44

ХХХ

преди 8 години

Добре че никой не го слуша тоя ами само му се смеят хората !

43

Пройчо

преди 8 години

Гн. Президент, много ви моля , бъдете така добър и ограничете публичните си изяви до максималният минимум (0)! Всяко ваше изказване навежда на мисълта, че хубаво сте се напушили и имате страхотен доставчик. Не го поставайте под удар, пазете го! Между другото, кой плаща?

42

Анонимен

преди 8 години

Когато някой налага на един народ нещо против волята му, това се нарича ФАШИЗЪМ. Приемане в Нато без референдум, абсолютно незаконно в нарушение на конституцията, приемане в ЕС без референдум, също незаконно в нарушение на конституцията на България и на Лисабонския договор за присъединяване. Така, че тези които по цял ден прокламират ЕС и Нато, са фашисти, елементарна логика.

41

Поп Грую

преди 8 години

Плевня, всяка твоя дума, излязла от миризливата ти уста, е удар срещу здравия разум и справедливостта! МЛЪКВАЙ!

40

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев ,кои са тези европейски ценности, кажи ги поне един път, изброй ги. Аз се сещам за някой от тях гей паради, гей бракове, осиновяване на деца от обратни психично болни същества, което за мен е престъпление срещу човечеството, инцест, дрога, проституция, робство, трафик на хора, секс със животни, прави краставици, щастливи кокошки и други безумни извращенищя. До ушите сте се омазали и ти и началниците ти от Брюксел и ФАЩ. Хубавото е, че малко ви остава и ще плащате за греховете си.....

39

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА Кой Стамболов ? Оня, който крадеше добитъка на българи и турци и заедно със евреите от снабдителната фирма ,,Хоровиц- Грегер ,Каган ,, го продаваше на Руската армия и си пълнеше гушата с пари. И вместо да отиде да се бие в Опълчението за свободата се скри като страхливец ,какъвто е бил винаги.

38

доктор ХУР

преди 8 години

Пак не се е взел хапчетата, та само от огради бяга, а в огради се крие.

37

Idealist

преди 8 години

Този колко пъти Господ ще го наказва!

36

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев е национален предател и антибългарин и ще бъде съден много скоро от народен съд заедно с цялата проционистка олигархична фашистка мафия, която е узурпирала властта в България вече 26 години и е отговорна за намаляването на нацията ни с 2 500 000 МИЛИОНА души. Такъв геноцид срещу бългрския етнос не е правил нито един нашественик в нашата хилядолетна история.

35

Тато

преди 8 години

Забавно човече имах в предвид

34

Тато

преди 8 години

Това *** определено ще влезе в историята ама като най-голямото недоразумение в съвременната ни история! Едва ли има друга държава в света с невменяем президент!

33

boc

преди 8 години

Президентът на Република България (извинете, говорителя на посолството на САЩ в България, Плевнелиев), ще направи обръщение към БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

32

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Няма база за сравнение с агента на КГБ и ДС - бившия президент Гоце... - историкът, който е чел само изопачената история на БКП...

31

Шаран_БГ

преди 8 години

Как да не съм горд, че съм българче ?

30

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Принципен, смел... - не се поколеба на няколко пъти да наругае джуджето, заради експанзионистичната политика, която то води спрямо България и Източна Европа... - с една дума - ДЪРЖАВНИК... - редом до Стефан Стамболов...

29

боц

преди 8 години

Оооо, това недоразумение е получило директивите при посещението си в САЩ и сега е мнооого активен.Ръси простотии и глупости непрекъснато.Абе Бойко, Озапти го малко!Не разбираш ли, че вече бие и срещу твоя безценен имидж???!!!

28

internetlumpen

преди 8 години

Та като говорим за бежанци, Защо не си спомните за нас? Другите 2млн. Ваши съотечественици !За нас навремето имаше и стени и огради и бариери и контроли???И чия граница искате да махате? На ваша собственост или да пазите суверенитета на България!!!

27

Анонимен

преди 8 години

Г-н Президента каза да махнем оградата, другари да се съберем и да отидем да я съборим иначе какво семейство сме?!

26

Жан Габен

преди 8 години

А?

25

Анонимен

преди 8 години

Търкай търкай))отиде заплатата инче))ДЕМОКРАТИ!