134

АТАКИСТ

преди 8 години

Атака - победа! Само така. Щом има скандали Атака е силна и печели винаги избори.

133

Клопка за Сидеров

преди 8 години

Само не ми стана ясно,как грантаджийските медии толкова бързо налазиха?А как наркомани от "Платена мрежа",се оказаха там и защитаваха собственика на клекшопа?

132

+

преди 8 години

Не може да не се забележи една закономерност, че русият клоун изнася представления само около избори, а през останалото време си мишкува някъде

131

Гном Сидер

преди 8 години

Опорна точка 1: Няма запис - Сидероглу е невинен.Опорна точка 2: Преди избори правят шапка на Сидероглу и умишлено са го напили с другия ибрик и да ги закарали посред нощ пред магазина.Опорна точка 3: Само Сидероглу има КАУЗА - чиста и свята България.Хайде *** - бонус за всеки 10 коментара!

130

Анонимен

преди 8 години

Баци от не изказа мнение по въпроса:-) с кой уши байрака?!)))

129

Гражданин

преди 8 години

Господа и госпожи народни предтавители,как не ви е неудобно в компанията на вашия колега Сидеров?! Че той си е един отявлен скандалджия и вие търпите това ?! Този човек е срам и позор за българската политика! Честен бил - вятър и мъгла!

128

Шоп

преди 8 години

Сидерко е направил всичко възможно дори да е имало нещо в магазина, продавачът да го изнесе и скрие. Нали виждате как седи пред гишето и вдига гюрултия, а онези се спасяват през задната врата. Целта му е била да ги подплаши да изчистят контрабандната стока, та после да обвини полицаите в чадър. Елементарно е, ако искаше да ги хванат, трябваше да действа тихо и с изненада.

127

Анонимен

преди 8 години

Като гледам тази тиква вече се съмнявам във виновността на Сидеров. За да се продават нелегално цигари и безнаказано дрога е ясно, че не е без съдействието и чадъра на властта.

126

Иван

преди 8 години

Как не се случи Сидеров да пребие един от привържениците му, които гласуват за него. Скоро и това ще стане с този болен мозък, който има той.

125

<><>

преди 8 години

Тоя направо все едно ти казва "Човек, дай ми 1000 лв утре ще ти дам 2000 заклевам се"

124

stan

преди 8 години

Уважаеми поплювковци, не си губете времето да плюете по Атака и Сидеров за жълти стотинки. Кандидатствайте в Америка за България за хиляди левове, както го направиха Лора Крумова, Галя Щърбева и дестетки други протестъри и журналисти. Милиони долари чакат да ги усвоите. Но побързайте! Чао и лека нощ!

123

Анонимен

преди 8 години

"независимите" БГ медии никога няма да излъчат клипчето. Всичките им новини са таива - нещо някъде станало, един човек казал как чул от втори, че трети видял.... голяма търговска верига продава некачествена стока - името липсва. Фирма за кетъринг прати деца в болницата заради отравяне - името липсва.После обаче с цялата си наглост се чудят ама защо България е след 100-тното място в класацията за свобода на словото...

122

Бранник

преди 8 години

Извинете, правилно се пише "оцеляване", а не "отцеляване"- грешка от бързане.

121

Анонимен

преди 8 години

В София, не само в центъра, се продават наркотици. Наскоро минах през Мусагеница, пред кафене имаше поне 20-30 дрогирани момчета и момичета. Грозна гледка! Невъзможно е това да става без покровителството на полицията и прокуратурата. Унищожават се десетки хиляди млади хора. Скоро ще има сурово възмездие, вервайте ми,или не.

120

Бранник

преди 8 години

Не е по- добре да емигрираме, а е най-добре да грабнем сопите, тръбите, оръжията и да изринем и избесим целият български политически "елит" от лицето на планетата!!! Длъжни сме в името на отцеляването ни като нация и държавно формирование, или тази древна държава България няма да просъщесвува дълго без кадърният си народ, който емигрира! Ти избираш БЪЛГАРИНО???

119

разкручен

преди 8 години

Боже,какъв човек! Какви честни сини очи!

118

ей д ухнем

преди 8 години

Ех,Лорче ек Крумова, велика КОМБИНА торка си,!Какво момиченце беше,каква подложка стана.....за доларес.Жалко че си дъщеря на военен от БНА.

117

bbb

преди 8 години

малко ти е

116

Анонимен

преди 8 години

Очаквам нова и бтв да пояснят как точно се озоваха на "местопрестъплението" по това време и в такъв ден?!))Иначе за къде по-важни случаи ги няма с часове?!)))

115

1 > 100

преди 8 години

По-добре един път да видиш, отколкото 100 пъти да чуеш. Пред НАТФИЗ имаше екипи на няколко ефирни телевизии. Нека заснемат как Сидеров удря собственик, полицай или когото и да е другиго. Това не е пълното слънчево затъмнение от 11-ти август 1999 г., та професионалистите в бойковизиите да не могат да ни го покажат.