31

Анонимен

преди 8 години

Ехо Владе да вземем да махнем тавана на осигуровките и да премахнем плоския данък - и без това сега удържате на малките по 30% а на големите през пръсти ...1000 малки не могат да стигнат 1 голем, ама то само в чужбина говорят за подкрепа на малките ???В БГ треба да се мачкат и да се махат нали...

30

Анонимен

преди 8 години

поредния тормоз над малкия бизнес.

29

Анонимен

преди 8 години

Искам да знам какво правим с частните полети на Тиквоний???КОЙ плаща ДДС-то???КОЙ плаща АКЦИЗА за горивото???КОЙ плаща на пилотите???КОЙ плаща амортизащията на самолетите????КОЙКОЙКОЙ

28

essed

преди 8 години

Още една глупост за да може да се тормози бизнеса и данъчните да се правят на богове... писна ми!

27

Мариан

преди 8 години

Тъкмо Софията ще се отпуши през уикенда. Хайде всички в метрото! Хем по-бързо, хем възпитателно.

26

Чорбаджия

преди 8 години

Крайно време е разните пишман бизнесмени, изпълнителни директори, да разберат, че не може цял живот да живеят на аванта. Трябва да придобият и лична собственост, че станаха за посмешище с това, дори вилиците и чиниите да си купуват на името на фирмата.

25

Мусолини

преди 8 години

Това си е жив фашизъм.

24

Selfie

преди 8 години

I po edna plastmasova jalta marka na uhoto :-)

23

Анонимен

преди 8 години

До Кънчо 13И на мен ми дреме че си гладна селска въшка.Къпеш ли се поне два пъти седмично или миризмата на коч ти харесва?

22

Фалкон-а

преди 8 години

Искам си ДДС-то, дето возих бистришките тигри.

21

Николай

преди 8 години

До Кънчо:Евалата брато. Да продължаваме все така, с колелата. Подкрепям те напълно.

20

Анонимен

преди 8 години

Поредното безумие което е НЕПРИЛОЖИМО.Калинките на Тиквата ще разсипят тази територия.Но пък аз се радвам че този *** народ ще загине.

19

Анонимен

преди 8 години

Тиквата кога ще си плаща полетите с правителствения самолет в почивни и празнични дни . Както и използването на НСО лимузините пак в такива дни. Всичко тога той трябва да си го плаща от джоба.

18

Йончо Попов

преди 8 години

Еййй, *** държава, негодна работа. Абе г- н Горанов, навремето като трошех жигулата на баща ми за да се опитвам да правя бизнес и той си плащаше ремонтите и поддръжката да не би аджеба да сте ми направили данъчни облекчения? Или да сте ми ги приспаднали като разходи? Тази *** държавна политика ще доведе до тотален разпад на държавноста. И бе това политическата система за 25 години прогони милион свестни хора в чужбина, а също ттолкова избихте с ниските пенсии и геноцид за родителите ни.

17

Дезинфрмирате

преди 8 години

Защо пишете, че е решено и обърквате хората?Това тепърва трябва да мине през парламента и не се знае дали въобще ще се приеме и дали ще е в този си вид.

16

Koleden dar

преди 8 години

2,5% dds ot 2016.:-)

15

някой

преди 8 години

До: номер 15Ауууу! Некои ояли се мутри изреваха на умрело май?Ми... гласувай си пак за любимата ГЕРБ.Гласувай си. Мене вече ми е все тая. Вече.

14

някой

преди 8 години

Дреме ми. Да му мисли шефа със десетките луксозни коли. Аз си плащам чинно ДДС за всичко.

13

Анонимен

преди 8 години

ТАКА ЛИ ЩЕ ПЪЛНИМЕ ХАЗНАТА БЕ ГЕРБЕРЧЕТА? С ДАНЪЦИ ГЛОБИ ДДС-та И ТЕМ ПОДОБНИ БЛАГИНКИ? Е ЩОМ ТАКА ЩЕ Я ПЪЛНИМЕ ЗНАЧИ СМЕ МНОООООГО ДОБРЕ! НАПРАВО СМЕ ЦЪФНАЛИ ВЪРЗАЛИ И ОКОЛО НОВА ГОДИНА ШЕ РАЖДАМЕ. ДА! ЩЕ РАЖДАТ ГЕРБЕРАСТИТЕ АМА МУШМОЛИ! ПОЛУЧИХТЕ ЛИ В ПОЩИТЕ СИ ПО ЕДНО КИБРИТЧЕ И ПО ДВЕ ЛАКТА БОМБОНКИ? ЕДНИ МАЛКИ ГЕРБЕРЧЕТА ГИ РАЗНАСЯХА ДНЕС ИЗ БЛОКОВЕТЕ. НА КИБРИТА ПИШЕ ГЕРБ. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ И ПО СПЕЦИАЛНО ЗА ДРУГАРКАТА САМОКОВСКА УЧИТЕЛКА! ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ!! ЕЙ!! ЧЕ ЩЕ ВИ ДЪРПАТ УШИЧКИТЕ!

12

До 13

преди 8 години

Много сте прави за методиката и последващия контрол. Идеята е хубава в цялост, но първо трябваше да изготвят механизма на работа и контрол и чак след това да го обличат в членове и алинеи