37

Виделия

преди 8 години

Само 24% от всички "бежанци" са сирийци, другите са ислямисти от бедни африкански и азиатски държави

36

Анонимен

преди 8 години

Справяте се с Джихадистите в Сирия , Ирак и Либия , където си правихте опити с Арабската пролет и всечки да се върнат обратно, като им платите за разрушените домове !Лесно ви беше със Сърбия да я бомбите , ама арабите плъзнаха като въшки !

35

Анонимен

преди 8 години

48 - аз се съмнявам, че ти проповядваш нов Възродителен процес. Толкова години *** толерасти ти наливат своята "гъвкава" идеология и ти пак си за крути мерки. Много са като теб, защото има нещо гнило и безкрайно сбъркано в тоталната толерантност на 3,14дераса.

34

%

преди 8 години

До Анонимен 51Сериозно, пише го по всички световни медии,само в Русия и България се крие, от срам :)

33

Анонимен

преди 8 години

До %сериозно ли? Ама на теб това съседката ли ти го каза? Аз пък разбрах, че Путин харесал на Асад жена му (тя каквато си е леконравна) и затова тръгнал натам. Уж на преговори, а всъщност води копие на оригинала. Като седнат на софра да празнуват победата ще направят замяната. Дааа. А Кадиров ще го направят кмет на Москва. Лично той ми го каза. А пък вТроян е фестивалът на сливата. Наздраве.

32

Анонимен

преди 8 години

Бежанската вълна ако спре ще тръгне нещо друго! Очаква да видим следващия ход на ***.

31

Анонимен

преди 8 години

Бежанската вълна ако спре ще тръгне нещо друго! Очаква да видим.

30

Анонимен

преди 8 години

Всичко да се върне!!! Без изключения!!! Тази отврат да си ходи по местата а не да разрушава Европа. Те искат да не работят, да правят деца на сюрии и получават месечни. По цял ден да заглеждат бели европейки, ако им падне нещо ще е постижение и да налагат исляма. Има ли някой който да се съмнява, че не е така?

29

Анонимен

преди 8 години

Ами който не иска? С какво ще извозите 1 милион бежанци

28

Анонимен

преди 8 години

Няма да е зле някой да обясни на Австрия (а и на всички европейски страни, най-вече на Меркел), че тези хора не идват, за да се върнат обратно в Сирия, а за да останат в техните страни. Веднъж пуснати и усетили хубавото на социалната система на тези държави, те няма да си тръгнат освен насилствено. Както са си тръгнали от нас след 5 века робство... да дойдат да поразпитат по Балканите как точно са се справяли славянските народи с тази пасмина. Европа явно все още не знае в какво се забърква.

27

Анонимен

преди 8 години

Politika

26

Анонимен

преди 8 години

С какво ще ги извозите толкова много.

25

100

преди 8 години

Само така

24

%

преди 8 години

Турските специални части са ликввидирали специалните части на Асад,Асад се е изплашил и иска помощ от Русия,а чеченските опозиционери на Кадиров мразят руснаците,и предложиха на Ердоган да ликвидират руснаците в Сирия,ВОЙНАТА СКОРО ЩЕ СВЪРШИ !БЕЖАНЦИТЕ да си стоят в Турция, или да отидат там.ТАМ ЩЕ СИ ИМАТ ВСИЧКО,ЗАРЕЖЕТЕ ГИ ТЕЗИ комплексирани ЕВРО - ГЛУПАЦИа някой ден ще отидете и там, но стабилно въоражени :)

23

Ванко

преди 8 години

Да бе да,пусни го до копанята и чакай да я остави! Само се чудя,как може да има толкова наивници.Вярно, всички с добри намерения

22

От Мюнхен

преди 8 години

Такаааа, в знак на уважение към бежанците, но най-вече към тяхната религия, на тазгодишния Октоберфест ще се сервират само *** вурстове, а вместо бира ще се пие арабски кефир от камилско мляко! Гезундхайт!

21

Анонимен

преди 8 години

Тикво проста, ВИЖ ЗАПАДНИТЕ ТИ МЕНТОРИ, КОЙТО СЛЕДВАЩ БЕЗРОПОТНО С КАКВИ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ РАБОТЯТ!!!

20

Анонимен

преди 8 години

Да попитам гейзерите от Австрия, нас ни задължавате да ги интегрираме, а вие драги кончитавурстове ЗАЩО НЯМА ДА ГИ ИНТЕГРИРАТЕ, А ЩЕ ГИ ГОНИТЕ СЛЕД ВОЙНАТА???

19

Анонимен

преди 8 години

Всички вие западни толерасти от севера които на висок глас ги поканихте в Европа трябва да изпиете горчивата чаша до дъно и да платите депортирането на тези хора но не до нас страните които те прегазиха,а до родните им места.Защото и ние като вас сме ужасени от тях.Как ще го направите е ваш проблем.

18

Анонимен

преди 8 години

Хора, сами виждате, че законите ни са пълен ***, институциите също. Предлагам революция и пълно взаимстване на израелското законодателство. Обществото там е безкласово и законите важат за всички без изключение!