240

Анонимен

преди 8 години

"В пристанището Тартус, което е под контрола на Военноморските сили на Русия, акостирал китайският самолетоносач Ляонин-Си Ви-16, който е придружен от ракетен крайцер.Според информация на израелското военно разузнаване Пекин изпраща в Сирия и ескадрила от най-новите, невидими за радарите изтребители бомбардировачи Джей-15 Летяща акула.ЗАЩО СИ ТРАЙКАТЕ ПО ВЪПРОСА? Русия + Китай + Иран + сирийската армия на терен. В добавка супер дипломатът Лавров... а, и чеченци за подправка на ястието!

239

Анонимен

преди 8 години

Как вървят плановете с храма ,където трябва да седне този,когото очакват да подчини целия свят?https://en.wikipedia.org/wiki/The_Temple_Institute.За да стане това на първо място трябва да паднат всички арабски правителства наоколо,армиите им и държавите им раздробени,Сирия и Иран не са съгласни с плана и резултатите ги виждаме днес ,докато хората вместо да видят корените на страданията на милиона са заети с безмислени дискусии разпалвани от двамина слуги на антихриста насочващи омраза към Русия.

238

!

преди 8 години

Заглавие noahide.org/article.asp?Level=637&Parent=88"Обединен свят в Обединени Нации"казва..Обединените Нации днес направиха драматични стъпки към световен мир когато посланници,неправителствени организации,равини и духовници се събраха за да дискутират Седемте закона на Ной в залата за конференции на ООН в понедленик,2 юли...седемте закона на Ной са задължение на цялото човечество.."Хората разбира се не знаят нищо докато лидери и духовници се отказват от Името на Исус за да служат на антихриста и наложат това на нациите си.

237

Анонимен

преди 8 години

Ердоган е пътник. До тук беше. Защото се въртеше като вентилатор и се изживяваше като нов султан. Сега трябва страшно много да внимава, особенно с опитите си политически да пързаля и изнудва силните.

236

/

преди 8 години

Ноахайдите са тези,които трябва да инфилтрират всички страни и всички правителства за да служат на каузата за подчинение под антихриста и работещи на местна почва срещу поданиците си,които избират Исус пред антихриста.Това се нарича"новата цивилизация",което ще най-големия терор срещу християнството,което света знае,легалното обезглавяване за тези,които проповядват Божия Син Исус като Господа ни.

235

Анонимен

преди 8 години

Така... най добрата армия, с най добрата икономика, първите 143 милиона, вторите 1 400, с подкрепата на иран -77 милиона, почти на собствен терен срещу платените главорези на саудитите и янките. Ще ги изринат като оборски тор. Лошото е, че цяла Европа и Азия дълго ще вони и ще се пробват с терористични актове за дестабилизация и много хора ще страдат.

234

чичо пич

преди 8 години

Така руснаците започнаха и в афганистан и после какво стана едно мазало социализмът си отиде там от където дойде. това го казвам на руските тролчета да помнят, че ще се повтори всичко

233

!

преди 8 години

Наказанието обезглавяване за нарушаване на всеки един от ноахайдистките закони,като напр.признанието"Исус е Господ"ще е релност само когато има храм в Йерусалим под антихриста.Законите на пръв поглед изглеждат невинни и справедливи,но то е измамно,зад тях стои талмудокабалистичното им тълкуване

232

..

преди 8 години

Войната в средния изток е религиозна война,тя е за превземане на Йерусалим.Целта е да се построи храма в който ще седне антихриста,който трябва да подчини целия свят.Такъв невиждан терор е описан в Откровение 13 и 2Солунци 2.Там ще е главата на световно правителство.Но първо трябва да се разбият всички религии,исляма в момента и да се подчинят хората на ноахайдистките закони за нарушението на всеки от които е обезглавяване.

231

.

преди 8 години

Сред днешните така наречени палестици са останките от биологичен Израел,разбира истинския Израел са всички,които са приели МесиятаИсус по света,които Той ще събере при връщането си.Тези израелци приели Месията си на времето днес са палестинци,защото терористичния ционизъм не признава за евреи такива ,които са станали християни и не ги допуска според т.нар.закон за завръщане.Евреин днес е човек,който следва талмуда,който не е Библейско учение и кабалата,такива не са посрещали Исус но тези,които са станали християни.

230

Анонимен

преди 8 години

За да се разбере ситуацията е важно са се проследи последната реч в оон на лидера на ционисткия терористичен режим и как ЛЪЖАТА е яхнала световните лидери,много от тях,повечето неща,които лъже за Иран са това,което ционистия режим върши приписани другимо.Всеки сериозен студент на историята е забелязал,че новата тактика за ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ на лъжците и слугите им е да кажат това,което те престъпно вършат и лъжливи и саркастично да го припишат на тези,които са белязали за унищожение

229

.

преди 8 години

Ситуацията абсолютно е опасна за целия свят,Сирия стои на първата линия за спасение на човешката цивилизация,страната,която векове съхраняваше потомците на първите християни.Според плана Йинон ,който е само едно от доказателствата за пъклените планове,Сирия трябва да се разпадне на 4 части враждебни една на друга.Ционизмът-бясното куче на антиБожия ред седи на няколкостотин скрити ядрени бомби и е най-голямата опасност за света.

228

Анонимен

преди 8 години

Нещо много тихи *** след насирането на американците с болницата

227

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен..новините мълчат за навлизането на стотици войници на терористичния ционистки режим в окупирания Западен бряг

226

Анонимен

преди 8 години

Американците са варварите. Вчера са бомбардирали болница и са убили 20 човека. Русия и културно, и като територия е европейска страна. Русия е най-великата страна на света. Руснаците са наши братя.

225

Анонимен

преди 8 години

След психопатското последно изявление на Нетаняху в ООН в което маниакално и обсебено изля рдовната си помия от лъжи,клевети и насъсквания на света за война срещу Иран,когото спомена 61 пъти,изглежда,че само присъствието на Русия може да забави пълно разгръщане следователно на трета световна война за която 24/7 се изработват проекти от слугите на сатаната,новините мълчат за навлизането на стотици войници на терористичния ционистки наказание,нито за Холокоста последния над Газа на 500+деца,нито на няколкото деца избити от самолет умишлено докато играеха футбол.режим в окупирания Западен бряг,

224

до 393

преди 8 години

2/3ти от населението на Русия е в Европа, така че е в Европа. Слаба ти е географията.

223

Анонимен

преди 8 години

стига празни приказки- *** на САЩ след два дена бой и хукнаха към ирака кого е бомбардирала коалицията на САЩявно не ислямска държава а армията на асадама щом и братята китайци са цъфнали там работата е яснаще си останат краварите само с лая на *** *** дето ги хранят по европата и у нас -а любимото им отроче ИД в небитието- стига са разорявали светски държави щото им е падноло промишленото производство и айде да скапваме всеки който може да произвежда и най-вече европа

222

Миро

преди 8 години

Тия дето са по магистралите са комунистите ,дето от 44 г.крадат ,а сега тяхните отрочета,деца и внуци...това е оправданието и на Борисов ,че има много влогове в банките , а се оказва че тези влогове са само на едни и същи милионери ,дето имат пари из всички банки а останалите 90% от българите имат по 1000-2000 лева влог за погребение и по 10000 лв. заеми.Защо не попитате има ли политик,който да тегли пари да си плати тока, да си купи дърва?Оказа се че само7% от българите владеят цяла България !

221

Анонимен

преди 8 години

Германия, Франция и Англия са васали на САЩ. В Европа няма независими държави с изключение на Руската федерация.