54

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 82А кои са комунистите и как да се "изчистят" ?

53

Анонимен

преди 8 години

До 83Я кажи какво е интелегент. И сам ще си отговориш.

52

Анонимен

преди 8 години

Това е рядък случай, в който Михов е прав.

51

Анонимен

преди 8 години

Сета требе да се изчистиме от комунистите и само така можеме да се оправиме. Да се изчистиме един път от комунистите и заплатите автоматически скачат на 2 хил лева - затова требе закон за престъпленията на комунистите.

50

Анонимен

преди 8 години

Всички политици са за 4- ти километър.

49

Анонимен

преди 8 години

Уф, стига са си сменяли ръководството тия! Те не могат да имат свястно ръководство, заради твърдата йерархия и сервилничеството си! Трябва да променят структурата си! Със сигурност има личности и при тях, които биха могли да изведат партията им на върха, но никой няма да си направи труда да ги потърси, камо ли да им даде възможност! Това е проблемът на БСП! Просто са остарели, а не искат да си го признаят!

48

NACO

преди 8 години

Не,срещу КОМУНИЗМА ,защо КОМУНИЗЪМ в България не е имало,а срещу престъпленията въобще извършени през този период,наречен от НЯКОЙ КОМУНИЗЪМ,за да се СКРИЯТ ИМЕНАТА на истинските ПРЕСТЪПНИЦИ,другарю Миков! СТИГА с този КОМУНИЗЪМ,изкарайте ИМЕНА,ИМЕНА,ИМЕНАТА на ВИНОВНИЦИТЕ! Разбирате ни нали другарю Миков? Не БКП,БСП,ГЕРБ,ДПС и т.н. са виновни ,а хората които създават тези "партийки"и се КРИЯТ зад тях! ИМЕНАТА,ИМЕНАТА,ИМЕНАТА посочете г-н Миков!

47

Анонимен

преди 8 години

Ботев и комунизъм???Вие нещо се побъркахте ми се струва...а някой умници даже им приписват на него и на Левски че били масони...Спешно да отидат да се лекуват!!!

46

Пена Метлата

преди 8 години

До ШопМалеййй, Сайшее, колко си ***!

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 63Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото.Чакам събужданието на народите и бъдащий комунистически строй на целия свят.Галац, 20 април 1871 г. Хр. Ботйов

44

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 63Вярвам в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо, за да твори добро.И в единний комунистически ред на обществото, спасител на сички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свобода и равенство.И в светия животворящ дух на разума, укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма чрез революция.И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти.Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото.Чакам събужданието на народите и бъдащий комунистически

43

Църо

преди 8 години

До Анонимен 60Да, обаче и комунистите избиват "българската интелигенция" законно - има закон за Народния съд, има законни присъди, процесите се наблюдават от комисия на съюзниците - СССР, САЩ, Франция и Англия. Даже протестират, че присъдите са много меки и смъртните са малко на брой!

42

Анонимен

преди 8 години

Няма нищо по-низшестоящо от един червен комунистически ***. Дори и червеите са по нагоре.

41

до 59 активиста

преди 8 години

а комунист е - необразован човек.

40

активист на БСП

преди 8 години

до 55: А фашист е човек,който убива деца...

39

Чичо Ръц

преди 8 години

До Анонимен 55Викаш и Христо Ботев е ***, щото човекът е бил убеден комунист! И Айнщайн, и Хемингуей, и Чарли Чаплин - все *** комунисти, а вие сте капиталисти, демек - хора! Муахаха

38

Църо

преди 8 години

До Анонимен 49Трябва да е онази интелигенция, която е вадела нокти в полицията, или оная, изтрепала децата от Ястребино, или пък онези интелигенти, събирали евреите от Македония да ги пращат с конски вагони на курорт!

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 53Не се притеснявай. Ако случайно се смени системата те първи ще станат най-върли комунисти и ще искат да убиват и давят капиталистите. Знаем ги тия "борци". Винаги покрай властта...винаги да се подмажат...винаги да се поклонят и някак си да се уредят...

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 45А защо не корабите направо на дъното? Това е запазена технология на фашагите, управлявали преди комунистите - така наречената от *** по-долу "българска интелигенция". Много мераклии тука да се разправят с комунистите! Не беха толкова много бабаитите преди 10.11.89г! Тогава главите ви беха в задниците от шубе, ама сега много сте се разфучали да се борите срещу комунистите, дето отдавна вече ги няма!

35

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 50А кои са те ? Аз не знам в България да има комунисти.