в МВР при дадени условия предложени от държавата с които той е съгласен държавата сключва договор с него и двете страни са длъжни да спазват тези условия. Ако трябва нещо да бъде променено то следва да има нови условия от страна на държавата и новопостъпилите ,ако решат че са съгласни да работят моля да заповядат всички които са заварено положение би трябвало да продължат по условията при които са постъпили до напускане или пенсиониране от МВР.