248

istinata

преди 8 години

Do 386-evala.tva beshe logichesko mislene

247

Анонимен

преди 8 години

краварите с епръскат по шевовете толкова милиарди докато я създадат тая ислямса държава и сега някакви си казаци да и видят сметката- иде ред и на "неправителствените" организации и там досто милиончена са налялида има кой да плещи по телевизиите и да организира протести по тахна поръчка

246

Анонимен

преди 8 години

Свърши ли филмът "Борбата срещу ИД" - копродукция САЩ, Европа ?

245

Анонимен

преди 8 години

Обамата и Камеръната са в паника. Разсипват делото им, войната ще свърши.

244

*/*

преди 8 години

Това за журналята е ясно ,вземат едни кинти и плямпат каквото им наредят.Особенно трогателна е Ани Барекова(пардон Цолова).Докато беше в БТВ при Барека ,го гледаше и само пърхаше с очички.Сега се изживява като политически наблюдател (МОЛЯ ВИ) и първи PR на правителството.А е толкова *** (поне да беше хубава..щеше да е простено).

243

Анонимен

преди 8 години

сталин е диктатор като наполеон чингиз хан александър македонскино е построил най-голямата империя окакто свят светува от чукотка до берлини затова го мразят и го плюят тия дето искат същото но немагат да го направятслед още 50 години друго ще се говорието и грузинците вчера са направили демонстрация искат си паметника пред градския съвет в гр. гори- дойде им акъла макар и късно

242

колио

преди 8 години

До едрия капитализъм уж се пишеш ,разбирач а не си чел трудовете на руския украинец наи големия противник на путин и наи големия изледовател на стали та тои доказва че милионите ибити от сталин не са милиони а а около 150 хиляди за 20 години другите са били безплатна работна ръка в сибир.За сравнение в САЩ са се самоизбили 315хиляди за 9 години или 4 пъти по добре от сталин.

241

циник

преди 8 години

Странно как медиите в БЪЛГАРИЯ отразяват едно събитие и какво внушение правят, когато Русия нанася удари по ИД, те се отразяват по начин, който внушава съмнение и обвинения, когато САЩ нанасят удар в Кундуз/Афганистан и доказано загиват невинни лекари, този факт се отразява така, щото да внуши колко са прави *** видите ли, грешка станало, а такива грешки били нещо нормално, приятелски огън дет се вика, тва е журналистиката в милата ни родина.

240

Спартак

преди 8 години

Сега джихадилите ще разберат смисъла на една често употребявана фраза от хамериканските филми - You can run but you can't hide....

239

ьььь

преди 8 години

Мачкай животно

238

25г.

преди 8 години

Забавно, за 1 ден направиха повече от хамериканчетата за 2 години, 2рият ден ги съсипа, утре какво ще стане ми е интересно, особено след: ''Той добави, че руската авиационна група в Сирия ще засилва ударите си по терористите.'' 20 удара за 1 ден ... колко ли ще е увеличението? :D Те затова ФАЩ и Европа зареваха толкова, усетиха откъде задуха вятъра.

237

Анонимен

преди 8 години

19 жертви след въздушен удар на САЩ върху болница на "Лекари без граници" в АфганистанАтаката е срещу болница в Афганистан, поддържана от неправителствената организация "Лекари без граници"Новината за жалост е от днес. Още ли вярвате на американците?

236

Анонимен

преди 8 години

19 жертви след въздушен удар на САЩ върху болница на "Лекари без граници" в АфганистанАтаката е срещу болница в Афганистан, поддържана от неправителствената организация "Лекари без граници"

235

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг защо не пишете, че руснаците са затворили въздушното пространство над Сирия и, са предупредили краварите и *** да се омитат от там.

234

БГ

преди 8 години

ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПИТА,КОЙ И КОГА НАПРАВИ ТЕЗИ БУНКЕРИ,ОТ КЪДЕ ВЗЕХА ТОЛКОВА МНОГО ЦИМЕНТ,ТЕ ПЯСЪК СИ ИМАТ.ТОЛКОВА ЛИ СА ***,ЧЕ ВСИЧКО СЕ ВИЖДА ОТ КОСМОСА,СНИМКИ СЕ ПРАВЯТ.ЗАЩО ЗАПАДА НЕ ИМ КАЗА,ВОЙНАТА УСПЕХА ИДВА СЛЕД ДОБРО РАЗУЗНАВАНЕ.ЯВНО НЯКОИ НЕ СА СПАЛИ.ТАКА И ИДИЛЦИТЕ НЕ СЕ СЪБУДИХА В ТЕЗИ БУНКЕРИ.САМО ЗА ТРИ ДНИ И СВЕТА НЕ Е СЪЩИЯ.

233

колио

преди 8 години

До едрия капитализъм да сравняваш руснаците с кореиците е не смешно а трагично . Руснаците са вьвили думата бистро вьв френския свършиха ВСВ вБерлин или както по долу някои бе казал те не започват воините те ги завършват.

232

k

преди 8 години

До Анонименmnogo mnogo mnogo si prav

231

Анонимен

преди 8 години

Абе който и каквото да ми разправя Бананата се издъни повече от Роско дажеИ това ми било президент на САЩМали-и-й.....Путин .....Сещам се за един филм на Юрий Никулин и великата му реплика:Вот....(тебя болшой палец)

230

колио до странджо

преди 8 години

Путин димонстрира на САЩ и Европа каквиса въъзможностите но Руската армия Белким зацепят че тя не участва в украина иначе встолицата на домбас отдавна да е Киев.След тази демонстация вече меките китки и хохлите ще спрад да се *** с руснаците.Бии самара да се сеща магарето. Този коментар е специално за странжата и сестраму одисеика.

229

Анонимен

преди 8 години

"Около 600 наемници са напуснали позициите и се опитват да стигнат до Европа"май нема да са само 600, ще сме им благодарни на братушките за окупирането на европа от брадатите... не дай и пази боже от ''екшъни'' както във сирия