76

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е да се вземат мерки. За нашата държава 531 загинали от началото на годината са много!!!

75

Анонимен

преди 8 години

Седнали да мислят и след дълго мислене установили че само седят.

74

ganeca

преди 8 години

Свалянето на номера е пълна глупост, защото ще започне масово да се крадат номера на автомобили след това!

73

Анонимен

преди 8 години

Крадеш като политик, накрая те наказват с конституционен съдия без нищо да разбираш от това или с някоя друга блага работа

72

Good fellow

преди 8 години

кокошка пред хамбаря, ко ,ко, ко, кокошка пред хамбаря ко, ко, ко, зове, крещи повтаря - ко, ко ,ко, къде сте ми дечица, ко , ко , ко , намреих ви храница - ко,ко,ко!Поздрав за джигитите !

71

Анонимен

преди 8 години

Медиите са ни долни и продажни, платени от чужди частни олигарси. Ние сме лишени от правото да бъдем информирани, а сме пропагандно зомбирани и заблуждавани системно 26 години, като с всяка година парите все повече съсипват медийната свобода и се налага дива цензура, чийто елемент е и тая истерия с няколкото катастрофи в повече, отчасти заради съкратените много полицаи отчасти заради тъпата реформа с камерите и бойкота на свикналите да лапат и да делят с разни също корумпирани шефчета и шефища

70

Пиян ли?

преди 8 години

Пияният шофьор защо изобщо се решава да шофира пиян и го прави само в България? Същият този шофьор и през ум не му минава да шофира пиян в Германия например.

69

BEEE

преди 8 години

ОТ ЦЯЛАТА ДАЛАВЕРА ЩЕ НАМАЖАТ НАЙ МНОГО КАТАДЖИИТЕ. И СЕГА СИ ИМА ДОСТАТЪЧНО ЗАКОНИ АМА НЯМА КОЙ ДА ГИ ПРИЛАГА

68

Анонимен

преди 8 години

Когато си отговорите на простият въпрос - защо тези според вас откачалки, като шофират извън България са примерни шофьори, както и обратното защо примерните в родината си чужденци, когато шофират в България стават, както вие пишете - откачалки, тогава ще разберете, че е напълно безмислено да се търси вина в шофьорите. И подсказвам, в чужбина не ги плашат високи глоби, а нещо по-страшно, факта, че ако нарушат правилата, веднага ще последват санкции.

67

Анонимен

преди 8 години

Вучков сложи камери на полицаите да не рекетират хората по пътищата. Те спряха да работят, катастрофите се поувеличиха но управниците и от това направиха капитал, сега със затвор щели да решат проблема, а що не накарат катаджиите да работят, но и те се разработиха, като им позволиха да бачкат без камери. Цирк дьо ГРОБ. Само Вучков, един честен човек бе изхвърлен от хунтата.

66

Анонимен

преди 8 години

Сега се разбра защо бе тая истерия с катастрофите - за предизборно отклоняване на вниманието на хората от празните им джобове и дълговете им и за "решението" на проблема - жалки управници, скапана държава изтерзано общество. Като ви купят и гласовете и готово. Поредния постен и успешен сценарий.

65

BG

преди 8 години

мммда..... Като гледам коментарите, ясно е едно, а именно:Българина бърка карането на кола с правенето на секс. Не иска да му дават наклон на ***! Много рев ве, много нещо ! Ако ще разстрел да правят КАт на пътя при нарушения, на ВАс какво ви пука, нали сте изрядни водачи и всеки може да върти геврека? Ало в Гърция и Англия като карате и правите секс, що се държите прилично!

64

Анонимен

преди 8 години

Рапона да строи затвори. Целта му е да се смажат окончателно хората, да има страх и противопоставяне за да властва. Кой разврати и лиши от надежда младите, кой скапа оброзованието, кой наложи чалгата и простащината, кой свали до нула морала и унищожи интелигеннността и независимостта, кой краде като луд и бедността смазва всичко? Всяко правитилство което се е натрисало на хората. А Рапона финализира разрухата и упадъка на морала. Тази разруха е в основата на безобразията по пътищата.

63

Anon

преди 8 години

"Според статистиката на "Пътна полиция" голяма част от тежките пътнотранспортни произшествия с ранени и загинали са от водачи с малък стаж"Поради факта, че те спазват правилника за движение по пътищата! Писна ми на междуградски път с органичение 90км/ч покрай мен да летят с над 110км/ч...

62

До 55

преди 8 години

Калпавото обучение е най-малката причина за проблемите на пътищата. Не знам за човек, който да се е научил да шофира само след един шофьорски курс. Винаги си трябва голяма практика, която шофьорският курс не може да ти осигури. Задачата на шофьорският курс е да ти даде достатъчно начални умения, както и познаване на писаните правила, за да можеш след това да се научиш да шофираш вече в реална обстановка.

61

варненец

преди 8 години

Хах ,как ще му свалиш номерата , кото те са занитени с нитачка ? А , госин Тиква ? Xax axa aaxaxaxaxaxaxaxa

60

Затвор викате

преди 8 години

Айдеее-адвокатите пак намазаха тлъстия хонорар! Сега ако примерно не видя знак 50 км и мина със 115 и ме засекат, тогава адвокатът ще ме спасява от затвора срещу доста солидна сума. Честито, адвокати, идва вашето време!

59

Анонимен

преди 8 години

Продължение:Един вид, принуждават някой да си дерегистрира колата и спре от движение,а именно те са му издали безсрочно такова разрешително (ако си покрива ГТП всяка година) и регистрационни номера.И трябва да му върнат с лихвите 120 лв за закупените номера,за платен предварително годишен данак,за винетка и т.н. и трябва да докажат,че колата не е годна за движение понеже това че аз съм направил нарушение не значи, че колегата във фирмата не може да качи във нея.Шефовете няма само коли да регистр

58

Анонимен

преди 8 години

Дано да има ефект, че започнаха да се избиват по пътищата като касапница. Ако почнат да им конфискуват книжките и колите чак тогава ще се спрат - с глоби нещата не свършват - бутне 20 лв. на катаджията и продължава да кара като обезумял докато не сгази някое дете по улиците както вчера за пореден път гледахме по новините.

57

ТОТО

преди 8 години

Браво-напълно подкрепям-само така-!