328

от Сащ

преди 8 години

Само да обясня на ушанките, че в Сащ ние също имаме Гугъл, уууупс той вярно че там беше измислен :)

327

Анонимен

преди 8 години

"Арабски медии" ми звучи като "севернокорейска еротика".

326

Анонимен

преди 8 години

Законы Матушки-природы и государства обманывали в пятницу. Во Дворце бракосочетания 4 на канале Грибоедова в Петербурге официально зарегистрировали пару Ирина и Алена. По сути, это первый однополый брак в России, но не все так явно, как кажется на первый взгляд.

325

Баба Василка

преди 8 години

Не знам за сватбата, но вие сте най-заблудените шарани, които света познава.Ревете като удавници за сащ.

324

Баба Василка

преди 8 години

Вие украинците сте корави глави. Сащ ви използваха и захвърлиха, а вие като *** влюбени женки, ревете за тях и се именувате на тях!

323

аэ

преди 8 години

Много злобни били Арабелите... изкривяват цялата информация за Близкия изток и заплашват с намеса на САЩ в своя полза!Стана ясно че Щатите се явяват като въоръжен защитник на интересите на Сауди арабия в региона и се питаме докога Сащ ще си навлича омразата на целия свят, воювайки за интересите на арабския налифатНищо добро не се получи от насаждането на ?демокрация в страни с манталитет и простотия, като отпреди векове, само разруха и анархия и това на фона на обърканата петролна търговия...

322

за съжаление

преди 8 години

До от Сащ..........ти си украинец

321

Анонимен

преди 8 години

И САЩ, и Русия са един дол дренки.

320

от Сащ

преди 8 години

Притеснения нямаме никакви. Света е наш !

319

не се притеснявайте

преди 8 години

До от СащОсвен това, редица медии се съобщава за планираните срещи на Путин с министъра на отбраната на Саудитска Арабия Мухаммад ибн Салман Ал Сауд.

318

не се притеснявайте

преди 8 години

До о СащПрезидентът на РУСИЯ Владимир Путин в неделя в Сочи ще посети състезание "Формула-1" и ще се срещне с crown принц на Абу Даби Мохамед Ал Нахайянм.

317

о Сащ

преди 8 години

***, само да ви попитам как ще връщате вашите кредити, с 10лв. надник на ден плюс парче пица ?

316

от Сащ

преди 8 години

Ричард Гиър не ме интересува какво прави и аз давам на бездомниците по-малко. И за чугуна по-отдолу според който трябва да хода на работа , само да уточня че утре е неделя. Естествено той не знае кой ден е защото не работи и се издига интелектуално :)Смях в залата брато.

315

Анонимен

преди 8 години

Нещо като в Афганистан...

314

Анонимен

преди 8 години

До York....Няма да ви разбере този"американец"...Скоро и вас ще нарече ***---любимата дума на троловете.Той ако живее в САЩ,сега щеше да спи--защото трябва да стане рано сутрин и да бачка-кредита няма да го чака.

313

Анонимен

преди 8 години

Ако американец се събуди утре сутринта и му кажат че САЩ не са във война с някоя държава,той ще попита, защо, как така светът толкова се е объркал. За тях войната е част от нормалният живот. През 2013 година финансово разследване установи че от пентагона 8.5 ТРИЛИОНА долара са изчезнали и никой незнае къде са, те са една голяма хайка на престъпници, добро от тях не очаквам.

312

Баба Василка

преди 8 години

И как точно ще стане? Ще им направят лоша арабска магия?Но дори и да направят, руснаците са православни християни и Бог ги пази!Свети Георги, Свети Александър Невски, давайте им победи!!! Богородице, пази ги!

311

от Сащ

преди 8 години

Смъртта на 500 000 деца ме интересува толкова колкото и теб те интересува. Никак.Някъв *** отдолу пише че съм бил посредствен. Ако се видите вие колко сте посредствени ще се гръмнете. Добре е че не го разбирате. Ай, сполай ви и още 70 години съветски ботуш за вас. Аз се оправих :)

310

Анонимен

преди 8 години

До от САЩ...нещо много лесно подмина смъртта на 500 000 деца-типично по американски.Нападението на Ирак било неизбежно-За твое сведение,когато САЩ нападнаха Ирак-петрола скочи тройно на Борсите.Това беше в интерес на САЩ-така че не ми ги пробутвай тези номера с 10 лева...Жалък си вече,неможеш да извадиш логични аргументи и гледам почваш да обиждаш--лошо.Фактите са едни--САЩ са световен агресор и на целият свят им писна от тях.Затова и все повече хора подържат Русия--защото спира алчноста на САЩ

309

от Сащ

преди 8 години

До YorkЗнам че ше ми извадиш сухи цифри, но не може да се прави сравнение от тях. Америка е много по-голяма и населена от България. Все пак ако си направиш труда ще видиш че по глава от населението и катастрофите и убийствата са по-малко в щатите. Хората са научени да спазват правила.