101

пак аз

преди 8 години

и отделно нямаше да има следи от удар при предната дясна гума.Ще се окаже, че Селския бек .. противно даже на моите собствени очаквания, не е човека на снимката

100

поредния коментатор

преди 8 години

Абе не го защитавам момчето - и според мен БМВ е диагноза и 99.9 % от *** които ги карат са за затвор или да им счупиш ръчичките ама .. я някой да погледне следите на снимката ( тези които са ги оставили гумите ). Това не са следи от дрифт а нещо е избутало колата. Ако бяха от дрифт, следата щеше да има извивка, а тя е почти права

99

За селския бек

преди 8 години

Не с 50, с 45 е карал, даже е бил спрял напълно в момента на удара, цялата вина е на дъртака, който "уж" не гледа в огледалата и кой знае защо липсва в снимките.

98

кат

преди 8 години

До Селския бекДа, и ти си карал с 50км/ч пазейки си бмв-то ?

97

Пор

преди 8 години

Анцугът здрав ли е?

96

Анонимен

преди 8 години

КОЛА СЪС ЗАДНО ЗАДВИЖВАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГАЛИ КАТО МЛАДА ЖЕНА. ЕДНО МАЛКО ПО РЯЗКО ПОДАВАНЕ НА ГАЗТА И ТЕ ИЗХВЪРЛЯ ОТ ПЪТЯ.

95

Иванов

преди 8 години

До АнонименЗначи не съм само аз,който е забелязал тази закономерност(класика бмв 320d с пръскащ се от надуване шебек)

94

BMW POWER

преди 8 години

вкарвай бмв-то в прекасвача и прескачаш огради!

93

K

преди 8 години

До АнонименЕ като беше жена кво да кажа,че е мъж да ти стане по леко?!! Тоя спор за жените и мъжете шофьорите айде да не го почваме, ако говорим за обща маса- да,не можете, но не вие сте причина за мазалото, а високата скорост!!! Тук всички сме под общ знаменател. Всяко стадо си има *** естествено.....

92

Баце

преди 8 години

Мале, заради тоя *** ли беше затворен булеварда цял предиобяд.

91

Анонимен

преди 8 години

Да поема нанесените щети това тъпоумно батенце.

90

Анонимен

преди 8 години

Поне черупката му е спасила простото мекотело от разпльокване на място. Гаден селски плазмодий.

89

Family guy

преди 8 години

Аз също карам БМВ на 10г., но спазвам правилата, слагам малкия винаги на д.столче, давам мигач и т.н.Колата е комби и е над 200 коня ,но не се правя на дрифтър.Мисля, че не марката определя поведението и уменията на шофьора, а това какво има в манерката ( ПРАВИ СТЕ! В ОБЩИЯ СЛУЧАЙ Е ЧАЛГА И ПОВРЪЩАНО.)БМВ е добра немска машина, която шофирана нормално дава приятно усещане за сигурност и комфорт.Попаднала в ръцете на подобен тъпоъгълник обаче, става страшно.Анцунга е за фитнеса ***!

88

Анонимен

преди 8 години

До KВсе "шофьорките" са ви виновни, а като чета новините все "шофьори" са се размазали. Мъжете карат рисково и не се съобразяват с пътната обстановка.

87

Москвич

преди 8 години

Заради този индивид задръстването сутринта беше до Околовръстното...Да му взимат книжката, да конфискуват колата и да плаща от джоба си за оградата!

86

K

преди 8 години

Преди годни една "шафьорка" ми отне предимството- зави от средна лента в пряка на Т. Александов пред мен и ме размаза в стълба...Осъдиха я, все още съдя застрахователя, но новината беше отразена така- Млад мъж се размаза в стълб на Т. Александров!!!! Сигурно и мен така сте ме плюли,само дано не се случи на вашите деца........

85

Аз

преди 8 години

Като земат некви коли с по 250-300 коня. Къде по дяволите в София с такива коли сте тръгнали. Кон да ви дам ще се оплетете. Като хванат да се юркат е така преди 2 сед една шматка с 7 ца БМВ като излете от некъде добре че нямаше никой в насрещното да бегам. През бордурите през мантиналата през незнам си къде та чак на паркинга влезна. Излиза наща *** тел не се пуска от ръката и обеснява нещо. Зае*а колата и изчезна. Чак след 1ч доиде репатрак и я дигна. Ни лук яла ни лук мерисала.

84

Hetfield

преди 8 години

Имаше още една ударена кола и това беше джип. Причината няма какво да се изяснява. Тя е ясна - насъобразена скорост. Който и от двамата да е виновен при нормална скорост щетите щяга да са много по-малко. Иначе принципно съм съгласен с идеята да му изпратят сметката за ремонта на виновния шофьор. Крайно време е и шофьорите причинили ПТП да започнат да плащат 50% по-скъпа гражданска отговорност за едно произшествие и на всяко следващо с още по 50%!

83

С

преди 8 години

Хайде сега да му връчат сметката от ремонта на това което е помлял.

82

Стамат

преди 8 години

Тия БМВ-та нещо май не са много стабилни.Не стават за дрифт.