55

Анонимен

преди 8 години

Не съм му фен, но след като има толкова хора определено коментарите против него са смешни !

54

Анонимен

преди 8 години

до 112Нали ако кажеш че Йовано, Йованке е чалга и ще ти спукам главата от бой? Нали ако кажеш че Кога зашумят шумите е чалга и ще те заравям някъде *** скапан метъл?

53

Анонимен

преди 8 години

до 112Ми защото Слави не прави само ЧАЛОГА, затова имаше толкова народ снощи, ***!Ч Толкова ли сте *** вие металите и рокаджиите бре?

52

Чалгари на камари

преди 8 години

До АнонименЗащото има все още *** като тебе, които не правят разлика между чалга и културна музика. Това,че Слави не е Глория, Преслава или Софи Маринова, не го прави нито по-клтурен, нито по-приятен, а още по-малко добър музикант.

51

Анонимен

преди 8 години

до 101 ще ме извиняваш, но народа харесваше музиката на Трифонов още преди да беше оскотял- още ония в годините на прехода, когато имаха хората и пари и ходеха по кръчми и заведения и се забавлкяваха като за последно.Затова ти казвам, че народа си спомня за онези хубави времена чрез песните му от онова време- тяхното истинско време.

50

Гуфи

преди 8 години

Колко още реклама ще правите на този вирус "Слави", инфектирал цялата нация с безподобна олигофрения от екрана по БосфорТВ? Над 15 години повсеместно плюене, цици, дупета, псевдо патриотизъм- граничещ с идиотизъм, без да предлага никаква алтернатива, освен да показва още цици, дупета и крака, още да плюе и да се прави на върховен съдия пред дузина комплексари, сбъднали мечтата си да участват в цирковете му! Това тук се продава добре! Безкрайно съжалявам момичето Крисия!

49

Анонимен

преди 8 години

до 102Коя *** на Митьо сега ще събере повече от 5000 души на открито? Това да не са ти времената, когато изгряваха Тони Дачева и Глория в началото на Прехода, бе ***?

48

Магове

преди 8 години

Колко мъка има по земята.

47

Анонимен

преди 8 години

Явно *** е чалгар.

46

до 101

преди 8 години

Защото народа оскотя!

45

Анонимен

преди 8 години

Само не се разбира кое е лошото на балканската музика. Вие забравихте географската карта ли? Няма нищо лошо хора да се радват на регионална музика, не ли? И какво сте тръгнали да сравнявате Слави с Металика? Въобще два грама мозък имате ли?

44

Анонимен

преди 8 години

Този "родолюбец" плаща ли данъци в България?

43

тТт

преди 8 години

След излизане от ВИП Брадър - 80 000 човека на Джорджано!!!'Айде, пукайте се, чалгари, да живеят олигоfriendите! :D

42

Анонимен

преди 8 години

Защо ме изтри бе РАК да те хване ,та да те стопи за половин година да умреш! Абе аз утре неделя у църква ще те кълнем и тебе и детото ти рак да го хване за три години по болници да умре.Трии ме пак всеки път ще те кълнем, та да те стигне

41

val

преди 8 години

бре хора, бре! преджасахте ли бре....

40

Федор

преди 8 години

През 1991 в Москва (фестивала Monsters of Rock) Metallica свирят пред публика, която по различни оценки наброява около 1 млн. души. Така че хайде да си гледаме нашата паничка и да не се сравняваме с едни от най-великите в историята на музиката!Това си е типично нашенска черта, явно обусловена от някакъв комплекс за малоценност. Това че си спечелил тази година коча на селския турнир още не означава, че си по-велик от Федор Емеляненко. Ако ме разбирате какво искам да кажа...

39

Анонимен

преди 8 години

Герберастите умират от яд, че Слави е бил, е, и ще бъде много по обичан от всичките политици взети заедно! Защото за разлика от тях той е патриот и родолюбец!

38

Кон Дйо

преди 8 години

събор на простаци с "ДЪЛБОКА БАЛКАНСКА ДУШЕВНОСТ"!ДО 92-ТИ СИ ЗАВЪРШЕН ***!!! :)

37

Ааа

преди 8 години

Обичам да слушам както Металика и АСDC така и Слави Трифонов.А че концерта на Слави снощи беше СУПЕР няма никакво съмнение.

36

Касиера

преди 8 години

Не е важно количеството, а качеството. На снощния концерт се беше събрала утайката на българския народ. Коефициента на интелигентност на снощната публика е колкото на 10-15 нормални човека.