74

77

преди 8 години

1 000 000 ДУШИ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ ПОД ПРАГА НА БЕДНОСТ ОТ 281 ЛЕВА .

73

Анонимен

преди 8 години

Тоя ако влезе във затвора , ще стане любимата звезда певица , кога ще са президентските избори

72

11

преди 8 години

И тези думи ги е казал президентът на най-бедната страна в Европа! Лицемерието и безочието нямат граници!

71

77

преди 8 години

157,50 ЛЕВА ПЕНСИЯ И 380 ЛЕВА ЗАПЛАТА . ЩЕ БОРИМ БЕДНОСТТА ??? С УВЕЛИЧЕНИЕ ОТ 2,94 ЛЕВА ЗА ПЕНСИЯ ИЛИ 20 ЛЕВА ЗА ЗАПЛАТА .ЦИРК.

70

Драмско

преди 8 години

Според местните хора, Асен Плевнелиев е участвал в потушаването на Корнишките бунтове през 1973 г., както и при смяната на имената им след това. Поради тези си заслуги бил изтеглен на работа в Благоевград и от обикновен учител по български език и литература станал голям партиец. А днес синът му обещава че ще изкорени бедността по света...

69

Драмско

преди 8 години

ПР на президента и негова лична любовница, днес се е развихрила. Още колко статии ще публикувате за сина на Хасан Али от село Плевня (Драмско).През 1975г. името на Асен Плевнелиев се появява в документи наОкръжния комитет на БКП в Благоевград. Той е назначен на длъжностинструктор към Окръжния комитет, а задачата му е да посвещавапомашкото население в околията. Работи основно с жители на селатаОсиково и Корница.

68

Така ли казаха?

преди 8 години

Ответен удар: Словакия съди ЕС за квотите за бежанцитеНие сме суверенна държава, отхвърляща диктата на мнозинството, заяви премиерът Роберт ФицоМулти-култи Европа е провалена и червените кумунуидни фашисти треперят и газ пикаят.

67

Анонимен

преди 8 години

Надявам се след промените в световен мащаб той да има къде да избяга,защото тук го очаква линч.

66

вв

преди 8 години

кога ще. станем богати когато пенсия сто двеста лв 0

65

Анонимен

преди 8 години

Вие ,,президенте'' заедно с вашите предшественици от 25 години успешно въведохте бедността в България като възстановихте в духа на демократичните ,,ценности'' - клошарството, бездомничеството ,магистралното труженичество и т.н.Бъдните поколения,ако ги има ще ви бъдат вечно признателни !

64

Анонимен

преди 8 години

Хахаха, 26 г. определени хора си пълниха гушите и забогатяха на гърба на народа и спането на правосъдието. В България работодатели станаха само мошеници и далавераджаии прости, които се подиграват с труда на хората, а държавата не реагира. Ако политиците имаха желание да подобрят живота на народа щяха да криминализират нереалните т.договори във фирмите, не плащането навреме на заплата, работното време над допустимото. Мутрите по върховете не им пука какъв е живота на хората, те искат пари.

63

Анонимен

преди 8 години

toz miki maus njma da go mahat

62

Анонимен

преди 8 години

Затвори си чутурата бе *** , хората не могат да чакат да дойде датата за президентски избори - по добре един друг самсуняк ама с по добра стойка от твоята , травестита има по "мъжко" излъчване :)))

61

Анонимен

преди 8 години

когато си готин те Обичам!

60

11111

преди 8 години

мдаа....началниците от EU u USA назначиха Тиквата и Плевела ....да плямпат глупости по TV....

59

Анонимен

преди 8 години

Жал ми е за жена му на тоя Травестит, колко години се мъчи с тоя ***!Това е голяма жена да търпи толко години, заради Честта!

58

Анонимен

преди 8 години

Тук някои питат кой е този "Одисей"? Ами то си е очеизбодно - "Одисей" си е един най-обикновен гей, който пише глупостите си с ясната мисъл, че ще повлекат след себе си порой от ... /ще го напиша малко по-прилично/ да ги наречем мераци за настандартен секс с неговата нищожна персона и по-специално с една анатомична част от същата тази персона. Но пък от друга страна кой би го винил, че търси оргазмичен екстаз по този начин - всеки си е малко или повече башка извратеняк!

57

Дали да кажа

преди 8 години

Другарю Плевнелиев, първо изкоренете бедността в България, а след това давайте съвети как да се премахне бедността по света. Обаче вие като представител на олигархията изобщо не се интересувате от срамния факт, че половината от вашите сънародници са с доходи под прага на бедността.

56

Цървуля

преди 8 години

Не съм адвокат.Тоя не мога да го понасям

55

Анонимен

преди 8 години

До ЦървуляВъобще не е за Карлуково, не го оправдавай (да не си адвокат-мафиот ей?). Тоя съвсем целенасочено продава България (не че е първият де)