53

Анонимен

преди 8 години

До МимиКакво се възмущаваш прехода от "развит социализъм" в "либерален капитализъм" беше с любезното съдействие на цяла развита Европа. Разбитото производство и земеделие и приемането ни в ЕС не е защото сме европейци с красиви сини очи, а защото сме пазар без реална местна конкуренция и без мита. Също така местните разбойници доокрадоха всичко и послушно изпълняват заръките на окупаторите правителство след правителство.

52

Анонимен

преди 8 години

До драскача 69Не знам кой какво мисли и как, но първо мойто момче трябва да се защити националния интерес и отварянето на център за регистрация на бежанци не е подготовка а приемане на условията на играта. Идеята е цялата *** от главорези да се връща от цяла Европа в България и Гърция и познай какво ще става тук. Трябва да се затворят южните граници и ако трябва да се минира отново, армия, жандармерия и гранична полиция. Това не е драма постановка а реална заплаха за отново 500г. мрак

51

художника

преди 8 години

А бе в тоя форум 95% си избиват комплексите. Двама- трима, като "Антон" мислят рационално.И въобще не ми пука от вашите минуси, щото нямате реални аргументи, просто си плюете- ей така, за спорта. Ама когато някой не може да взима решения, оплюва решенията на другите.Това най-вече ваши за "***"-20

50

Мими

преди 8 години

Ние, българите, не трябва да сме неблагодарни към Европа и лично към Меркел! Откакто сме в ЕС щом трябва да се прецака някой - България е насреща! Наглата фрау ми писна да я слушам да плямпа за пенсиите и заплатите в Гърция, ама някой да я е чул дума да обели за доходите в България? Отвратена съм!

49

boko bo

преди 8 години

E tova e ve4e hristomatien primer za nacionalno predatelstvo ne samo na dumi. Nali znaete kvo ozna4ava tova. BG she si izpalni rolqta-sanitarna zona.

48

Мими

преди 8 години

Това, че Меркел акцентира, че България САМА Е ПОЖЕЛАЛА е силно притеснително!!! Означава тотално прецакване!

47

УУУУУУУУУУ

преди 8 години

КОЙ ГО РЕШИ ТОВА ,НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НЕ Е РАЗГЛЕЖДАЛО ТАКОВА РЕШЕНИЕ ,НИТО РЕФЕРЕНДУМ Е ИМАЛО ,ТОВА БОЙКО ЛИ ГО РЕШИ ЗА 5 МИНУТИ,КАЖЕТЕ НИ.

46

Анонимен

преди 8 години

Център за бежанци в Банкя мейби!?

45

hexz

преди 8 години

Този път вече се надяван народа да накаже тези национални предатели.....до сега наказа комунистите, царя костовистите и всички *** които го излъгаха. Сега се надявам да накажат (с изключване от политическия живот на тази страна ) и тези *** от герб. В тази държава трябва да се появи някой с НАЦИОНАЛЕН интерес за да ни защити ............за съжаление в момента виждам само Велизар Енчев като горе долу такъв.

44

Художника

преди 8 години

Не мислете първосигнално! Бойко не е взел САМ това решение, но който го е посъветвал е постъпил доста хитро. За к`во става въпрос:1. Въпреки оградата по границата, ние сме с вързани ръце спрямо бежанците. Нито да ги върнеш, нито можеш да ги спреш, освен със сила.2. С този ход ние практически узаконяваме силовите действия по границата, като оставяме малка пролука, която ще се финансира от EU.3. Така наплива от бежанци ще е контролиран само на едно място.Де факто си затворихме границата законно

43

Анонимен

преди 8 години

Няма ли един смел и принципен човек да каже на този доказал се *** и страхливец, че и за портиер па блок не става.

42

Анонимен

преди 8 години

Тази кукумявка, обяви, че ГЕрмания ще приеме всички бежанци...сега щяла да ги разпределя по другите държави !! Алооо ти попитали някой дали иска или не? С какво сме им длъжни на другите? за Българите- ШЕНГЕН, за арабите - "заповядайте" Да бяхте унищожили ИД, а не да приемате бежанци и да ги съжалявате

41

Анонимен

преди 8 години

Каза, че ще дойдат 10 млн мигранти.

40

Анонимен

преди 8 години

10 млн каза че ще дойдат, мигранти

39

Анонимен

преди 8 години

Не се ли изметат гербавите ченгета и *** на бунището на историята-нищо добро не ни очаква.

38

Анонимен

преди 8 години

Гледам това недоразумение когато говори в парламента, на интервюта и забелязвам, че има сериозен личностен проблем.Упоен от едноличната си власт, без контрол и коректив от никого, обграден от мазни *** които подсилват измамното му чувство за безнаказаност и непогрешимост. Доказано от времето, че умствено е крайно ограничен,страхлив и несигурен което се крие за фасадата на смел каратист и борец срещу престъпността. Смяната на мненията му потвърждава всичко това. И има *** които го славят?!

37

Анонимен

преди 8 години

Само Атака и референдум за евросъюза, другото са кьорфишеци и продължаваща агония.

36

надупване с автогол

преди 8 години

Че наште политици свалят гащите и се дупят при най-малък полъх нъ вятъра от запад, вече е ясно. Ама Бокю надминава всички. Довчера външният му министър се кълнеше, че такъв център няма да има - щото оттук нататък - регистриран в България - връщат ти го от западна Европа. А Бокю сам се наврял на лъва в устата. Халал да са ви "бежанците", избиратели. И другия път пак го изберете. Зер номера с надупването той го знае, а националния интерес не го интересува. И същия външен министър турете.

35

do 46

преди 8 години

Прав си, ама сега може да ни натресат не 800, а 8000 или повече.

34

Анонимен

преди 8 години

И вие си мислите, че т.нар. бежанци ще изчакват кротки в тоя център да им се реши съдбата ли? Ще бягат, ще трошат, ще хвърлят храна и дрехи, ще се бият с охраната, тия многохилядни тълпи как ще бъдат озаптени?! Фронтекс, дрън-дрън... Нали ги виждаме Фронтекс в Средиземно море, вместо да връщат бежанците, откъдето са тръгнали, те ги качват на сигурни кораби и ги стоварват в Европа.