34

онз

преди 8 години

До Анонимен49цитирания учебник го има във всяка библиотека. отиваш, вземаш и четеш. иначе пиеш три ракии, гледаш лавров по телевизията и биеш жена си че ти е малко шарлана в салатата.

33

Анонимен

преди 8 години

Злобното руско джудже е заповядало България да се третира като враг, това е ясно и на децата. Яд го е защото днес те са по-бедни и изостанали и ще се пръсне от злоба, най-вероятно чупи моливи и в този момент.

32

Анонимен

преди 8 години

Кажете, за какво са ни самолети след като си имаме американски бази с две ескадрили f. За да звъннат от фащ департамента на Роско, той да притрепере от възбуда и да свалим някой руски хуманитарен самолет, да вадим труповете от морето и рашките да ни изпепелят с някоя 10 глава Топол- М ли? Мерси!!! Трябва ни само едно, обявяване на пълен неутралитет и напускане на НАТО. Нищо повече!

31

буш

преди 8 години

До Анонимен46ако ти си на местото на уса, и следиш медиите у нас с сичките политически джуджета, обонго, атакисти , *** 3 поколения в 20 политически течения и генералитет обвързан с руските тайни служби, ще дадеш ли ? лично аз на местото на хамериканците даже бих запитал, като миговете са за ремонт от времето на станишев, как сега се сетиха да ги дъвчат.

30

Анонимен

преди 8 години

Генералният директор на руската корпорация МиГ Сергей Коротков уведоми България за невъзможността изтребителите й да бъдат ремонтирани в Полша. Ако такъв ремонт бъде извършен, то РСК МиГ ще прекрати изпълнението на договора за поддръжка и експлоатация на самолетите. "Полша самостоятелно и в пълен обем изпълнява работата по поддържане в изправност и летателна готовност на самолетите МиГ-29. Полша може да изпълни модернизацията на самолетите по стандартите на НАТО" отговори министър Ненчев

29

Подпоручик

преди 8 години

То държава няма, те за военна авиация ми говорят. Всичко е навързано.

28

НАТО

преди 8 години

Трябва да има многохилядна НАТОвска армия в България. Танкове, самолети и модерно въоръжение за да ни пази от жадни за земя азиатци.

27

онз

преди 8 години

До Анонимен43е кой ти казва че братята славяни са щели да си го пуснат на главата? ние сме идеалната цел. хем героично, хем гащите вързани.

26

Анонимен

преди 8 години

До МИГ пост 29Че прибалтийските пинчери ги "охраняват" немците, защото в най-голямата им цев не можеш да си навреш палеца! Гледай, нашите са си същите ***, проблем ли ти е? Руснаците ли ще ни нападнат? Че за какво да ни нападат, и нас ли да хрантутят? От роб какво можеш да получиш? А?

25

онз

преди 8 години

До Анонимен41според единия от учебниците от висше военно артилерийско и т.н училище , пробив по границата на варшавския договор по широк от 50 километра се запушва с тактическо ядрено. та, да. вместо десант с спецназ от грузия, най вероятно е щел да дойде топол.

24

списаревски

преди 8 години

До О.З. от ВВСистинските офицери от ВВС бяха лидерите на легия "раковски". а тва руско уше разправя че ако нямаме мигове , нямаме авиация. представям си колко тежко им е на шведите без отремонтирани мигове..

23

ХХХ

преди 8 години

България се чуди от кой на кой да кацне ......възможно е да останем без авиация само и само Русия да НЕ ни управи Миг-овете .........защото САЩ така казали .............

22

onz

преди 8 години

До Анонимен28тва с опъването е *** мит, турската армия по времето на варшавския договор е над 1 милион души. единственото нещо което сме можели да направим е да купим с живота си ония 3 минути които са необходими на руските балистични ракети да ударят агресора с мегатони интернационализъм и вечна дружба

21

vesko02

преди 8 години

През последните седемдесет години ни водят едни и същи клоуни,просто отпреди двайсетина години се появи чувство за хумор ,което по преди го нямаше

20

Реконкиста

преди 8 години

Михов е руски агент от свитата на агент Гоце и Р. Петков, щом *** за нещо значи е добре за България.

19

Анонимен

преди 8 години

ДА ви е.а у армията. п.тки с пу.ки. Вече няма държава

18

МИГ

преди 8 години

Г-н генерал още през 90 -те години трябваше да не направи тка, че да преминем плавно ако трябва към военна техника на западните съюзници...демек НАТО. Сега след толкова години в НАТО ние още ползваме Мигове. Такъв смях няма в никоя друга НАТОВска държава. Сега заслужаваме поляците да не ни ремонтират МИговете и да оставим на Република Турция да ни охранява въздушното пространство. Г -н генерал Вие бяхте в ръководството на БГ армия. Сега имате наглостта да давате акъл. Има една стара поговорка...

17

Патриот

преди 8 години

Вън американската хунта от България ,вън *** и продажници натовски!

16

АТАКИСТ

преди 8 години

Продавам 35 годишна хамериканска тенекия F-16 за 45 милиона лева! Част от парите ще си ги избиете от рециклираща компания "Надин"!

15

непукист

преди 8 години

Ха- ха авиация това беше някога сега почти всичко у нас е или менте или втора употреба (така наречения нов внос при автомобилите). При така стеклите се обстоятелства на управляващите ни *** не им остава нищо друго освен да спретнат един "нов внос" на летящи ковчези на безумни пари (това го могат ) и да плашим гаргите с тях.