7

Анонимен

преди 8 години

Ето ви тук видео от днешните сблъсъци the Hungary-Serbia border after police close border to refugees

6

Анонимен

преди 8 години

Това са всичко друго но не и бежанци! Те са почти обучена армия, точно като ИД. Това са млади, жизнени хора, които вместо да бранят страната си са решили да превземат Европа. Всеки се въоръжава както намери, прерязват оградите и превземат Европа. Армията незнайно защо досега им позволяваше това. Къде по света може да преминеш през граница така насилствено? Какво става с политиците в Европа (освен в Унгария, единствените нормални в тази лудница)?

5

Влади

преди 8 години

Стрелба му е майката! Иначе оправия няма за наглеците дето идват с мисълта за задължително осигурена за бежанец room и 1000 евра месечна помощ. Но кой изведнъж ги насъска масово насам,кой? Всеки тръгнал с 5-10 хиляди евра, това " бедни бежанци "ли са? Че с тия *** щяха да живеят с годининв ци анскитенси страни. Има нещо гнило в тия вълни от наглеци!

4

непукист

преди 8 години

Наший великий пълководец плевнята кога ще разпореди да изпратят и трите ни ръждиви танка на границата преди да са ни залели скакалците или както винаги със закъснение и то от кумова срама.

3

тттттт

преди 8 години

СИРИЯ НАПАДНА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ,А ВИЕ КАКВОТО ИСКАТЕ ПИШЕТЕ И ЛИЖЕТЕ -ИСТИНАТА Е ТОВА.

2

Анонимен

преди 8 години

Нагли, по нагли, мюсюлмани! Насила ти влизат в къщата непоканени, че и наглеят, домакинът си затворил вратата, а при опит да я разбият ги полял с вода! И отново мъжете, дето са пет пъти повече от жените и децата, се крият зад тях. Точно като нашите роми! Меркел надроби попарата, всички ще я сърбаме! Вместо Европа на цивилизацията получихме Европа на ислямизацията!

1

Анонимен

преди 8 години

Чудя се кога българските политици ще действат отговорно, поне по този въпрос. Голяма група бежанци, около 3000 са на 10км от границата, а не съм чул за никакви ответни действия. Може би трябва да ги посрещнем с хляб и сол, да им дадем по една стая от домовете си, и да им плащаме издръжка? Нали така ни учат че било европейско?