78

Тихомир Томов

преди 8 години

Признание за героизма на българите .Нищо страшно и лошо , че са харесали тази песен , с която се тръгва на бой !

77

1234

преди 8 години

Всеки музикант знае, че има такава песен с турски текст. Както и че "Хубава си моя горо" е кавър на турска народна песен. Както и че странджанската "Ясен месец веч изгрява" е кавър на "Юскюдар". Както и много други фолклорни песни, което е съвсем нормално за онова време. Но ДПС нямат право на такива елементарни провокации. Не и в този момент. Гнусно е. Опасно е. Глупаво е. А твърдят че са модерна, европейска, либерална и нам ква си партия.

76

****

преди 8 години

Ne moga da povqrvam kak edna pesen sazdadena za borbata protiv turcite, tezi pomiqri shte q peqt pri tova na turski! tezi ni se podigravat!!!!!

75

Анонимен

преди 8 години

На турски ще си говорите в турция. Тука е България и се говори български. Който се чувства турчин, да си взема сакчето и да отива в турция.

74

+

преди 8 години

Днес песен, утре сюнет, догодина Турция си иска Тракия... Без бой май няма да мине, но трябва първо нашите продажници да избесим, че са по-вредни, после чуждоземните

73

стига вече

преди 8 години

На улицата, в дома, в парка, в маркета и където си поискаме другаде /освен официалните бг институции/ ще си говорим, пеем, смеем на турски. И не смейте да ни изпробвате търпението, защото и ние турците търпим обидите ви, но всичко си има граница. Прекалявате и се самозабравяте, това го няма в никоя друга европейска държава, постоянно да потискат малцинството, а уж се пишете за демократи. Бай *** хал- хабер си няма от демократични ценности, те затова и за 5 пари не ви бръснат в ЕС!!!

72

Анонимен

преди 8 години

Местан да си гледа турция. турция се разпада и скоро ще последва съдбата на Югославия, такава е съдбата на всички империи и изкуствени държави - разпадат се на микродържави.

71

Анонимен

преди 8 години

До TRAKIECИскаш да кажеш потурчените местни жени вероятно. Оригиналните турци са ***, тези жени *** и с криви глави ли бяха? Сега турските сериали са пълни с руси туркини със сини очи, защо ли?

70

Мирослав

преди 8 години

Ето това вече прелива чашата... Не ме интересува коя дума била турска! Ми то и френски думи ползваме, Що не пеят на френски? Като живееш в България трябва да говориш БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

69

Потиснат

преди 8 години

Кой подклажда етническото напрежение? Кой, кой??!

68

Анонимен

преди 8 години

В средновековието "турчин" е било обидна дума в цяла Европа. Така са наричали най-тъпите хора.

67

555

преди 8 години

До агент 007 Много точно казано

66

агент 007

преди 8 години

Кой уши байряка? първо байряк е 100% турска дума. второ пее се за някаква панагюрска на име райна

65

vpvi

преди 8 години

Мръсни ***

64

penicillin

преди 8 години

' Гледат делото срещу Станишев за изгубените документи 'Член104НК(1) Който издаде или събира с цел да издаде на чужда държава или на чуждаорганизация информация,представляваща държавна тайна, се наказва зашпионство с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.

63

Българин

преди 8 години

Плащам,ако някой ми напише български текст-гавра към турския химн.

62

разделяй и владей

преди 8 години

Лошо:Партии, сайтове, телевизии, които дърпат чергата под краката ни за да изгубим равновесие и да се хващаме за сламките им.Добро:Вместо да си бием шамари един другиму че ни дърпат чергата, да набием шамарите на горните защо те дърпат чергата под краката ни.

61

Анонимен

преди 8 години

Химна на НРБ-то е някаква чешка песничкаИстинския химн на България е Шуми Марица

60

Анонимен

преди 8 години

Тия агенти от дпс где се слагат краи чистите ни политици от класата на симеонов каракачаное цветанов кунева раданчо воленчо боико

59

Анонимен

преди 8 години

Е нарочно е. То е ясно. Отново провокация с цел насаждане на етническо напрежение, което ще доведе до обединение на електората на ДПС. Гнусари. Силно се надявам българските турци да го разбират, и да не ги подкрепят на изборите. Защото всички губят от подобни похвати.