128

Анонимен

преди 8 години

До от СащЩе си купиш в факултето или в някое от тукашните гета. Тези пари ще ти стигнат за един 70 кв.м. апартамент под наем където ще се блъскате 4 души и ще си караш тойотичката от края на 90-те... Това е средната класа на САЩ.. ако се наблъскат по-вече или решът да работят по 80 часа на седмица може и да изкарат за нова кола (на изплащане).

127

от Сащ

преди 8 години

Ако включа и жената с $65 000 става страшно. Да сте ми живи и здрави мишоци. Дано и вас живота ви огрее някога.

126

от Сащ

преди 8 години

Сигурен ли си че не мога да си купя къща с $54К ?Мога да купя три, не една. Естествено не в центъра на Чикаго...

125

Анонимен

преди 8 години

Полезно четиво за управляващите ни след 1989г ментално модифицирани и със скопени мозъци некадърници,престъпници,наркотрафиканти,чейнчаджии,комарджии,алкохолици и обикновени--през гугъла: "Геополитика Калибра"

124

Анонимен

преди 8 години

До от СащКаква Москва ве аз живея в Чикаго от 16 години.. Ще си купиш къща на куково лято с $54,000 (2*27к) на година.. семейство с $4,500 на месец не може да се издържа освен, ако не живееш в някое село в Охайо

123

Анонимен

преди 8 години

$1000 ги спестявам всеки месец ,без да се лишавам от нищо. *** даже не ги изкарват...

122

Анонимен

преди 8 години

266.При заплата 100,000 годишно , след данъците са $ 70,000. ( влизат и вноските ти за пенсия ).При 5,000 на месец , можеш и да спестяваш ( или да плащаш моргича на къщата си ). Ако сте двама работещи в семейството се чувстваш сигурен !

121

Анонимен

преди 8 години

До от СащКакво значение има преди данъците след като тези пари ти не ги виждаш дори... $27,000 на година средно си обречен на мизерия, ако имаш семейство

120

от Сащ

преди 8 години

А преди данъците ?

119

Анонимен

преди 8 години

До от СащСредна заплата е $27,000 след данъците

118

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 232 Прочел си нещо,ама не до края,явно!Тия ракети имат няколко модификации,като две от тях са морски с далекобойност 300км,но СВРЪХЗВУКОВИ!Което значи трудно унищожими!Другите 4 модификации са дозвукови(800км/ч),но пък с далечен обсег!

117

Анонимен

преди 8 години

До до 232-233Единствените които се излагат са другарите с ватените ***, които искат да натикат България в руския свинарник.

116

до 232-233

преди 8 години

Днес четох един такъв като вас пропагандно и не само "грамотен" корифей! Излагате се! Определино дори чувството ви за хумор не е тънко! Стилът Ви го оприличавам на хумора на Бай Тошо с бурканите /компотите/! пп. далеч сте от реала на онова което коментирате ми се струва!

115

Анонимен

преди 8 години

Разбулена е и лъжата с руските крилати ракети. 1. Морският вариант на ракетите Калибр е с далечина на полета 300 километра2. Има вариант на Калибр с далечина 1200 километра но той е от стационарни установки с допълнителни резервоари за гориво, т.е. няма такъв корабен вариант за прословутата лъжа с далекобойност 2600 км.Не е ясно как ракета с 300 км далечина на полета може да премине 2000 км и да порази цел в ИД. Единствено руските и русофилските пропагандисти могат да ни разяснят това чудо.

114

Хм...

преди 8 години

Я проверете в речта на Путин не се ли споменава нещо за надписани бройки за обучение на хора борещи се с ИДИЛ, съответно огромна отпусната сума, а на /от опита в реала/ практика борбата с ИДИЛ от страна на САЩ е няколко човека! Струва ми се, че някой лъже, *** не на шега американският народ, сенат и отклонява средства! пп. има сериозно вътрешни проблеми в САЩ, комай!

113

Анонимен

преди 8 години

Русия си възвърна Крим с една мълниеносна операция. Управляващите във Вашингтон и техните пудели в ЕС не можеха да повярват, че Москва се е осмелила да им хвърли такова предизвикателство. Сега наред е Сирия, където Вашингтон за пореден път ще лапне дръвцето.

112

Анонимен

преди 8 години

Русия влезе в ролята си и се намеси в играта. По-точно във войната с "Ислямска държава" в Сирия. Това събитие предизвика паника в онази част на света, където вече бяха свикнали с илюзията, че "новият световен ред" е за вечни времена. Осъмнаха в конфузно положение. Сякаш преди да си легнат, бяха глътнали едновременно и слабително, и сънотворно. Явно пробуждането е било кошмарно, резилът неизбежен.

111

Анонимен

преди 8 години

213.Спри се бе !?

110

Анонимен

преди 8 години

Бият всички терористи , дали са шии или суни ?Докато САЩ се оплетоха напълно !Смениха Сунитското Правителство - поставиха само Шии в правителството на Ирак . Те започнаха саморазправа и избиване на Суните .нали уж сложиха " демократично правителство ?"Сега за Сирия - защо ревнаха за Суните (нали във Ирак бяха враговете ?)

109

брей

преди 8 години

Интересно тогава... защо се включвате в такава? Съвсем изтрещехте.